היית מת.אני מקשקש בהתאם לקישקושים שלך.
תמשיך לקשקש את השטויות בפוסטים העלובים שלך.
היית מת.אני מקשקש בהתאם לקישקושים שלך.
הפוסטים שלי מגוונים ומעניינים בשלל של נושאים.היית מת.
תמשיך לקשקש את השטויות בפוסטים העלובים שלך.
מתאימים לרדידות שלך.הפוסטים שלי מגוונים ומעניינים בשלל של נושאים.
תהיה מקורי , מעתיקן רדוד.היית מת.
![]()
אם כתבת משהו קודם, זה לא אומר שזה שלך.תהיה מקורי , מעתיקן רדוד.
אמר אחד הרדודים והמעתיקנים של הפורום.אם כתבת משהו קודם, זה לא אומר שזה שלך.
במיוחד לא הביטוי הזה.
וגם לא הצחוק בלייק![]()
זאת עכשיו השעה שלך ללכת לישון.אמר אחד הרדודים והמעתיקנים של הפורום.
לך לישון.
מעתיקן.זאת עכשיו השעה שלך ללכת לישון.
התוכי נחיניוזאת עכשיו השעה שלך ללכת לישון.
הוא לא מקשקש כל פעם שביבי לא רקד לפי החליל של אובאמה ואחר כך ביידן מחיתם שהוא הורס את יחסינו עם ארה"ב ועכשיו אתה מוחה על כך שראשי האופוזיציה מיישרים קו עם טראמפ כשהוא נשיא ארה"ב.לך לישון.
אין לך מושג על מה שאתה מקשקש.
יבגני ,לך גם אתה לישון.הוא לא מקשקש כל פעם שביבי לא רקד לפי החליל של אובאמה ואחר כך ביידן מחיתם שהוא הורס את יחסינו עם ארה"ב ועכשיו אתה מוחה על כך שראשי האופוזיציה מיישרים קו עם טראמפ כשהוא נשיא ארה"ב.
גנץ ולפיד כן, קרניו לא.נו...
אמרו וקיימו,במקום לקרוא לתוכנית הזויה הם נותנים לו כבוד.
דיברנו כבר על זה שהם כאילו מתנגדים לביבי אבל בעצם תומכים בו מאחורי הקלעיםגנץ ולפיד כן, קרניו לא.
שני העלובים האלה כבר הוכיחו שהם לא אופוזיציה.דיברנו כבר על זה שהם כאילו מתנגדים לביבי אבל בעצם תומכים בו מאחורי הקלעים
כי כולם באותה סירה.
ולכן הם ידעו ביבי שיהיה 7/10
![]()
כיפה אדומה - חשיפת זאבים המתחזים לסבתות - האם יש טעם להצביע בבחירות?
האם יש טעם להצביע בבחירות? הבחירות הן פייק הזאב הפאשיסטי מתחזה לסבתא דמוקרטית ההמלצה שלנו: כל עוד לא הופל משטר הצללים: שימו נייר טואלט בקלפי קרבות אגרופים בין ״שמאל״ ל״ימין״ הם מראה נפוץ ושכיח, בטח שעל פני הרשת הוירטואלית, כאשר הנטיה הטבעית היא לתפוס באחד הצדדים המסוכסכים ולהלחם, עד זוב דם כמעט,sites.google.com
מי שלא מתיישר עם ארה"ב מחוסל.
הם קיבלו הוראה להפסיד לביבי כי הוא מקיים את התוכנית בדייקנותשני העלובים האלה כבר הוכיחו שהם לא אופוזיציה.
עובדה גם שהסקרים מוכיחים זאת.
דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי.הם קיבלו הוראה להפסיד לביבי כי הוא מקיים את התוכנית בדייקנות
וארה"ב מרוצה ממנו,
בניגוד לרבין שלא הייתה מרוצה מכך שרצה לבטל את אוסלו ולכן חיסלה אותו.
אני זוכר שהייתי צעיר,רבין היה ממש מחויב לתהליך השלום וזה לא הצליח לו עם אוסלו.דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי.
התחלת יפה בתגובה הקודמת ועכשיו אתה חייב לקלקל.
לא הלך כי רצחו אותו.אני זוכר שהייתי צעיר,רבין היה ממש מחויב לתהליך השלום וזה לא הצליח לו עם אוסלו.
הוא אמר קורבנות השלום על מי שמת בפיגועים אבל זה לא זה,הוא רצה באמת להצליח ועם
עראפת זה לא הלך.
הוא רצה שינוי.
לא היה יכול להיות שלום עם רבין אבל בלי ספק הייתה התקדמות כל שהיא.לא הלך כי רצחו אותו.
אין לך ולי ולאף אחד מושג לאן הדברים היו מתגלגלים אם לא היו מצליחים לחסל אותו.
יותר מכך,
לגבי שרון גם אין לדעת איפה היינו היום אם הוא לא היה נכנס לקומה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.