מפגש צ'אט?

shikma r

New member
גררר.... ../images/Emo46.gif

סולחת בתנאי שזה לא יחזור בשנית. ומה את מנסה לחמם לדו קרב?! ואני שמחה על התיקון (טוב,יש כאן 3 מסרים ל3 אנשים שונים ואין לי כוח לייעד כל אחד מהם. תבינו לבד,יקירי האינט')
 

shikma r

New member
../images/Emo12.gif

נבהלתי לנוכח השאלה,אך ירדה אבן מליבי לנוכח האייקון.
 

slallum

New member
כן, ברור שזה אינטרנט ../images/Emo9.gif

(הפעם בלי אייקון
)
 

slallum

New member
אה, אז לא משנה ../images/Emo3.gif

יעל שכחי מזה, זה כבר לא שווה
 

shikma r

New member
../images/Emo6.gif

זה בסדר כבר דיברתי איתה על זה.גם עם אחיך.
 

miss mcmillan

New member
שקמה, כל כך תמותי

לא אכפת לי על עצמי. אבל תעזבי את הילד!!!! הוא תמים ורך!!!!
 

shikma r

New member
יש מצב אני באה במקרה ויהיה מפגש

אם אני אתגבר המחשבות העוינות שיש לי נגד פגישות מסוג זה ... תמיד היה נראה לי במיך מידי בשבילי
 

miss mcmillan

New member
במיך מידי?

את מוכנה לפרט. חוצמזה שהמחשבה על מפגש-מפגש עוד רחוקה, כי לדעתי בלי גיאלי לא יהיה מושלם. אבל מה עם מפגש צ'אט??!
 

shikma r

New member
יא לא קטנונית

מביך מידי,וכן זה מביך קצת... אחרי הכל ("פורום חמוד" בלה בלה) פנים מול פנים דברים יכולים להיראות אחרת. בלי שאלות!! אולי אני אבוא,תקבעו תאריך ושעה (אה ומיקום,יהיה נחמד) ואני אחשוב על זה :)
 

miss mcmillan

New member
טוב חברים

בואו כולם ביחד נעשה ששקמה תבוא
. אני מקבלת על עצמי את הדין.
 

shikma r

New member
טוב תעשו (?!)

אם היה אייקון המביע את הפרצוף שיש לי עכשיו,הייתי שמה. אבל אין. אז אני אנסה לתאר את ההבעה. זו הבעת "נעשה"..?! עם ניענוע קל של הראש כלפי מטה המסמל צחוק בתוספת זלזול כזית,במן מחשבה מעורפלת של "תכלס,מעניין איך ייראה המפגש" מעורבת במחשבת "להיגרר עד לשם" (איפה שזה לא יהיה). אה ועוד מחשבה נדחפת למויח והיא בערך ככה :" אחח..אם היא רק הייתה לידי הייתי מביה לה כאפת שטות" כאפת שטות=מכה קצרת תנועה הניתנת ע"י אצבעות כף היד בלבד בחלק האחורי של הראש, המסמלת עונש על אמירת דבר שטותי. זהו חלק מתהליך למידה בו הנחקר לומד כיצד להתנהג,מה לומר ומה לא. :)
 
למעלה