מפגש פורים

blacknwhite

New member
לי אין בעיה, אבל אל תצפו להשקעה...

אין לי כוח ל*עוד* משלוח מנות אחד... אני בכיף אכין משהו קטן וצנוע, אבל לא יותר מזה

lacrimosa girl

New member
זה בדיוק הרעיון

מה גם שזה מוכן ממש ב"חיפזון" |מבטא של מיכל חן| יהיה יותר נחמד אם תשקיעו במכתב ארוך ומבדר

The Cat Woman

New member
אז בואו נעשה משהו בקטנה

שכל אחד יכין משלוח שהכי מסמל לו את עצמו- למשל דיסק עם שירים מסוימים, חפצים כלשהם... אנערף. העיקר שיהיה משהו קטן, לא יקר ומהיר. והכי חשוב- כמה מילים! "מסר לאומה"... ככה נוכל גם להכיר קצת יותר אחד את השני.

lacrimosa girl

New member
אתם יודעים, זה לא הולך ככה.

מול הטאוור רקורדס ב11:00 מי שלא מגיע...אני אבוא עם לום
ומי שיגיע מאוחר יותר יתעדכן עם מספרי פלא, וככה כולם יהיו מאושרים. ומקסימום, חפשו את הפר*קייייייים ששרים את she is my sin בקולי קולות בעזריאלי, שתויים משהו ופסיכים על כל הראש. וגם יהיו לנו שלטים.

lacrimosa girl

New member
אני אביא שלט

פשוט ליד הטאוור ב11. [אם כי בטוח יהיו שם עוד מלא פורומים,אבל ניחא. ^^]

danduuu

New member
אבל אני רוצה לראות אתכם ../images/Emo7.gif

מישהו יהיה יום ראשון ורוצה לראות אותי?

לאאא אני רוצה שתבואי../images/Emo10.gif

את לא יכולה לבוא בשני במקום בראשון? *פאפי פייס* אני אהיה ביום ראשון כל היום בקון... (בגני התערוכה)

danduuu

New member
אני כ"כ רוצה לראות אותך../images/Emo10.gif ולהביא

לך את הברכה
אבל אין מצב, כי קבעתי כבר בפורום HIM שאני באה וכבר קבעתי עם קשת ועוד חברות =/ אוףף

../images/Emo45.gif סביר להניח שגם באזור 11-12

ועד כמה שהבנתי אני לא אנדוד ממפגש למפגש, אלא אם יהיה מפגש פאוור... ואני אבוא מחופשת, חפשו שטן

The Cat Woman

New member
אני כנראה אגיע בסוף ../images/Emo9.gif

התכנון- לעשות נזם באף בת"א (כי אני עושה בסטודיו ולא לוקחת סיכון מיותר על אקדח מעפן) ואז לבוא למפגש, להגיד לכם שלום, לשיר she is my sin ולסוע הביתה כי יש לי לימודים ב5 אחה"צ... אבל איזה חמודה אני שאני עושה מאמץ ודוחה את עשיית הנזם ליום שני כדי לנצל את ההזדמנות ולבוא לראות אתכם??? הא? הא? הא? אגב- אני סביר להניח אהיה היחידה שלא תבוא עם חולצה של נייטוויש או משו כזה... חפשו בנאדם נורמלי עם אולסטאר ואף אדום- זאת אני

blacknwhite

New member
אני לא באה בחולצה של נייטוויש

(גם בגלל שעדיין אין לי אחת...
) אני שוקלת לבוא מחופשת. עוד מישהו מתכנן לבוא מחופש?

lacrimosa girl

New member
במלא מקומות...

יש בUFO, בתומר, במטאלשופ, באינטרנט
יש גם בת"מ בת"א נראה לי.

למעלה