מפגש פורים

MyMystery

New member
תודה שהרגעתם אותי חחח../images/Emo203.gif

Panic! at the army XDDDDDDDDDDDDDDDD

קרניjack

New member
אין לי מושג

אם זה יהיה ב13.3 לא בטוח שאני באה, אם זה יוצא אחרי המסיבה בתיכון.....

EnchantedS

New member
קרן.

כבר עבר הדד ליין של הפאצ'ים? הילדה ההיא אמרה משו עליהם?

kati666

New member
../images/Emo12.gif

OMFG.
לא! את באה
! נו מזה שווה בלי מנהלת :|

קרניjack

New member
אז אולי נעשה בתאריך אחר?../images/Emo8.gif

פשוט המסיבה בתיכון היא בדר"כ יום לפני פורים, ככה שנראה לי שזה יהיה ב12.3 בלילה, ואם נסיים את זה ממש מאוחר, כלומר ממש מוקדם בבוקר, אז יהיה קצת בעייתי להתעורר........אבל אני ממש אשתדל כי אני לא מתכוונת לפספס מפגש בפורים. חוץ מזה כל החירטוש שכתבתי אולי בכלל לא שווה כלום כי צריך לדעת מה התאריך של המסיבה, ואז אני כבר אדבר=)

kati666

New member
למען האמת,

גם לי יש את אותה הבעיה- בפורים עצמו חברות סוחבות אותי להפקת פורים בדנטה ואני בטח אחזור ב5 או 6 בבוקר...זה בעיה לנסוע ב9 לרכבת D: אבל מצד שני- ב13 כולם באות ו..אמ..לא יודעת אני יפספס המון אנשים אם אני לא אבוא ב13.

kati666

New member
דוקא לא ><"

סתומרת-כה. הם מישרא כעיקרון אבל לא משם אני מכירה אותן. בכול אופן, המפגש פורום ראשון בסדר העדיפויות שלי אבל אני לא אהיה כול המפגש,לא יוצא לי כול יום להיות בעזריאלי ><" אני מבינה שזה מעצבן והכול אבל,נאמ,אני לא באה ל5 דקות והולכת ^.^ יהיה פסדר ^^" עד המפגש אלוהים גדול D:

love mcr

New member
גם לי אולי יש תבעיה הזאת

אבל כל יום אחר אין לי סיכוי לבאו.. וגם יש את רוב המפגשים באותו יום והאמת אני לא ממש רוצה ללכת למסיבה השנה בבית ספר שלי...=\ אני עדיין חושבת ש13 זה התאריך הכי טוב..

love mcr

New member
אממ

גם לי יש אולי תבעיה הזאת...אבל ממש יש לי כוח ללכת השנה למסיבה של בית ספר=\ וגם זה היום היחיד שאני יכולה לבאו ויש עוד כמה פורומים שנפגשים באותו יום אז זה הכי נוח..

למעלה