כי דיברו על עזריאלי.. אז קישרתי
ש שלוקמן New member 25/3/06 #10 ../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif בשבוע הראשון אבל אחה"צ בגלל שיש לנו לימודים בפסח.
W Wing Chan New member 25/3/06 #16 אני רק שאלה אממ כן אם תיפגשו בעולמות\ביגור, למה אתם חושבים שיהיה לכם מפגש כמו שצריך? אנשים כול הזמן יתפצלו סביר להניח. אלה הולכים לשם ואלה הולכים לפה וההוא הולך להרצאה הזאת וזאתי הולכת להיות אמזונה בחורילה בארדיאנדי... חרטא בקיצר
אני רק שאלה אממ כן אם תיפגשו בעולמות\ביגור, למה אתם חושבים שיהיה לכם מפגש כמו שצריך? אנשים כול הזמן יתפצלו סביר להניח. אלה הולכים לשם ואלה הולכים לפה וההוא הולך להרצאה הזאת וזאתי הולכת להיות אמזונה בחורילה בארדיאנדי... חרטא בקיצר
א אבוקדו מקולף New member 25/3/06 #17 הומ... מניסיון, דווקא אפשר לעשות מפגשים מעולים בכנסים. מעבר לזה שאחר כך אתה מכיר את אנשי הפורום שנמצאים בכנס ויש לך שעשוע אקראי נוסף לשעות הפנאי.
הומ... מניסיון, דווקא אפשר לעשות מפגשים מעולים בכנסים. מעבר לזה שאחר כך אתה מכיר את אנשי הפורום שנמצאים בכנס ויש לך שעשוע אקראי נוסף לשעות הפנאי.
ש שלוקמן New member 25/3/06 #23 חברס אני רואה שאין פה מי יודע מה התלהבות... על המפגש... מה אתם אומרים על להוציא חולצות לפורום? אם סלוגן אני חנון גאה!!! או משהו אחר לפי בחירתכם.
חברס אני רואה שאין פה מי יודע מה התלהבות... על המפגש... מה אתם אומרים על להוציא חולצות לפורום? אם סלוגן אני חנון גאה!!! או משהו אחר לפי בחירתכם.
N noname202 New member 25/3/06 #24 בוריס, לא להתבלבל בין הפורומים חולצות מוציאים רק בקרב אוכלוסיה שנוהגת להוציא חולצות על כל אירוע, לא בפורום גיקים :$ ,
בוריס, לא להתבלבל בין הפורומים חולצות מוציאים רק בקרב אוכלוסיה שנוהגת להוציא חולצות על כל אירוע, לא בפורום גיקים :$ ,
ה הרמיוניDanger New member 27/3/06 #30 אפשר להחליף מספרי טלפון הפעם שיהיה איזה מארגן... *משתעלת לכיוון אקראי* וכולם יקחו את המספר שלו. או מספר מארגנים
אפשר להחליף מספרי טלפון הפעם שיהיה איזה מארגן... *משתעלת לכיוון אקראי* וכולם יקחו את המספר שלו. או מספר מארגנים
S SuddenlyPsychotic New member 27/3/06 #32 אחלה, תודה על הארגון סיגל ../images/Emo13.gif זה יפה שאת מקדישה זמן יקר לזה.
S SuddenlyPsychotic New member 27/3/06 #34 ../images/Emo2.gif על זה לא חשבתי, אופס :-| אני בטח לא אהיה בעולמות, אז אני לא אוכל לעזור בלארגן משהו שאני לא אבוא אליו (ניצלתי)
../images/Emo2.gif על זה לא חשבתי, אופס :-| אני בטח לא אהיה בעולמות, אז אני לא אוכל לעזור בלארגן משהו שאני לא אבוא אליו (ניצלתי)
N noname202 New member 27/3/06 #41 אני לא אמות, אבל אצלי מתוקף היותי קטינה, קיים דבר המכונה "הורים" - יצורים מרושעים המונעים ממני לסוע שעתיים ברכבת לכל צד יום אחר יום לת"א, בשביל מפגש פורום הרשע..
אני לא אמות, אבל אצלי מתוקף היותי קטינה, קיים דבר המכונה "הורים" - יצורים מרושעים המונעים ממני לסוע שעתיים ברכבת לכל צד יום אחר יום לת"א, בשביל מפגש פורום הרשע..