גלעד הבנת שזה היה אני וארון בטלפון?
א אפרת P New member 21/3/06 #21 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo112.gif גלעד הבנת שזה היה אני וארון בטלפון?
ל לחוטמבל New member 21/3/06 #24 לא אמרתי שתתחשבו רק בי אמרתי שזה יהיה נחמד אם כמה יוכלו להתגמש לא אמרתי לאף אחד מה לעשות
פ פרקשון New member 21/3/06 #25 אהההה ילד ! באמת יהיה מגניב אם תבוא פעם אחת למפגש בואנה איך אתה מסוגל לטוס שוב לניו יורק? מה נהיה לך מהתחת?!
אהההה ילד ! באמת יהיה מגניב אם תבוא פעם אחת למפגש בואנה איך אתה מסוגל לטוס שוב לניו יורק? מה נהיה לך מהתחת?!
ל לחוטמבל New member 21/3/06 #27 ........................... עידן, אבא שלי הזמין כרטיסים , להגיד לו לבטל? חחחחחחח ונופר...
פ פרקשון New member 21/3/06 #28 חח איך שאתה רוצה תלוי במצב הלחיים האחוריות אל תשכח לקנות לי פקט..אה וגם כמה אבסולוטים...
ד דניאלסתיו New member 21/3/06 #30 גאאאאד סופסוף מישהו עם רצון טוב לעזור! תגמול אותו וכמה שיותר מהר לפני שיהיה מאוחר מידיי
ל לחוטמבל New member 21/3/06 #31 אחחחח עידן ייגמל רק ביום שאני אחליט להיגמל ואז ניגמל ביחד השאלה מתי זה יקרה הא עידן? עד אז נמשיך לשבת על סיגריות ביחד
אחחחח עידן ייגמל רק ביום שאני אחליט להיגמל ואז ניגמל ביחד השאלה מתי זה יקרה הא עידן? עד אז נמשיך לשבת על סיגריות ביחד
פ פרקשון New member 21/3/06 #32 מתי אני נגמל? מתי אנחנו נגמלים? אני לא יכול להפסיק לצחוק רק מלשמוע את זה!
פ פרקשון New member 21/3/06 #42 אם לא יותר היום שלי עוד יתחיל ב6 בבוקר ויגמר ב12 בלילה...יותר מדי זמן..