מפגש 20+ אצלי בבית

אור 173

New member
נשמע טוב,אבל

אני אישית הייתי מעדיף ל פחות מאכלים יותר מוזיקה,יותר נשנושים(חטיפים וכו ולא פסטות וכו'..)

14 נשמע מעולה.גם קרוב אליי

Tsachi6

New member
מדובר באוכל קל.

לא עושים כאן על האש . מדובר על כך שאנשים יכינו אוכל חלבי קליל. אותו נאכל בסכום חד פעמי והאוכל יהייה בהגשה חופשית .
לא מדובר פה על לוגיסטיקה מורכבת של הכנת כמה שולחנות גדולות עם כיסאות שכולנו נתכנס סביבם ונאכל ביחד. האוכל ימוקם בצורה חופשית על שולחן בודד בפינת הסלון, אנשים יקחו צלחת, ישימו מה שבא להם, וישבו בנחת על הכורסאות המרווחות בסלון או בחוץ במרפסת ובחצר וישוחחו להם בחופשיות ובנעימים עם מי שבא להם.

המוזיקה והאוכל לא מתנגשים אחד בשני. מוזיקה תהייה ואוכל יהייה.
מה זה יותר מוזיקה בשבילך? אני לא עושה ערב דאנס - בר בבית. אנשים באים להיפגש ולדבר באוירה טובה - זה המהות של העניין.

המוזיקה תהייה ברקע ולא תצרום לנו באוזן כמו במועדון מחריש אוזניים שלא נשמע אחד את השני.

tamaguchi girl

New member
סחטיין על הארגון

מעדיפה ב14.3

EdisonGirl

New member
מעדיפה 16, אם זה יתקיים ב- 14

ואני אוכל להגיע- אאלץ להגיע מאוחר יותר ולצאת מוקדם, בגלל אופי הלימודים שלי.

מעדיפה אופציות ב', ג' או ד'.. שוב, בקטע של זמן פנוי ש..ממ..אין לי.

מעבר לזה, נשמע טוב, וכל הכבוד על היוזמה

Relaborat

New member
נשמע טוב

מעדיף 14.03 - אופציות ב' ג' ד'.
אני אמנע מ-א' לטובת הציבור

goldy

New member
אתה תיתקע עם אלף פיתות בלי שתיה

כל מי שמגיע מקבל רשימה מדוייקת של מה הוא אישית מביא.

Tsachi6

New member
הרוב כרגע ביקש יום חמישי

ואם המצב לא ישתנה ב24 שעות הקרובות, יום חמישי יתקיים המפגש.
לצערי כבר קיבלתי הודעות משני אנשים שהודיעו שיוכלו להגיע רק במוצ"ש ולא בחמישי.
המצב הוא כזה שלא משנה איזה יום יקבע, תמיד יהיו בודדים שלהם זה לא יסתדר .. אז אאלץ ללכת עם הרוב ומקווה שאלה שלא יכולים להגיע יצליחו למצוא פתרון. סה"כ מפגש כזה לא מתקיים כל יום.

doughnuts

New member
שאלה חשובה לגבי כשרות. נא לענות

השאלה מופנת כלפי אנשים ששומרים על כשרות בלבד. האם יש פה אנשים שלא סומכים על כשרות מוסרית? הכוונה היא שאני מבטיח לכם שכל החומרים כשרים de facto, וההבדל היחיד הוא שמשגיחי כשרות לא קיבלו שוחד (קרי, אין "תעודת כשרות"). מדובר בירקות וגבינה בולגרית, הכל תוצרת מדינת ישראל.

SupeR CherrY

New member

אחת מאופציות ב,ג,ד

אני אישית הייתי מעדיפה במוצש- כי יהיה לי רכב
אבל אם זה יהיה בחמישי אני אנסה להשיג את הרכב,
ואוכל לתת טרמפ לאנשים מק. אונו והסביבה

למעלה