המממ... תראו, צריכים יום ומקום שיהיה נוח לכולם ... ובכלל, למה לא להפגש באיזה בית קפה או משהו?
ק קאריני21 New member 17/8/03 #14 המממ... תראו, צריכים יום ומקום שיהיה נוח לכולם ... ובכלל, למה לא להפגש באיזה בית קפה או משהו?
ק קאריני21 New member 17/8/03 #16 הצעה חדשה!! מפגש באמצע השבוע ... באיזה בית קפה או משהו בת"א. מה דעתכם?
ל ל3 New member 17/8/03 #17 כבר היה מפגש בבית קפה והיה באמת נחמד. חשבתי שיהיה נחמד לשנות אווירה אבל בהחלט אפשר גם לעשות מפגש מס' 2 בעזריאלי שוב. מה אתם אומרים? נהפוך את עזריאלי למעוז הזאבים והזאבות? מה דעתכם על יום חמישי, אחר הצהריים בעזריאלי?
כבר היה מפגש בבית קפה והיה באמת נחמד. חשבתי שיהיה נחמד לשנות אווירה אבל בהחלט אפשר גם לעשות מפגש מס' 2 בעזריאלי שוב. מה אתם אומרים? נהפוך את עזריאלי למעוז הזאבים והזאבות? מה דעתכם על יום חמישי, אחר הצהריים בעזריאלי?
C champ New member 17/8/03 #18 ומה דעתכם על יום שלישי בערב? מאחר ובימים רביעי וחמישי להדר יש בעיה להגיע... מבחינת המיקום, נשמע נחמד
ל ל3 New member 17/8/03 #20 יום רביעי אני לא יכולה כי אנו חגגות לחברה שלי מסיבת רווקות. אז אולי בשבוע אחרי זה.........
ק קאריני21 New member 17/8/03 #23 אוקיי ... אני שמה לב שכולכם עסוקים כל השבוע ... אז תמיד אפשר שבוע אחרי. תפתחו יומנים ותבדקו מתי נוח! (תהיו קצת יותר מאורגנים)
אוקיי ... אני שמה לב שכולכם עסוקים כל השבוע ... אז תמיד אפשר שבוע אחרי. תפתחו יומנים ותבדקו מתי נוח! (תהיו קצת יותר מאורגנים)
ק קאריני21 New member 18/8/03 #25 אחלה!! אז חבר'ה, תשרינו יומנים ועטים, תמחקו יום שלישי ושישי - כי גאיה לא יכולה ובואו נקבע תאריך, שעה ומקום!
אחלה!! אז חבר'ה, תשרינו יומנים ועטים, תמחקו יום שלישי ושישי - כי גאיה לא יכולה ובואו נקבע תאריך, שעה ומקום!