ב בהמה אדומה New member 30/7/07 #73 תוכל בכל זאת להגיע. אנחנו נשארים עד מאוחר. רק מעטים באמת מגיעים ב-12:00.
B bazmaster New member 30/7/07 #84 אני מסיים ב7..ואני גר בצפון בכלל.. חח זה כל כך נשמע כמו תירוץ נכון? חחח
ח חייםקשיםבסוףמתים New member 29/7/07 #21 ../images/Emo31.gif איף! אני לא מאמינה שאני לא אהיה!!! סמינריון=/
ת תומע79 New member 29/7/07 #24 ../images/Emo34.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifאם יהיה חשק.. לא הייתי במפגש איזה שנה וחצי..אני לא מכירה יותר מחצי מהפורום.
../images/Emo34.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifאם יהיה חשק.. לא הייתי במפגש איזה שנה וחצי..אני לא מכירה יותר מחצי מהפורום.
ת תומע79 New member 29/7/07 #28 ../images/Emo34.gifאני אחשוב על זה. נראה אם יהיה לי אוטו לא יודעת גם..חברה טובה שלי מגתייסת באותו יום. אז זה יהיה מפגר ללכת לבקו"ם בבוקר ולחזור בצהריים לעזריאלי...
../images/Emo34.gifאני אחשוב על זה. נראה אם יהיה לי אוטו לא יודעת גם..חברה טובה שלי מגתייסת באותו יום. אז זה יהיה מפגר ללכת לבקו"ם בבוקר ולחזור בצהריים לעזריאלי...
ת תומע79 New member 29/7/07 #42 ../images/Emo34.gifמאיפה לאיפה הוא? שונאת אוטובוסים :| מאז שיש לי רישיון לא נראה לי עליתי על אוטובוס חחחחח
../images/Emo34.gifמאיפה לאיפה הוא? שונאת אוטובוסים :| מאז שיש לי רישיון לא נראה לי עליתי על אוטובוס חחחחח
D Dug E New member 29/7/07 #49 איך שאת יוצאת מהבקו"ם את עוברת כביש והולכת לתחנה הכי קרובה וש לך שם68 שמגיע לתחנה מרכזית דרך עזריאלי .
איך שאת יוצאת מהבקו"ם את עוברת כביש והולכת לתחנה הכי קרובה וש לך שם68 שמגיע לתחנה מרכזית דרך עזריאלי .
A another lost soul New member 29/7/07 #47 גמאני חצי מהפורום לא מכירה..חחח אבל אני אהיה ואני מתה לפגוש אותך,אם לא תבואי אני אנסה לעבור אצלך בדרך הלוך...סבבה?
גמאני חצי מהפורום לא מכירה..חחח אבל אני אהיה ואני מתה לפגוש אותך,אם לא תבואי אני אנסה לעבור אצלך בדרך הלוך...סבבה?
M moshe butt New member 29/7/07 #30 ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif|כן../images/Emo127.gif ברור שאני בא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יאההה איזה כיף!!!
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif|כן../images/Emo127.gif ברור שאני בא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יאההה איזה כיף!!!
ל ליאןןן New member 29/7/07 #31 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif חברה טובה שלי מתגייסת... אולי אני אקפוץ לקצת.
D Dug E New member 29/7/07 #33 מה הקטע שלך ושל תום? אם חברה מתגייסת נשרף כל היום? להפך...תשאלי את משה כמה דברים אפשר לעשות אחרי גיוס של חבר .
מה הקטע שלך ושל תום? אם חברה מתגייסת נשרף כל היום? להפך...תשאלי את משה כמה דברים אפשר לעשות אחרי גיוס של חבר .
ל ליאןןן New member 29/7/07 #37 לא שנשרף כל היום אבל סתם אין לי כח לנסוע לבקו"ם, לחזור הביתה ואז לנסוע בצהריים לעזריאלי... עצלנות טהורה . ויוני - ג'סיקה מתגייסת, אמרנו לך.
לא שנשרף כל היום אבל סתם אין לי כח לנסוע לבקו"ם, לחזור הביתה ואז לנסוע בצהריים לעזריאלי... עצלנות טהורה . ויוני - ג'סיקה מתגייסת, אמרנו לך.
ת תומע79 New member 29/7/07 #43 ../images/Emo34.gifבדיוק מה שאמרתי... זה מפגר לסוע בבוקר לבקו"ם לחזור הביתה ושוב לחזור לת"א.. זה מעייף במיוחד שכל אוטובוס הוא איזה שעה לכל צד.
../images/Emo34.gifבדיוק מה שאמרתי... זה מפגר לסוע בבוקר לבקו"ם לחזור הביתה ושוב לחזור לת"א.. זה מעייף במיוחד שכל אוטובוס הוא איזה שעה לכל צד.
D Dug E New member 29/7/07 #48 תלוי מתי הגיוס..נגיד והוא ב8 מסיימים שם ב9.... משם לוקחים 68 לת"א, אוכלים ארוחת בוקר נחמדה, עושים טיפה סיבוב והופ 12! למה לוותר על מפגש אם אין כלום בהמשך?
תלוי מתי הגיוס..נגיד והוא ב8 מסיימים שם ב9.... משם לוקחים 68 לת"א, אוכלים ארוחת בוקר נחמדה, עושים טיפה סיבוב והופ 12! למה לוותר על מפגש אם אין כלום בהמשך?
ת תומע79 New member 30/7/07 #61 ../images/Emo34.gifלא יודעת..אמרתי,לא מכירה חצי מהפורום נראה לי שאני אתייבש שם.