מפורום אחר. מצמרר! ראוי לדיון

s h o o s h a

New member
מפורום אחר. מצמרר! ראוי לדיון

קיבלתי פרחים היום פאולט קלי קיבלתי פרחים היום. זה לא היה יום הולדתי או יום מיוחד אחר. אתמול בלילה היה הויכוח הראשון שלנו והוא אמר לי דברים אכזריים שמאוד פגעו. אני יודעת שהוא מצטער ולא התכוון לומר את הדברים שאמר כי הוא שלח לי פרחים היום. קיבלתי פרחים היום. זה לא היה יום נישואינו או יום מיוחד אחר. אתמול בלילה הוא דחף אותי לקיר וניסה לחנוק אותי זה היה ממש סיוט, אבל כשהתעוררתי בבוקר הרגשתי שהכול עבר. קיבלתי פרחים היום. זה לא היה יום האהבה או יום מיוחד אחר. אתמול בלילה הוא היכה אותי ואיים לרצוח אותי. מייק-אפ ושרוולים ארוכים לא הסתירו הפעם. את החתכים והחבלות. לא יכולתי ללכת לעבודה היום כי לא רציתי שאף אחד ידע – אבל אני יודעת שהוא מצטער כי הוא שלח לי פרחים היום. קיבלתי פרחים היום. זה לא היה יום האם או יום מיוחד אחר. אתמול בלילה הוא היכה אותי שוב, וזה היה הרבה יותר גרוע מכול הפעמים האחרות. אם אני אעזוב אותו. מה אעשה? איך אדאג לילדים? איך אסתדר כלכלית? אני פוחדת ממנו. אבל אני יותר מדי תלויה בו מכדי לעזוב אותו! אבל הוא כנראה מצטער. כי הוא שלח לי פרחים היום. קיבלתי פרחים היום? היום היה יום מיוחד. זה היה יום הלוויה שלי. אתמול בלילה הוא לבסוף רצח אותי. לו רק היה לי האומץ והכוח לעזוב אותו יכולתי לפנות למישהו, או ללכת למקלט, אך לא פניתי לעזרה אז קיבלתי פרחים היום – בפעם האחרונה.

אלה תמונות מחיי

ואפילו פרחים לא קבלתי. אבל אחרי שנרצחתי שוב ושוב בחרתי בחיים!!! והכל מסתדר עכשיו, לאט לאט אבל בטוח, ממריאה כמו עוף החול....

s h o o s h a

New member
לבחור בחיים

מי ייתן ויהיו בך הכוחות לנסוק גבוה גבוה אל עבר האור ולהותיר מאחור את כל רגעי החושך והאימה.
כי אף מילה אינה מספיקה

jud1001

New member
מעולם ולעולם לא ..../images/Emo41.gif

אבין הרמת יד .. לא על אשה..לא על ילד.. החוכמה הקטנה שיוצאת נגד חסרי אונים.. ואולי במקרה אשה זה לא ממש חוסר אונים.. לפעמים זה המשך מצב של בית הורים.. ה"כאילו" מובן מאליו.. גם מצידו של הגבר המכה לפי סטיסטיקות זהו המשך כוחנות " מהבית".. גדלתי בבית מלא אהבה וכבוד הדדי.. מכות מכל סוג שהוא היו בחזקת משהו שקוראים בעיתון..ומאוחר יותר בטי וי.. העולם שינה ומשנה פניו..מה שהיה ברור ומובן כבר איננו כזה..ונשים שמקבלות "פרחי אהבה".. אינן חייבות לקבלם יותר!! כל הכבוד לך דנה42
.. זאת הדרך..יש חיים אחרי "פרחי האהבה"!!!

דנה ../images/Emo24.gif שולחת לך

אני התחלתי לקנות לעצמי, כל יום שישי זר פרחים גדול. כדי להראות לכל העולם ולי במיוחד, שאפשר גם לקבל את הפרחים בצורה אחרת. לא צריכה להיות סיבה, מיוחדת, כדי להביא אותם. להפך, הם אלה שמראים לכולם, שאנו חייות בצורה הרבה, יותר טובה, ויפה . בלי הפרחים שאחרים מביאים.

