מפגש פורום

אשכר

New member
מפגש פורום

מתארגן מפגש פורום בחודש הקרוב. מי שמעוניין להשתתף, נא לענות: 1. באיזה יום ושעה נוח לכם (ספציפית או באופן ככלי) 2. האם יש מקום מפגש שאתם מעדיפים / ממליצים עליו? (נא לא לפרט בפורום) 3. הצעה לפעילות ו/או נושא לדיון במשך המפגש 4. רעיונות נוספים, דעות קדומות, שאיפות, מטרות, כוונות וכו' - שנוגעים למפגש שכזה.

רשף כשף

New member
נשמע מעניין

מתאים לי בימי שישי בוקר-צהריים מפגש של שעתיים עד שלוש שעות מיקום- מעדיפה מרכז עד דרום הארץ פעילות- הכרות, ואולי גם תרגול של משהו (אין לי מושג מה) דעות קדומות- יש
שאיפות- אני רוצה "לראות"

תשובות

"1. באיזה יום ושעה נוח לכם (ספציפית או באופן כללי)" ימי שישי החל מהשעה 15:30 "2. האם יש מקום מפגש שאתם מעדיפים / ממליצים עליו? (נא לא לפרט בפורום)" במרכז תל אביב. אם יש מזג אוויר קר, עדיף לא בחוץ, אלא במקום חמים. לא מכירה בתי קפה שיכולים להכיל כמות גדולה של אנשים. אולי אחרים מכירים. "3. הצעה לפעילות ו/או נושא לדיון במשך המפגש" כמה רעיונות: * כל משתתף/ת שרוצה מנחה את האחרים (או האחרים ועצמו) במשך של עד 10 דקות במשהו לבחירתו. * אנשים ספציפיים שרוצים להעביר תרגולים מודיעים על זה מראש - למשל אני זוכרת מפגש שבו אחד מהמשתתפים לימד תנועות מתוך הטנסגריטי. זו רק דוגמה. זה יכול להיות לימוד מדיטציה, לימוד תנועות מסויימות, לימוד התבוננות מסויימת, לימוד טכניקה ליום=יום וכדומה. * דרך הלוחמים ביום-יום: כל אחד משתף מה זה עבורו דרך הלוחם/ת היום-יום. לא ויכוח אלא תקשורת שאפשר לשמוע את האחרים, כפי שהם חווים את זה. "4. רעיונות נוספים, דעות קדומות, שאיפות, מטרות, כוונות וכו' - שנוגעים למפגש שכזה." שנדע מראש לפחות על חלק מהתוכן. שתהיה היערכות כלשהי, או תכנון כלשהי לגבי מה היה במפגש.

wolfbrother27

New member
אני בעד...

אני חושב שזה ממש רעיון מעולה, לאחד לוחמים במקום אחד יכול ליצור רק חוויה שיכולה להעצים את הדרך עבור כל המשתתפים. אני בהחלט אשמח להגיע ולדבר על האני מאמין שלי לגבי דרך הלוחם. תעדכנו עוד פרטים.

אשכר

New member
זה גם יכול ליצור בזבוז זמן נוראי

אז רציתי לדעת מה ההצעה שלך שחוייה שתעצים את הדרך עבור כל המשתתפים ?

wolfbrother27

New member
עצם הרעיון...

של לאחד מספר לוחמים שצועדים בדרך בצורה שונה כבר מהווה חוויה מלמדת. זה רעיון מצוין שלוחמים יסבירו את נקודת מבטם על הדרך... יש עוד הרבה לוחמים שהרבה שאלות עדיין מנקרות בלבם, ואני חושב שמפגש כזה יכול לעזור להם, ובכלל לדעתי זה אחלה רעיון. אבל זו דעתי. דובי לנגברג

אשכר

New member
לא ענית לי, גם בפעם השניה.

אם זה ימשיך ככה, אז אני לא מעוניין להשתתף בפגישה שעוד לפני שהיא התקיימה אין תקשורת בין האנשים, ואין ידיעה מה הולך לקרות בה חוץ מרעיון כללי לא ברור. פעם שלישית: תן הצעה לפעילות מסויימת במהלך מפגש כזה?

wolfbrother27

New member
ללא נושא

אני חושב שדווקא עניתי על השאלה. אמרתי שכל לוחם בדרכו יעביר הרצאה או פעילות שתמחיש את נקודת המבט היחודית שלו או שלה לגבי דרך הלוחם. לא כל הלוחמים פועלים בדרכו של דון חואן ועל כן אין לקחת את הדרך כמובן מאליו. דובי לנגברג

אשכר

New member
אף אחד לא חייב שום דבר

ובכל זאת אני דורש. שימי לב, זה לא פרדוקס
ולמה אני מתעקש ספציפית עם-wolfbrother27 ? בגלל סיבות שנראות לי. אם כבר שאלת, יש לך רעיונות לפעילות כלשהי במפגש הפורום?

