מפגש?

Aline In Chains

New member
חחחחחחחחח

לרגע חשבתי שאתה עוקב אחריי בפורמים.. ואז נזכרתי ששלחתי לך לינק שתראה
:)

M e n s R e a

New member
עוד אנשים ../images/Emo13.gif

שמח לראות שיש היענות, אבל אשמח לדעת מה כולם חושבים על זה. בכל מקרה, גם אם נראה שלא מדובר בהרבה אנשים, תמיד אפשר לעשות מפגש ביום שיש עוד מפגשים, וככה לא נרגיש גלמודים או משהו כזה.

SaintJohn

New member
בכיף../images/Emo45.gif

למרות שקשה לי לדעת כרגע אם יתאפשר לי להגיע או לא.

M e n s R e a

New member
הבנתי שגם אתם עושים מפגשי פורום

כלומר פורום אירוסמית. נראה לי שנעשה מפגש איתכם, אם זה לא מפריע, כדי לוודא שיהיו הרבה אנשים. מתישהו בפסח?

SaintJohn

New member
כבר היה נסיון לתכנן "מפגש משולב"

וזה בסוף לא יצא לפועל, כי אנשים העדיפו שכל פורום ייפגש לחוד. תנסה אבל אולי עם פורום מטאליקה, נראה לי שהשילוב הזה יצליח, לא?

M e n s R e a

New member
מה עשיתם מהם?

אנשי פורום מטאליקה (ואני בניהם
) הם אחלה אנשים, זה לא הבלאקרים שנראה לכם, וחלק מהם כותבים בפורום הזה גם כן (למשל כפיר שניהל אותו לפני, ענבר, שיר ואלין). אבל אם אתם רוצים, נעשה מפגש בנפרד. אני רק מקווה שיגיעו אכן מספיק אנשים, שלא נהיה ממש בודדים. קחו בחשבון שמנסיון בכמה מפגשי פורום, ברגע שיש תאריך יש מצב שחלק מאלו שאמרו שהם יכולים לא יוכלו, כי יש להם התחייבויות קודמות על אותו תאריך ספציפי. אבל אם אתם מעדיפים בנפרד, נעשה בנפרד.

SaintJohn

New member
לא חובה שיהיו הרבה אנשים

היו כבר כמה וכמה מפגשים של פורום אירוסמית' שהיו רק 5-6 איש ועדיין היה ממש סבבה, וגם המפגש (שנראה לי היחיד שהיה) שהיה בתקופת הניהול של תומר היה כזה. ברור שככל שיש יותר אנשים ככה המפגש יותר טוב, אבל זה לא אומר שמפגש יותר מצומצם יהיה גרוע, מנסיון.

M e n s R e a

New member
אני מקווה שיהיו יותר

אבל גם אם לא, יכול להיות נחמד. בכל מקרה, נעשה שרשור של הצעה של כמה תאריכים, נראה מה הכי מתאים, כדי שכמה שיותר יבואו, אני חושב.

FunkyMonk

New member
זה לא רעיון טוב ממש...

סתם כי זה נראה לי מבולגן לעשות יותר מפורום אחד.. חוצמזה שאנחנו מספיקים בהחלט. בהנחה שיגיעו מספיק P:

AeroTom

New member
ייתכן ואוכל להגיע גם

אראה אחרי שייקבע הזמן והמקום.

M e n s R e a

New member
לגבי זה

נעשה שרשור עם כמה תאריכים אפשריים בפסח. נראה מה הכי מתאים, איפה יבואו הכי הרבה אנשים.

למעלה