הקנאה. רק לשואה, אל דאגה. עדיין לא השתלטתי גם עליכם!
ש שישיץ New member 10/3/06 #19 |חומהכזאאאאאאאאאאאאאאאאתגדולה|_../images/Emo79.gif אפילו תמחקי את זה כדי להמחיש לי את סמכויותייך
ש שישיץ New member 9/3/06 #6 דווקא אתה רוצה? ../images/Emo6.gif_../images/Emo79.gif סתם האני אני רוב החופש עסוקה/ ישנה אז אני ממש בעד פסח. או יום העצמאות או משהו
דווקא אתה רוצה? ../images/Emo6.gif_../images/Emo79.gif סתם האני אני רוב החופש עסוקה/ ישנה אז אני ממש בעד פסח. או יום העצמאות או משהו
ס סתם אבודה New member 9/3/06 #13 לאאאאאא ../images/Emo128.gif אני נכה! נקע ברגל! קביים!! אל תעשו לי את זה בבקשה... אולי נקבע לפסח?!.. פליז
לאאאאאא ../images/Emo128.gif אני נכה! נקע ברגל! קביים!! אל תעשו לי את זה בבקשה... אולי נקבע לפסח?!.. פליז
B BlackMagicSprite New member 10/3/06 #23 ../images/Emo208.gif אז רוצים מפגש? נראה לי שאף אחד לא עונה להצעה פה. בכל מקרה, כמו שכבר אמרתי. אפשר לעשות את המפגש ביום של המפגש של יוני בלוך (יום שני, 13.3) או בכל יום שנוח לכולם.
../images/Emo208.gif אז רוצים מפגש? נראה לי שאף אחד לא עונה להצעה פה. בכל מקרה, כמו שכבר אמרתי. אפשר לעשות את המפגש ביום של המפגש של יוני בלוך (יום שני, 13.3) או בכל יום שנוח לכולם.
ש שוודה New member 10/3/06 #24 אני לא יכולה ב13 כי יש לי תגבור בביולוגיה... וגם שאר הימים לא בטוח שאני אבוא כי אני חייבת ללמוד למבחן חוזר במתמטיקה... אבל אם בסוף יהיה אני אנסה להגיע!
אני לא יכולה ב13 כי יש לי תגבור בביולוגיה... וגם שאר הימים לא בטוח שאני אבוא כי אני חייבת ללמוד למבחן חוזר במתמטיקה... אבל אם בסוף יהיה אני אנסה להגיע!
B BlackMagicSprite New member 10/3/06 #25 ../images/Emo24.gif תזכירי לי מזה מתמטיקה? אני מקווה שתבואי
ט טולייצ New member 10/3/06 #27 לא נראה לי ../images/Emo10.gif יש לי כרגע תכנון לכל יום.. ואולי אני אבוא לאשדוד דודי!!