מפני שזה פורום חדש ועוד אין לנו

S H I L G I

New member
הכנתי סמל פשוט..

שנראה לי שמסביר טוב את הרעיון.. בעיקרון זה היה אמור להיות עליו תמונות שקופות של ילדים רוכבים אבל לא מצאתי תמונות ווסטרן.. אז שמתי בלי

Sweet SuGaR

New member
גם אני הכנתי שני סמלים

זה הראשון

TiKi PooH

New member
חיברתי את כולם כבאנר אחד../images/Emo80.gif

יצא יאפהההההההההההה
אבל הוא כבד מידי בשביל להעלות אותו כאן....... ): מה לעשות? אני יכולה לעשות אותו רגיל.......בלי אפקטים ושאר שטויות......פשוט תמונה שמתחלפת

TiKi PooH

New member
זה מה שיצא ../images/Emo80.gif

בלי אפקטים.......רק תמונה מתחלפת אם זה נראה לכן מהר מידי תגידי- ובעקרון איפה שכתוב יותר- שמתי על טיפ טיפ יותר זמן (10 מאיות השניה, בקושי..)

Shai Felton

New member
תקשיבו../images/Emo170.gif

כל הסמלים יפים לדעתי! פשוט כולם! עכשיו... סתיו אמרה לי שהיא הבינה איך עושים תמונה מתחלפת... אז נראה לי זה הרעיון הכי טוב..... שנשים את כל התמונות וזה יתחלף....

GrEeNwOmAn

New member
להקשיב לי עכשיו...פפפ...../images/Emo95.gif

תקשיבו אני חושבת ממש כמו שי. כל הסמלים יפים ומושקעים, נטע וכל מי שהציע סמל בפורום סוסים אז תביאו אותו גם רק תכתבו רוכבים צעירים. ואז יהיו יותר תמונות מתחלפות. טוב קיצר הערה לטיקי פו , לדעתי זה טיפי מהיר, כדאי שזה יהיה יותר איטי, אבל גם ככה זה יפה.

Shai Felton

New member
לדעתי באנר זה לא טוב../images/Emo170.gif

עדיף תמונה מחלפת שמתחלפת כל כמה זמן...

בקשר לתמונות המתחלפות.....

זה בתהליכי בירור! מנסים להבין איך בידיוק עושים את זה1 בנתיים מה שהבנתי זה שהתמונות המתחלפות הן רק התמונות שמופיעות בגלריה! המערכת בוחרת אותן באקראי!

בוצע!../images/Emo127.gif

אבל הבעיה היא שהתמונות שיופיעו שם הם אך ורק התמונות שנמצאות בגלריה!......... ואנחנו לא שולטות על זה! אבל זה נחמד בכל מקרה!

Shai Felton

New member
מה????../images/Emo170.gif

אז אולי סתם תקחי תמונה ופשוט תשימי שם זה יותר יפה ממה שיש שם עכשיו. משהו כמו זאת
סתם כי זה יפה ונחמד....

למעלה