אני יכול בשני.
B blacknwhite New member 21/2/07 #13 לא ממש משנה לי... תבחרו מה שבא לכם, אני פשוט אגיע אבל אני יוצאת מנקודת הנחה שזה בוקר\צהריים. אם זה אחה"צ, אז עדיף ראשון
לא ממש משנה לי... תבחרו מה שבא לכם, אני פשוט אגיע אבל אני יוצאת מנקודת הנחה שזה בוקר\צהריים. אם זה אחה"צ, אז עדיף ראשון
P Prophet Of God New member 22/2/07 #22 יש מצב אני מגיע אה רגע, לא מכירים אותי ואני לא קשור, חזרתי בי
S Super Alonit New member 22/2/07 #28 ../images/Emo45.gif כנ"ל לא הייתי במפגש הקודם ואני יחסית חדשה, אבל זו דרך להכיר
א אטומיק בייגל New member 22/2/07 #24 שני כנראה שביום ראשון אני ישנה אצל חברה בת"א אז אם זה יהיה ביום שני אני אוכל לבוא :] אבל רק בצהריים כזה, כי לפני כן אני אהיה עם החברה הזאת בדיזינגוף או משהו. ^^;
שני כנראה שביום ראשון אני ישנה אצל חברה בת"א אז אם זה יהיה ביום שני אני אוכל לבוא :] אבל רק בצהריים כזה, כי לפני כן אני אהיה עם החברה הזאת בדיזינגוף או משהו. ^^;
S Super Alonit New member 22/2/07 #33 בשניהם יש יום חופש? אם כן אז ראשון. ואם לא אז שני, כי אצלנו אחד מהימים צריך לבוא לבי"ס לאיזה פורימון אנאערף ובערב יש מסיבה.
בשניהם יש יום חופש? אם כן אז ראשון. ואם לא אז שני, כי אצלנו אחד מהימים צריך לבוא לבי"ס לאיזה פורימון אנאערף ובערב יש מסיבה.
S Super Alonit New member 22/2/07 #38 אבל אז אני אפסיד קרב מגע../images/Emo3.gif אלא אם זה יהיה ממש בבוקר. ואם לא, יום ראשון
S Super Alonit New member 23/2/07 #39 עדיף לי ראשון. ../images/Emo9.gif מצטערת זוהר אין מצב שאני יכולה שני.