מפחיד משהו.

זה אקסנט, לא צריך לצפות ליותר מדי

אם כי, כמובן, אתה צודק.

BALEDIN

New member
אתה אומר "בחרה" כאילו זה בטוח לא בעיה

מה אם אפשרות שהבוס שלה הפחיד אותה למוות או הוא חבר כנופיה שהיא פחדה ממנו?
קשה לי להאמין שהיא הגנה ככה על הבוס מטוב לב.

herouth

New member
היא אמרה שזה מישהו שהיא פגשה במקרה

ולא האדם שהביא אותה לשם מלכתחילה. הבחורה הגיעה במטרה לעבוד בעגלות. אף אחד לא הפחיד אותה ולא איים עליה, ואני בטוחה שאם כן, היא גם היתה מוסיפה את זה לסיפור שלה בשביל הנופך הדרמטי (בלי להזכיר שמות).

johnny d

New member
זה יותר מפחיד

[URL]http://milesfromengland.wordpress.com/2012/10/21/h[/URL]acker-shames-japanese-police/

היו מספר יפנים שנעצרו והודו בפשעים שלא ביצעו כלל.
לחלק יש סיפורים, לאחרים אין תירוץ מעבר לשיתות החקירה של המשטרה היפנית.

אבא של אחד הילדים שנעצרו בפרשה אז, מאוד כעס וניסה לעשות משהו בעניין, אם כי לא נראה שאף אחד ביפן יודע על הנושא.

כמו על נושאים אחרים שקשורים לממשל, מאפיה, ועסקים אחרים שלא מגיע למדיה ביפן (למרות שאין באופן רשמי צנזורה)

דרך אגב,
גם אם כל הנאשמים ביפן הם למעשה קרבנות, יפן משמעותית יותר בטוחה מכל המדינות שאנחנו מרגישים בהם בטוח יותר.

jonbaum

New member
הפשע האמיתי שלה

הוא שהיא לא הסכימה לתת להם את השם של הבוס שלה, ואני בחיים לא אבין למה כי הוא בסך הכל פושע עלוב.
הרי השוטרים פעלו לפי השיטה הכי עתיקה עלי אדמות: עוצרים את הדג הכי קטן (שבעצם לא מועיל להם בכלום חוץ מאשר במידע) וממנו מגיעים לדג קצת יותר גדול. דרכו מגיעים לדג יותר גדול, וכך הלאה, עד שמגיעים לכרישים.
ואם את זה היא לא הבינה אז באמת לא מגיעה לה יותר מדי סימפטיה.

kagekun

New member
לא מפחיד בכלל!

מפחיד להסתובב בלילה בדרום תל אביב. ביפן המשטרה נותנת עבודה! גם כשהייתי שם ומכרתי בבאסטה בגלל שמאד רציתי להישאר, כי אני אוהב את יפן ובאתי לשם כדי ללמוד. השוטרים היו נחמדים ופשוט עשו את עבודתם. לפעמים היו תקיפים ואף לקחו אותי לחקירה ובעיקר ניסו להפחיד ולגרום לאנשים לא לעשות זאת. התקופה שעליה היא מדברת היא כנראה התקופה שנמאס להם להיות נחמדים, אחרי כמעט 20 שנה נדמה לי. הם פשוט נכנסו בבסטות וחיסלו את העסק.

מספיק להסתובב בטוקיו או בכלל ביפן ולחוות את תחושת הבטחון ברחובות כדי לדעת שיש משטרה ואפילו המאפיה המקומית לא מאיימת על האזרח הקטן אלא תורמת במידה כזו או אחרת לסדר בתחומי העיסוק שלה (בידיעת השלטונות).

כמובן שלעבור על החוק במדינה זרה זה לא נעים אם תופסים אותך. אבל זה הסיכון של מי שבוחר לעבור על החוק. אם כבר לעבור על החוק, כנראה שבארץ עדיף. סביר להניח שאף אחד לא יבוא לחפש אותך... והישראלים חושבים שזה ככה בכל מקום אחר. אז זהו שלא!

למעלה