רשף כשף

New member
יש לי רעיון טרום מפגש

בעת ההכנות למפגש אני מציעה לא לשים אולטימטומים שאם יקרה כך וכך או לא יקרה כך וכך, אז המפגש יתקיים או לא יתקיים.

RieM

New member
אשמח לבוא ../images/Emo13.gif

אמנם אני בעיקר משתתף פאסיבי (כלומר, קורא בעיקר תגובות אך נמנע מלהגיב), אבל אשמח להגיע.

davidhappy

New member
חברה תתעוררו ../images/Emo199.gif

זה ממש אירוני מה שקורה פה רוצים לארגן מפגש של לוחמים -אבל לתכנן כל פרט מה שהולך להיות ואם מישהו יחרוג מהעשר דקות או יעלה דיון שכביכול לא קשור לדרך לוחמים? (לא שקיים עניין בחיים שלא קשור לדרך) העניין הוא שלוחם חי כאן ועכשיו הוא לא דואג מה יהיה כי מי יודע אם בכלל יהיה נותן לרוח להוביל... אשכר מתכנן מפגש ואז נעלב לפני שבכלל מתחילים לדבר ומאיים שלא ישתתף וקובע שאין תקשורת בין אנשים כי זה לא כמו שהוא רוצה שזה יקרה....- זו דרך הלוחם? מנהלת הפורום מתפנקת רוצה מקום חמים ונעים וחס וחלילה לא ויכוח על דעות ולדבר מה היא דרך הלוחמים! למה לדבר במילים? מי מוכן להיפגש נוסעים למקום לא ידוע מראש לזמן לא ידוע מראש שכלום לא ידוע מראש יש להביא תיק-נעלי הליכה בקבוק מים אחד וסדין-יתקיים בכל מזג אויר

../images/Emo13.gif

אהבתי את מה שכתבת אבל זה לא סותר את זה שכדאי להחליט לשם מה נפגשים. הסיבה שכדאי להחליט משהו עקרוני (וזה לא אומר שנצמדים למה שהחלטנו מבלי להיות גמישים) היא שלרוב כאשר קבוצה של אנשים נפגשים יחדיו (ללא מדריך/ה או ללא מטרה מראש) מתרחשים דברים שונים שניתן לקרוא להם: זרימה מדבר לדבר, מושפעות מאחרים, היסחפות, בזבוז אנרגיה. כמו כן, אם למשתתפים יש מטרות שונות, זה עשוי ליצור כל מיני חיכוכים, חוסר הבנות ודברים דומים. דוגמא דמיונית: אם חלק מהמשתתפים באים למפגש בשביל למצוא זוגיות, חלק אחר בשביל להחליף מספרי טלפון, חלק אחר בשביל לשתות קפה חם, חלק בשביל לתרגל קפיצות באוויר, וחלק בשביל לרכל על משתתפים אחרים - וכל אחד מהאנשים חושב שהמפגש קיים בשביל המטרה שאליה הוא בא.....העוצמה והאפשרויות מתפספסים. ראיתי את זה במפגשי פורומים אחרים ובכלל בהתקהלויות של אנשים. האם אי פעם חווית כזה דבר?

אשכר

New member
נכון מאד.

אני ממליץ למי שבא למפגש של davidhappy, שלא ישכח להביא גם פנס, כדי שיהיה אפשר להלחם באור, וכדור בדולח קסום כדי שיהיה אפשר למצוא את מי שלא הגדיר מראש לאן הוא הולך. מי שבא למפגש שאני מארגן, לא צריך להביא פנס, ויקבל הודעה לגבי המיקום והזמן. אני מבקש שיבצע משימה פשוטה: להציע הצעות לפעילות במהלך מפגש זה. עד עכשיו קיבלתי הצעות מ-2 אנשים, ועוד פסאודו הצעה לפעילות: (אני מצטט) "...כל לוחם בדרכו יעביר הרצאה או פעילות...". אם ההצעה לפעילות שהוא מציע זה "להעביר פעילות", אז אני לא רואה איזה טעם מיוחד שיבוא, כי תקשורת או תוכן כנראה שלא יהיו שם. התרחישים שמיכל מספרת עליהם (13:39, 30/12/06) אכן פופולריים מאד במפגשים שכאלה, והם לא מעניינים אותי כרגע. לא מעניין אותי גם "להסתובב בקניון". אם אני נעלב או לא נעלב, זה לא רלוונטי לקיום המפגש או למה שיתרחש בו. מה רלוונטי לגבי זה דווקא התוכן של המפגש, וכרגע לא ברור אם יש כזה.

