מפגש פסח

dralan

New member
מפגש פסח

טוב, אז ככה: תיקו בין יום רביעי ליום חמישי ככה שיש בחירה לא ממש קלה - יום רביעי עם ישרא או יום חמישי עם פאוור >< אז אני מניח שנשארנו עם יום רביעי - אבל אולי כדאי לשנות את המיקום של המפגש - ולכן למי שיש הצעה חילופית מוזמן לשרשר אותה כאן. אם לא - אז זה יהיה ביום רביעי בעזריאלי בשעות הבוקר. מישו יודע כבר אם הוא בטוח בא / לא בא?

Itay Simons

New member
בא ../images/Emo45.gif

ואני מציע שנתחיל בעזריאלי ומקסימום נחתוך לגן המשולש..

dralan

New member
כן, אני מניח שזה הפיתרון הכי טוב

כלומר, אם נספיק להישאר מספיק זמן בלי שיעיפו אותנו משם XD....

באה אני חושבת../images/Emo45.gif

נממ ואני אומרת או גני יהושוע או להתחיל בעזריאלי בבוקר וישר כשהצהריים מתקרבים לחתוך לגן המשולש, כי אם לא זה פשוט סיוט שם><

dralan

New member
הו כן, מי מביא מצלמה הפעם?

והפעם כ-ו-ל-ם מצטלמים ומראים את התמונות שלהם (הרי לא באמת בא לכם לבדוק עד כמה הגולגולת שלכם עמידה בפני להב כפול של גרזן קרב, נכון? *קול מתוק*)

mary06

New member
מקווה לבוא..

אבל כנראה לא אוכל להישאר לכל המפגש..נראה כבר..ותעשו בעזריאלי במקום שנתחיל לחפש בגנים וצורות מוזרות בעיר..

Super Alonit

New member
~מפוחדת~../images/Emo10.gif

ועניין הקול המתוק רק עושה את זה מפחיד יותר!
אוף, אני כ"כ לא(!) פוטוגנית!
אבל נו, אני אשתדל להביא מצלמה (יש לי רק רגילה, נו עם פילם) ואני אראה אם אני אצליח לגלות איפה בעלה של אמא שלי מחביא את שלו ולגזול אותה ממנו.

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gifאני באה!../images/Emo9.gif

אין לי רעיונות חכמים למקומות... נסתדר כבר אכישהו. מה זאת אומרת לא??? בטח שנסתדר. צריך לסמוך על היצירתיות שלנו
אגב, לא קשור לכלום אבל לאמשנה- אני נוסעת מחר לירושלים לשלושה ימים, וחוזרת ביום רביעי בערב. נכון שתתגעגעו אלי?*פאפי פייס* *דורשת צומי*
כו, אז... אהמ... קיצר, אני באה

blacknwhite

New member
תודה כולם../images/Emo9.gif

וואו, להגיד "תתגעגעו אלי??? *פאפי פייס*" זה כל כך השיטה הכי טובה בעולם לגרום לכולם להגיד "נתגעגע!!!"
אוהבת את כולכם

Super Alonit

New member
היא בטח באה

לפגוש אותנו ולחלק לנו ממתקים
(נו, אני עייפה ורעבה, וחיה באשליות של ממתקים חינם
)

למעלה