צלליתה

New member
בוקר טוב לך דנה

קחי זר פרחים ענק ממני (טוב...וירטואלי....) כל הכבוד לך על האומץ, כל הכבוד לך על ההתחלה החדשה. שימשיך להסתדר לך, שיהיה רק טוב.

לעולם לא עוד

הבת שלי בקשה לארח חברה לשבת. חברה שלומדת איתה בתיכון, אבל לא גרה בבית. היא מתגוררת בפנימיה כאן בעיר. בת יחידה. אמה שלחה אותה לפנימיה בכדי שלא תהיה עדה להתעללות המתמשכת של האב באם. היא לא נהנית במיוחד בפנימיה, אבל עדיף לה עשרת מונים מאשר בבית. בילתה את השבת אצלנו. ארוחת שבת. אח"כ הבנות יצאו לבלות במסיבה. למחרת יצאנו יחד לארוחת חמין אצל קרובי משפחה. במוצאי שבת החזרתי אותה לפנימיה. הרגישה טוב אצלנו. בקשה לבוא שוב, נענינו בשמחה. אמרתי לבתי תודה על הזכות שהייתה לנו לארח אותה. ולך דנה, בחרת נכון, מאחל לך נסיקה מהירה ושלעולם לא תתרסקי עוד.

שילה1

New member
דנה-הפרחים האלה..למה הם טובים?

מקווה שהסקת המסקנות המתבקשות,והלכת! פרחים אחרי מעשים שכאלה?לא שווים! מאחלת לך המראה אדירה,ונחיתה רכה עוד יותר!

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מצמרר ומוכיח שלכל מטבע יש שני צדדים

ובמקרה הספציפי מצד אחד רשעות ואכזריות ומהצד השני טמטום שגם הוא בלתי ניתן להבנה.

s h o o s h a

New member
לעולם אל תאמר טמטום במצב כזה

שיח- אפשר לומר המון, להסתכל על זה כך ואחרת. אבל! טמטום?? לעולם לא!!! הרבה נאיביות ואמונה שיכול להיות אחרת ועוד הרבה יותר מזה- פחד אבל לעולם לעולם לעולם לא טמטום!!!!

אלמרה

New member
שושה! לעולם אל תביני את השיח כפשוטו

כפי שאני מכיר את סגנונו השנון, הוא לא התכוון לטמטום של הצד השני - כלומר של המותקפת, אלא להיפך. זו דרכו של השיח הנכבד להדגיש שהצד המתקיף הוא גם... וגם...

צלליתה

New member
גם לי קשה להבין את השנינות הזאת

ואני מאוד מקווה שאתה צודק והאיש לא התכוון לקרוא לקרבן מטומטמת. אחת הבעיות באלימות במשפחה היא שנשים פוחדות לספר, כי הן יודעות היטב מה יאמרו להן. הייתי רוצה לחשוב שלפחות כאן נאפשר לכל אדם להתבטא מבלי שירגיש ששופטים אותו.

s h o o s h a

New member
אם זו היתה כוונתו של שיח

הריני מורידה את הכובע ומתנצלת. מסתבר שהבנתי לקתה בחסר בענין השנינות בדברי האיש. התנצלותי הכנה

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לא, זאת לא היתה כוונתי

עצם היות צד אחד קורבן לא מוריד כהוא זה מטמטומו. את קראת לזה נאיביות ואמונה שיכול להיות אחרת ואני קראתי לזה בשם המפורש טימטום. הויכוח בינינו אינו עקרוני אלא סמנטי בלבד. לדעתי אשה שממשיכה לחיות עם גבר המכה אותה, חוזרת בכל פעם למשטרה ומבטלת את התלונות (וכך מונעת מהם לטפל בבעיה) ומאמינה שהפעם (בפעם המאה) זו היתה המעידה האחרונה ויותר זה לא יקרה היא מטומטמת ואשמה גם היא במידת מה במצב וזאת מבלי להצדיק כהוא זה את הצד המתעלל. ותחשבו על זה.

למעלה