את באה!! עיגול! לא נקודה... עיגול!!!!!!
L LiLdon New member 25/12/05 #85 זוהר! את קונה לי שדון גדול?! ואם יהיה יותר גדול מהאדום שקנית,גם תקני לי? ברור כי יש לך ויזה.!![!@#$] אמ.נראה:]]]
זוהר! את קונה לי שדון גדול?! ואם יהיה יותר גדול מהאדום שקנית,גם תקני לי? ברור כי יש לך ויזה.!![!@#$] אמ.נראה:]]]
ס סוריקטה1 New member 25/12/05 #86 ../images/Emo121.gifלא סתם ויזה... ויזה של אמא!!! לילע מה המסנג'ר שלך?
L LiLdon New member 25/12/05 #87 אכן ויזה של אמא שלה ט-ח-ו-נ-ה!!!!1 זוהר, זהו את קונה לי שדון [אני אעלים עין מהעובדה שזה סוג של שוחד.אהמ] ומסנג'ר [email protected]
אכן ויזה של אמא שלה ט-ח-ו-נ-ה!!!!1 זוהר, זהו את קונה לי שדון [אני אעלים עין מהעובדה שזה סוג של שוחד.אהמ] ומסנג'ר [email protected]
ז ז ו ה ר י ת ת ת New member 25/12/05 #88 דייי אין לי ויזהה ליל אני עוד אחשוב על לא לקנות לך שדון!! בי קרפל! וגלעד אל תשתף פעולה!!
L LiLdon New member 25/12/05 #89 ?! אני אקרע את בגדיי ואבכה, ואז אני אהיה יותר חולה מחולה, והכל על מ-צ-פ-ו-נ-ך.
ז ז ו ה ר י ת ת ת New member 25/12/05 #91 לאאא ../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif נו למה תמיד עושים לי רגשות אשמה??כי יודעים שזה מציק לי??כן??כן?!?!
לאאא ../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif נו למה תמיד עושים לי רגשות אשמה??כי יודעים שזה מציק לי??כן??כן?!?!
K K i f New member 24/12/05 #83 ../images/Emo45.gifסתם, לאדע... רק רציתי לשים אצבע למעלה כמו כולם אמא'לה! כמה מגיעים >.< אניווי, זה תלוי, אם הקורס שלנו יקבל רגילה בשבוע הבא אז יש סיכוי שאגיע בצהריים בערך... אני מאמין שאודיע לכם בשישישבת מה קורה איתי...
../images/Emo45.gifסתם, לאדע... רק רציתי לשים אצבע למעלה כמו כולם אמא'לה! כמה מגיעים >.< אניווי, זה תלוי, אם הקורס שלנו יקבל רגילה בשבוע הבא אז יש סיכוי שאגיע בצהריים בערך... אני מאמין שאודיע לכם בשישישבת מה קורה איתי...