מפגש פורום

ok? ....ok

למה כתבתי הודעה? למה לא? אני כותב בפורום הזה... אתה צודק, אתה לא כתבת "מפגש לוחמים"... אחרים כתבו ולא תיקנת אותם... בעצם הצעת הצעות לתוכן, האנשים יוצרים מינימום של אחריות כלפי הזמן שלי ושלהם ושלנו ביחד יכול להיות, רק שאני לא חושב שבמפגש כזה אנשים יהיו ביחד אלא אחד ליד השני (כמו כמעט בכל מפגש) יש לי הצעה לתוכן (שאני מציע אותה כבר מזמן): לבנות "מילון מונחים" על מנת שהתקשורת בין אותם האנשים תהיה יותר יעילה/מדוייקת/בהירה. אתה אומר שהמפגש המוצע הוא אתגר ועשיה לפי מילון המושגים שלי המפגש כלל לא עשיה אלא תגובה, אפילו בצורה קיצונית ובולטצת לעין בלתי מזויינת... לגבי ה"אתגר", הרי כל מצב יכול להיות אתגר, מה שהופך משהו לאתגר במקום למכשול/בעיה/... זה ההתייחסות שלך, כיוון שאין לך שליטה על ההתייחסות של אחרים אז זה יכול להיות אתגר שלך אך לא של אחרים. לא מעניין אותך רגשות של אחרים, יופי! אך לא מדובר על זה אלא על הרגשות שלך (אתה נעלב) וכתוצאה של הרגשות שלך אתה לא מגיע למפגש... טוב, שכנעת אותי... איפה ומתי המפגש?

אשכר

New member
כבר התחלתי אתמול לבנות מילון

הנה כאן: רשימת המושגים. אבל אני עדיין בודק אם יש אתרים יותר טובים בשביל זה. כנראה שלא נהיה ביחד
כמעט כמו בכל מפגש
האתגר העיקרי הוא שלי, בלארגן את זה. נכון, לא אני קובע מה יהיה אתגר לכל אחד אחר. אני בקושי יכול להציע... אז הנה - אני מציע לכם (לכל מי שקורא פה ולכל מי ששומע על זה) לקחת את השאלה שלי בתור אתגר: תציעו בבקשה פעילות כלשהי למפגש המתוכנן. עדיין לא הבנתי מה הרלוונטיות של הרגשות שלי למשהו פה. תאריך ומיקום - יפורסמו מבעוד מועד, ואחרי התייעצות (או שלא).

פעילות

הפעילות - שכל מי שרוצה יודיע מראש על משהו שהוא רוצה להעביר לאחרים שיהיה עד 10 דקות. מציעה את עצמי להעביר מגוון דברים (פשוט תבחר): נשימות אל איזורים בגוף שלנו - אגן, בטן, חזה, גרון וכדומה. עבודה על דחיינות (או איך לא לדחות דברים) עבודה בזוגות על אמירת לא בזוגות עבודה על תדמיות (לזהות תדמית שמנסים להקרין, את הדימוי האמיתי שלנו אוודת עצמנו ועוד) לזהות הצלחות שלנו מבלי להכניס את הדמות המתלוננת/המסכנה נוכחות ברגע, שהות בהווה טוב, האמת שיש עוד הרבה דברים שאני יכולה להעביר. פשוט עצרתי את שטף הדוגמאות. אתה גם יכול לציין דברים מסויימים שבא לך שיהיו במפגש, ואגיד אם אני יכולה להעביר אותם. -------------------------------------------------------------- תשובה אחרת: הפעילות שאני מציעה היא שתהיה עבודה במפגש על הנושאים הבאים: נוכחות בהווה להיות אנחנו (בשונה מהדימוי שמנסים להקרין) לא לקחת באופן אישי דברים הערכה עצמית / תחושת ראויות עשייה בעולם מתוך אהבה והרפייה (ולא מתוך לחץ) משהו שיכלול מגע (אפילו רק של כפות הידיים) מודעות עצמית

מילון מושגים

1- ההתייחסות שלי שונה אם המילון פתוח לכולם או רק לאנשים מסויימים (כולל קריאת ההגדרות) 2- הרלוונטיות היא שבגלל הרגששות שלך אתה מחליט אם אתה משתתף במפגש או לא.... עכשיו זה ברור? 3- עצה ידידותית - תראה בכל דבר אתגר ולא רק במה שאתה בוחר לראות כאתגר. 4- האם אני יכול לבוא גם אם אני לא מעביר הדרכה?

אשכר

New member
2 - טעות

השיקול שלי להשתתף או לא לא נובע ובקושי מושפע מהרגשות שאני בעצמי לא יודע אם יש לי או לא.

ibag

New member
אולי לא שמת לב

למרות שאתה מנסה לארגן מפגש פורום, חלק מהאנשים (אם לא רובם) מתייחסים אליו כמפגש לוחמים. תיכנונים מראש לא בהכרח ימנע בזבוז זמן, מיקוד משותף(עניין משותף) אולי כן. השאלה אם אפשרי ליצור מיקוד משותף כאשר הציפיות של האנשים מהמפגש כל כך שונות. האם אתה יכול לראות גם בבחירת העשיות שלך אתגר? "זה אתגר ועשיה שבסופם היקום עלול להיות קצת יותר מודע לעצמו ואנשים אלה אולי יצברו קצת יותר עוצמה אישית" אף אחד לא יצבור עוצמה אישית בזכותך,,,,רק בזכות עצמו ולא משנה איפה הוא יהיה, במפגש פורום או שירותים בתוך ביתו....מה רצית להגיד עם משפט הזה?

למעלה