אם אתם בעניין של מפגשים....

מדובר על "מפגש לוחמים"... נו, באמת? לא, מדובר על מפגש של אנשים שכותבים בפורום בשם "דרך הלומחים"... יחיה ההבדל הקטן. ל"לוחמים" (אפשר להשתמש במילה אחרת?) אין כלל צורך במפגשים כאלו.. לא מה שאתה הצעת וגם לא מה שדוד-שמח הציע... למה אתה כל כך זקוק לקבל הצעות מראש? אם אתה נעלב או לא נעלב כן רלוונטי לגבי קיום המפגש... כי אתה מוכן לבוא רק אם תנאים מסויימים ייתקימו. אם לא תהיה במפגש אז זה רלוונטי לגבי המפגש... או שאני טועה? אשכר, שכנע אותי למה "כדאי" לי לבוא למפגש כזה... על מנת להקל שכנע אותי לגבי המפגש שלך ולא של דוד-שמח. איזה תוכן יכול להיות למפגש ידעיים? רק לאנשים עם אגו (ששולט בהם) יש צורך להרגיש "ביחד"... תקן אותי אם אתה חושב אחרת. בקיצור, צחוקים בצד......הכל בסדר חברה?

davidhappy

New member
אשכר מפחד

שכולם יראו שהכל אגו וחשיבות עצמית אז הוא מארגן לו סביבה שם הוא יכול גם להראות לכולם כמה הוא יודע ורושם בכל מיני פורומים אנשים פה מדברים כאלו כל אחד מינימום נגואל או איזה דון דה לחרטה. מעניין אם אנשים באמת מיישמים כל מה שרושמים או רק יודעים לספר על זה לתת מקום ובמה לאנשים כדי לשדרג את המעמד שלהם באמצעות מילים -זה בזבוז זמן ואשכר מה מפריע לך הכרטיס שלי? אני יכול לרשום שאני הומו, מכשף,ידעי או להסתובב בקניון עם אשתך אז זה אומר שזה נכון? ככה אתה "רואה" אנשים?

לפי הכרטיס האישי...

אתה למעשה "את" זאת אומרת אתה לא דוד-שמחה אלא דודה-אלגרה (-: למה נראה לי ממה שאת/ה כותב/ת שנגואלהוא "יותר נחשב" מיוקש ו/או חולם?

אשכר

New member
OK

OK אין לי מושג למה כתבת את ההודעה הזאת. למה כתבת אותה? טוב, הנה התשובה שלי: "מפגש לוחמים" - בשום מקום לא ביקשתי או התיימרתי לארגן מפגש לוחמים (גם לא במילואים, דרך אגב). מדובר באנשים שמשתתפים פה בפורום, בנושא הזה. אם יבואו לוחמים, אז שיבדקו במדריך ללוחם בגלקסיה מה מותר ומה אסור להם לעשות. יש לפרוק את הנשק לפני העליה למטוס. בעצם הצעת הצעות לתוכן, האנשים יוצרים מינימום של אחריות כלפי הזמן שלי ושלהם ושלנו ביחד. בנוסף, זה אתגר ועשיה שבסופם היקום עלול להיות קצת יותר מודע לעצמו ואנשים אלה אולי יצברו קצת יותר עוצמה אישית, ודבר זה ישמח אותי נורא, בתור שותף ליקום שלהם. לרגשות של אדם זה או אחר אין רלוונטיות (אלא אם הוא נותן לרגשות שלו להשתלט עליו) בקונטקסט של מפגש שכזה. וגם אם כן, זה לא מעניין אותי. אני לא מעוניין לשכנע אף אחד לבוא. מי שרוצה לבוא שיבוא. מי שלא יבוא - למה אנחנו צריכים לדבר עליו?

למעלה