בסדר קורה אז מה? זה לא כאילו ריכלת עליו ואמרת דברים רעים
ג גילולית New member 26/3/08 #85 ../images/Emo205.gifXDD זה באמת לא כזה נורא!לא זוכרים דברים כאלו, תאמיני לי שאחכ היא תצחק על זה. חוצמזה זה לא שקללת אותו או משהו אמרת שהוא חמוד- זו מחמאה!
../images/Emo205.gifXDD זה באמת לא כזה נורא!לא זוכרים דברים כאלו, תאמיני לי שאחכ היא תצחק על זה. חוצמזה זה לא שקללת אותו או משהו אמרת שהוא חמוד- זו מחמאה!
W white in Angel New member 26/3/08 #90 תאמיני לי שהיא שחכה.. יש לי בניגוד אלייך 40 בני דודים [מצד אחד] ולא תמיד אני זוכרת את השמות שלהם.... ובנוסף יש לי עוד מהצד השני וכול הזמן אני מגלה משפחה מדרגה שנייה שאני מכירה אותם מהיום יום ואפילו לא ידעתי שיש לי קשר איתם....... אויש חפירה רבל הם שכחו על בטוח
תאמיני לי שהיא שחכה.. יש לי בניגוד אלייך 40 בני דודים [מצד אחד] ולא תמיד אני זוכרת את השמות שלהם.... ובנוסף יש לי עוד מהצד השני וכול הזמן אני מגלה משפחה מדרגה שנייה שאני מכירה אותם מהיום יום ואפילו לא ידעתי שיש לי קשר איתם....... אויש חפירה רבל הם שכחו על בטוח
M michalie XD New member 26/3/08 #104 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif כמה חיבוקים שאת רוצה אבל מה קרה?
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif כמה חיבוקים שאת רוצה אבל מה קרה?
F Florin M New member 26/3/08 #72 ../images/Emo47.gif../images/Emo142.gifאיזה יום נחממממממד. ../images/Emo13.gif בלי בית ספר, הכי כייף סתם משהו שהכנתי בשעה בערך, איך ? D:
../images/Emo47.gif../images/Emo142.gifאיזה יום נחממממממד. ../images/Emo13.gif בלי בית ספר, הכי כייף סתם משהו שהכנתי בשעה בערך, איך ? D: