מפגש!!

קאריני21

New member
מפגש!! ../images/Emo175.gif

עניין המפגש עלה כאן אבל שום דבר לא זז. אז מה הוחלט? מי בא? איפה זה? או שאתם רוצים שאני אקח זאת לידיים שלי?
קאריני.

champ

New member
אני בעד ../images/Emo45.gif

רצוי שזה יהיה לקראת סוף השבוע ובשעות הערב לגבי מיקום, אין לי שום מיגבלה...

ל3

New member
טוב ,אז לגבי המפגש

חשבתי שאפשר לעשות את זה ביום חמישי. אני מכירה את הטיילת בנתניה וזה מקום מקסים. יש שם המון דשא, וזה מול הים. אפשר לשבת לעשות שם פיקניק, אפילו בלי על האש. כל אחד יביא עימו משהו ונפתח שולחן. מה אתם אומרים בטיילת בשעות אחר הצהריים או הערב ביום חמישי?

קאריני21

New member
וואוו הוו!!

נשמע נחמד לאללה!! על איזה דשא את מדברת שיש בטיילת?? אהההה רגע אני יודעת.... מול הים? אחרי הטיילת? נשמע נחמד!! :) קאריני לאהוב את הרעיון!! השאלה היא .... האם האחרים לאהוב גם את הרעיון??
קארין.

ל3

New member
יופי- אני שמחה שאת בעד

אנא חברים השמיעו קול. מה דעתכם על יום חמישי בטיילת בנתניה????????

champ

New member
../images/Emo6.gif בטח שהיא בעד..

קיבלה קל"ב (קרוב לבית
)

קאריני21

New member
יאפ! ../images/Emo13.gif

כן זה גם משמח אותי שזה קרוב לבית ... די קרוב
מרחק של נסיעה .... כמובן. באיזה שעה? מה להביא?

קאריני21

New member
שירי וצ'מפ

שירי, כן אני מנתניה. אוייייי אבי, אתה מבאר שבע? פיייייייייי...................
מה? לא תבוא?

champ

New member
אממממ אני אשתדל...

למרות שאם לומר את האמת, הייתי מעדיף שזה יהיה במקום יותר מרכזי ראשל"צ לדוגמא... אבל זה המפגש שלכם ואני אשתדל להגיע לאן שתקבעו

gaia20

New member
לצערי אני לא אוכל לבוא ביום הזה

אני אהיה אחרי טיפול שיהיה ביום רביעי, וגם בחמישי אחרה"צ אני צריה לאסוף כוחות לשיעור תגבור בפסיכומטרי אם אתם רוצים להחליף יום אני אשמח, אם לא אז לא נורא, אני אצטרף בפעם הבאה.

פנפוני

New member
לצערי...

היי לכולם. גם לי תהיה בעיה להגיע ביום חמישי אני אהיה אחרי טיפול , ואני גם אשמח שהמפגשים יהיו יותר יותר קרובים למרכז( אני גרה בבאר שבע). ביי דניאלה.

ל3

New member
דניאלה היקרה

מה שלומך? איך עוברים הטיפולים? כולנו חושבים עלייך ומחזיקים לך אצבעות

פנפוני

New member
שירי מתוקה../images/Emo23.gif

הטיפולים עוברים לא משהו, עדיין אני באי ספיקת כליות- זה אומר שבצקות חזרו ויש לי קראטינין גבוה, ובנוסף לכול הצרות, יש לי שלבקת חוגרת( הרפס זוסטר) שלופחיות בכתף הימנית וכאבי תופת בגב , כתף ויד.. מבחינת מערכת חיסונית אני ממש על הפנים- חשופה לכול מיני צרות..... לא ממש רציתי לספר אבל יצא לי וזה יושב לי על הלב כבר שבוע ......אז הוצאת את זה ממני כניראה בגלל ששאלת ותודה לך... דניאלה.

ל3

New member
דניאלה היקרה

אוףףףףףףףףףף, אני כל כך רוצה שזה יהיה כבר מאחורייך. דניאלה, שתדעי שאת תמיד יכולה לכתוב פה " ולהתלונן- בשביל זה אנחנו כאן. אני שולחת לך המון המון
ואם תרצי לדבר- אני תמיד פה שלך, שירי

lupland

New member
היי

דניאלה. מצטער לשמוע כמו רוב החברות והחברים כאן על מה שעובר עלייך. בתקווה שיסתיים כמה שיותר מהר. תמשיכי לעדכן.לטוב ולפחות טוב... אסף

קאריני21

New member
דניאלה

יקירה, מצטערת לשמוע את מה שאת עוברת. מקווה שבקרוב תרגישי יותר טוב ותצטרפי אלינו. אם לא ... אנחנו נצטרף אלייך
וכמו שאסף אמר - תעדכני אותנו שנראה מה שלומך. שלא נשאר "תלויים באויר"... ללא ידע מה קורה איתך.
קארין.

ל3

New member
אפשרות נוספת

בטיילת בתל- אביב. מאוד נחמד שם ואולי זה יהיה יותר מרכזי לכולם. מה אתם אומרים?

למעלה