מפגש פסח

ש נ י1

New member
וואלה נתת לי רעיון

יכול להיות שיש מוניות מאבן יהודה לרכבת *רצה לברר*

דיי הגיוני שיהיה :]

נו בואי, שלא יהיה לי משעמם לבד ברכבת

Super Alonit

New member
אוך נו, איזה חרא זה עם ישרא

אין מצב שנוכל להיות בעזריאלי, יהיה מפוצץ ומלא בכל מיני פריקונים מיוסרים שיעכירו את האווירה יחתכו לידנו ורידים וידברו בהתלהבות יתרה על MCR.
(הכללה מטורפת, תסלחו לי על זה) אין איזו מסעדת שוקולדים נחמדה שאפשר להתנחל בה?
(אה, ואני בכיף באה בשני התאריכים, ואני גם בהחלט מעדיפה לפגוש את פורום פאוור מאשר את ילדי האימו של ישרא
)

lacrimosa girl

New member
מקס ברנר? ../images/Emo3.gif

קו 5 מת"מ. ^__^ בואי נפגש בת"מ, ניסע [בשביל אלונה] למקס ברנר, נעלה שוב על קו 5 ונרד בסנטר...^__^

Super Alonit

New member
כןכןכן../images/Emo9.gif

יהיה כ"כ כיף להיות כולנו ביחד במקס ברנר! זה כל מה שבנאדם יכול לשאוף לו... חברים, נייטוויש ושוקולד.

../images/Emo45.gif אבוא לבקר...

אני שם למפגשישרא בעיקרון (גם אני שונאת את המפגשים האלו, אני שם כי זו ההזדמנות הכי טוב לפגוש את כל החברים). אני לא אוכל להיות ממש עם הפורום אבל אני ארצה לפחות לבוא לבקר לקצת זמן אם לא תתרחקו יותר מדי. כל הירושלמים למיניהם שבאים ביום רביעי ב480 אפשר לארגן שניסע ביחד P:

The Cat Woman

New member
../images/Emo31.gifל-א בעזריאלי! אנשים- כנסו...!

אפשר לקבוע בדיזינגוף סנטר, יש הרבה מקום לשבת אפילו בכיכר דיזינגוף בספסלים ואף אחד לא יגרשנו משם, זה גם קרוב לסנטר מן הסתם אז אפשר לשבת בסנטר- למטה גם. יש מקום אני חושבת. אם לא- אפשר לשבת ברוטשילד. בקיצור, אני בעד להיפגש בסנטר! מי שבעד הסנטר/ האיזור הזה שיסמן
אגב- אני ככל הנראה יגיע, לא נראה לי שיש מניעה כלשהי... ואני אביא מצלמה ואצלם הפעם (וגם יהיו לי סוללות שלא כמו בפעם הקודמת
)

The Cat Woman

New member
הוא לא מאוס!!! ../images/Emo46.gif

אני אלך לבקר את החמוד ההוא שעשה לי את הנזם
חחח....

למעלה