מפגש-

לאו דווקא מבחינת מקום...

יהיה צפוף כאילו שיהיו הרבה אנשים ובלאגן וסוסים ביחד וכו' זה לא ממש נראה לי משהו מתאים לחווה....

לדעתי זה יהייה נחמד........

ב-2 המקומות.. אבל אם אתם רוצים להיפגש באיזור ת"א.. אז אין חווה שם... ולדעתי צריכים במקום שלא קשור לסוסים.. כי אז יהייה יותר מגוון רחב של מקומות להיפגש בהם..

niko girl

New member
רגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אז מה קבענו? מתי באיזה תאריך? באיזה מקום? האם זה נוח לכולם?

niko girl

New member
תגידו לי עם זה נוח לכם

תאריך ה 21.7 מקום המפגש: עזריאלי או דיזינגוף

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif אמממ

התאריך מתאים, המקום לא... יש עכשיו המון התראות- לא נראה לי שירשו לי לצאת לדיזינגוף או עזריאלי...

JustAlona

New member
התאריך בסדר,

למרות שיש סיכוי אני לא אגיע[קייטנת רכיבה, אבל רוב הסיכויים שאני אבוא למפגש] אמממ, אפשר בכל מקום בת"א. הכי נוח זה בעזריאלי[רכבת], אבל כל השאר טובים גם..

נפגשנו אתמול! כנסו כנסו כנסו!!!!!!!

אוקי היה לנו מין מפגש פורום קטנטן חחח אני תצפסתי תרכבת לעזריאלי ופגשתי שם את דרור שי ודורון! זה ממש נוח והיה מעולההההההההההההההההההההההההההההההה חחח היה מצחיק לאללה ממש נהניתי שחבל"ז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני ממש מציעה שנעשה שם עוד מפגש כזה זה פשוט כיף! שי הביאה מצלמה והצוטלמנו שם עכשיו.... אם היא שמה תתמונות אל תיבהלו זה היה במצב של חירפון טוטאלי טוב?!? באמת עזריאלי האכי נוח בגלל הרכבת יש רכבת כל חצי שעה ולא בעיה להגיע לתחנה של רכבת ושכל אחד באמת ירשום תתאריכים שלא מתאימים לו כדי שנמצא משהו שמתאים בישביל כולם! אני לא יכולה חודש הזה!........

חחחחח את לא היחידה שנהנת...כי...

גם אני מאוד מאוד מאווד מאווודדד נהנתיי... במיוחד מהוווואוווו שלנו!! והכי קרע אותי ששי ביקשה להזמין כרטיסים ושאלה אם יש את הסרט מוצאים את נמו!! פחחחחחחחחח נשפכנו בקופה והמוכרות כרטיסים הסתכלו עליו עם גבה למעלה! חחחחחחחחחחחחחחח
אני יביא לפה תמונה אחת למרות שיצאנו ג'יפפהה וסתיו אני ישים עוד תמונה של הפרופיל היפה שלך!!חחחחחח אבל אנשים!! אתם לא יודעים איזה ילדה יפה סתיוו!! היא פשוט מהממת!!! איזה עיניייםםםם ואיזה פנים יפוותת והיא כוסית!! ואייןןן היא מושלת יותר משיייי לאא סתאאםם שתייהן מושלמות! אבל הכי מצחיק היה שכל הזמן בנים הסתכלו על שי והתחילו איתה!! חחחחחחחח

חחח כן

אנשים פשוט ננעלו לשי על התחת! זה קרע אותי מצחוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והיה מעולה ובדרך חזרה (רכבת!) היה גם מעולה אבל זה כבר לא קשור........ חייבם להיפגש זה פשוט הכי טוב בארץ1

תמונה מהמפגשון שלנו... כנסו!!!

דרור ואנוכי במקדונלדס אין לכם שמץ באיזה מצב של חירפון טוטאלי היינו רציני אממ יש לי בידיוק שתי תמונות כי כששי העבירה לי את השאר היית מהמחשב של שיר וזה נשאר שם...... אז שי ודורון תעלו תמנות אבל לא שלי מי שמעלה את שלי חוטפת מכות וזה יימחק חסר לכן בעעע (בבקשע!)

אנשים...........

כמה שאנחנו רוצים מפגש פורום זה בחיים לא יצא ואנחנו יודעים את זה! אז אם אתם נפגשםי (בקבוצות קטנות כמו שאחננו עושים!) אז ספרו לנו על זה! תביאו תמונות וכו!....... סבבה!??!!??!

למעלה