מפניני השבוע (כולל חול המועד):

מפניני השבוע (כולל חול המועד):

אבאמא: איתן תכנס הביתה! איתן: אני לא רוצה להכנס הביתה אני רוצה להכנס בחוץ! איתן: אבא, אני יכול לעזור לי? (הוא בשלב החיקוי...) איתן: (בבוקר יום ראשון): סבתא לא אמרתי שמע ישראל! "שמע ישראל (נשיקה לאצבעות)".

עלה קטן1

New member
אצלינו יש השמה

בית י(בת 4.10): אמא נכון לבנים יש השם ולבנות יש אשמה אני: ה' יש אחד ביתי: אמא אני יודעת הכל ואני אומרת לך שיש השמה לא ב- א' ב-ה'

וואו! מדהימה שכמוה! ../images/Emo13.gif

כיוונה ולא ידעה מה כיוונה... {יש הרי מושגים של נוקבא ודוקרא בספירות העליונות...}

גדול ../images/Emo6.gif

אצלנו: חוה"מ, הלבשתי לקטנה כותונת לילה. הבכור ממש קינא ורצה גם כותונת... לאחר ההסברים המשכנעים שלי שכותונת זה רק לבנות, התרצן הבכור ודרש "טוב, אז תביאי לי כּוּתון!" **** הקטנה שיחקה עם בובה. שאלתי אותה איך קוראים לבובה והיא ענתה "משה". -"ואת אמא של משה?" -"לא! אני אמא של שבת!" ***************

ע ד י ו ש

New member
אומנם אין לנו ילדים...

אבל כמה פניני ילדים... כהתארסנו גיסתי סיפרה לאחת הבנות שלה שהיתה בת 3 וחצי שדוד יוסי התארס אז הי שאלה בתמימות "למה דוד יוסי נהרס?" בת דוד שלי בת השנתיים וחצי שיחקה עם סבתא בכדור והוא התגלגל מתחת לספה: סבתא: נוגה תרימי את הכדור בבקשה נוגה: תרימי את סבתא:אבל את קטנה ויכולה להגיע אליו בקלות נוגה: אז תקחי מטאטא ותוציאי... ועוד מפניני נוגה: היא אמרה לסבתא שהיא חוצפנית אז סבתא שאלה אותה מה זה חוצפנית? היא: עושה דברים לא טובים...

הילדים של היום /tapuzforum/images/emo2.gif

זה לא הילדים של הלילה... /tapuzforum/images/emo6.gif הנוגה הזאת תגיע רחוק עם האסרטיביות הזו /tapuzforum/images/emo45.gif

את האמת?

הילדים שלי הם באמת פה מפיק מרגליות בלי הפסקה.... יכולתי להעלות שרשור שלם לבד כל יום....
נזכרתי בעוד שניים ממש טובים: שביעי של פסח, בעיר חילונית למדי. הבכור מסתכל על המכוניות הנוסעות, מהרהר, וקובע: "אמא, לפי המהירות זה נראה שהם נוסעות לבית חולים!" סנגורם של ישראל קטן, הא? ******* אתמול בלילה לפני השינה הקטנה אומרת לי "אמא אוהב אותך" (ככה זה כשיש לך אח בכור, את אוהב, רעב וצמא!....) אני שואלת אותה "את אוהבת את אמא?" -"כן" -"קצת או הרבה?" -"הר-בה ה-מון הר-בה ה-מון"... שוברת לבבות קטנה...

יש לי כלל!

כל מי שאומר אני יגיד לך את האמת. אני יודע שהו משקר! אחרת למה נזכר לומר רק עכשיו את האמת?

עלה קטן1

New member
לגבי המכונית בשבת../images/Emo73.gif

הבנות שלי רואות הרבה כאלה הן אומרות "נכון שמי שנוהג לא יודע ששבת כי אמא ואבא שלו לא אמרו לו וגם ה' כי הוא ל זוכר איפה בית הכנסת אז הוא לא מצליח לשאול את ה' "
זו אחת מסוגיות שהן דנות ומתפלפלות בינהן כמעט כל ארוחת ערב
והנה עכשיו ממש חם מהתנור|חמץ| השלישית שלי מבקשת ציצה וצצי עם קומוש = ביצה ומוצץ עם חומוס

חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

ת'אמת שלגבי המכוניות בשבת זה התחיל בתובנות הנ"ל ובהמשך החג הפך לסנקציות של הילד ( בן 4.5) נגד גיסי (בן 36) שרצה לסוע לחברים אחרי הארוחה. הבן שלי לקח לו את המפתחות של הרכב מהיד תוך הסברים שזה מוקצה... אח"כ חסם לו את הדלת של הבית ולא הפסיק לשטוף אותו שאסור לסוע בשבת, ושהוא לא גוי/ערבי וכו' וכו'... אחרי מו"מ מאוד ארוך בינם הגיס התרצה וחזר לשבת בסלון לדבר איתנו. {כעבור איזה שעתייים משהו השתבש אצל הבן והוא פתאום רצה לסוע עם הגיס, הגיס אמר לו "אבל אמרת שאסור לסוע בשבת, לא?"... סוף דבר הגיס נסע, הבן בכה, חד-גדיא, חד-גדיא....}

ת'אמת

שזה נשמע באמת סיפור לאגדה..חחח..חד גדיה ... הקטנים האלו כאלו מתוקים שבא לפעמים לאכול אותם! אבל באמת אני תמהה ..ילד שרואה דבר כזה.. זה לא יכול להפריע לו באיזה שהו מקום? מצד אחד אומרים לו אסור - הוא מבין! מצד שני בן משפחתו עושה מולו את ההיפך - מה עובר לו בראש? אולי עובדים עלי....

nokia 2008

New member
אולי צריכים להסביר לו שכל אחד עושה מה שהוא

חושב ויודע ובא מהבית אבל אנחנו לא עושים את זה

אביטל62

New member
עוד אחד...

אחותי הקטנה קוראת למיקי מאוס- קימי (-מבקום מיקי...) אחתי לאבא: אתה יודע מה המשפחה של קימי? אבא: מה? אחותי: עפרדל... אבא: למה??? אחותי: כי שרנו היום בגן מקימי מעפר דל !!!

למעלה