מפקד אוכלסין

מפקד אוכלסין../images/Emo70.gif

יופי
עכשיו שלכ אחד ירשום ככה 1)שם 2)גיל 3)מקום מגורים 4)מגמות אם יש לו 5)תחביבים 6)תמונה אם יש ואם לא תאור 7)חלום ילדות יום טוב שלכם תומר האדיש ליום זה

הפרטים שלי../images/Emo70.gif

1)תומר 2)17 וחצי כיתה יב 3)ליד נתניה(ישוב) 4)מחשבים תאטרון 5)חדר כושר,מוזיקה,מחשב 6)יש תמונה... 7)להיות באטמן או איזה שהוא גיבור על!
יום טוב

היי תומר....

קודם כול.... אחלה שם...(כמו של חבר שלי) ודבר שני.... מותר לשאול מאיזה ישוב?

6MR. NICE GUY

New member
אוקי דוקי... ../images/Emo13.gif

1) אורי 2) 16 3) פ"ת 4) פסיכו-סוציו, תלמוד 5) כ=ד=ו=ר=ס=ל!!!! מוסיקה לצחוק!!! 6) אתם ביקשתם...עוד פעם.... 7) חלום ילדות... ממממ.... לעלות על הפרקט ביד-אליהו כשהכרוז מכריז על הכשרון הצעיר של מכבי...
חלום טיפוסי של בן... אבל מה לעשות... חלום נעורים= ידידות טובות!! ח-ב-ר-ה!!

פלוק!

New member
אוקיי...

1) *פיפ* 2) 15 3) תל אביב 4) אומנות 5) מוזיקה- רוק בעיקר, קולנוע, קריאה.. 6) נדלג... 7) ממ... צריך לחשוב על זה

טוב אז אני ככה...

1. בת-אל(י) 2. בת 15 ושמונה חודש. 3. ראשון לציון נווה שקמה מערב 4. מב"ר מסלול בגרות רגיל...הכי טוב! אני רוצה ללמוד עריכת דין!! 5. אני אוהבת לצלם את עצמיי, לדבר בפורומים, בטלפון ולבלות עם ידידים! 6. יש תמונה מוספת פה... :) שיער שעבר התעללות אבל יצא יפה! 7. חלום ילדות= להיות קרובה למושלמות! (הכל כלול! גם באופי בהצלחה וביופי! וכל מה שמסביב...בריאות וכו´...

liran b

New member
שלום!!!!!!!!!!! אני אני אני אני !!!

או קיי ! 1) ב*** לירן ב*** ........ אני בן 18 וקצת הרבה......... אוהב לשחק : כדורסל והרבה!!!!!! באולינג ועוד יותר הרבה!! (שחקן ליגה...בבאולינג..) אני גר ביישוב ליד תומר......... מגמות : ביולוגיה , גיאוגרפיה..... עוד תחביבים : לשגע אנשים בפורומים של תפוז... לשגע את אמא שלי לשגע תמורה שלי לג"ג (מעניין למה היא שונאת אותי למרות ה 95 שיש לי...) מממ לשגע תמורה שלי ל......... ה-ב-ע-ה ! :)...... חחחחח (בדיחה אישית שלי ושל תומר... תיאור שלי : גבוה (1.96) בלונדיני עיניים כחולות! ממממ כוסון שחבל"Z על הזמן !!! NOOOOOTTT תומר אומר שאני יפה..... אני אומר שאני לא מכוער.... ממממ תומר שים תתמונה שלי ............. חלום ילדות ....... להיות MJ או SO שזה מייקל ג´ורדן אבל לפי המימדים שלי זה שאקיל אוניל!!!!!!!!!!(חולה על לוס אנג´לס לייייייקרסס!!!!).... מה עוד? ממממממממממממ שלחו תאיי סי שלכם למסרים שלי או לאמיל (אי מייל) שלייייייי!!!!!!!!11 ועכשיו תשמעו קטע של החיים שלי: לפני יותר מחצי שנה (חודש מרץ) היה לי משחק כדורסל , משחק העונה קובע מי עולה ליגה ומי לא.... אני נכנס למשחק....... משחק 3 דקות קופץ לסל ואז נוחת רע על הרגל שלי! ו..... אני נאנק מכאבים.... אבל לירן הגאון לא הולך לבית חולים אלה נשאר עם קבוצתו!!! ורואה איך אנחנו מפסידים בנקודה אחרי הארכה... קיצר אחרי זה הלכתי לבית חולים עשו לי צילום וגילו אצלי סדק בעצם..... ובעעע גבס ובלאגן...... הייתי שבועיים עם גבס.... היום אני הולך לתומי במזדרון של המעבדות שלנו ופתאום עושה תנועה לא טובה ושוב אותה קרסול! התעקמה לי!! ואני מת מכאבים!!!!! עף הביתה!!! לאט לאט מדדה.... לבית .... שם לי קרח על הרגל (שנראת כמו כדור טניס אדום) וחובש אותה כי הרי יש לי היום ליגת באולינג וחייבים ללכת! אני רגל חבושה הולך לשחק! משחק 1 שאני קר כמו קרח! משפר את השיא ליגה האישי שלי! שהיה 155 ל 199 !! אני בהלם מעצמי..... אחרי זה התחילה לכאוב לי הרגל..... וזהו.. עכשיו אני עם קרח שוב על הרגל.... בתקווה שמחר יהיה יותר טוב. נכון כואב? :) ................ לירןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

ready or not here i come

אוקיי, אני לפני ביצפר ואני בדרך לדפוק איחור (נוסף) אז נעשה את זה קצר. קוראים לי אורית , אני בת 17 בקרוב גרה ברמת גן חולה על כדורסל וכדורגל ( מכבי חיפה כי כשהתחלתי עם כדורגל גרתי בחיפה) ובכדורסל מכבי ת"א כי איןב הרבה אופציות נורמליות אחרות אבל באה גם למשחקים של עירוהי רמת גן. מנגנת כינור שנה 12. יש לי איגואנה מדהימה העונה לשם " קרלי" והיא באמת מדהימה. הגעתי הנה מבוסטון אחרי שליחות של חמש שנים. אוהב את כל סוגי המוסיקה (אפילו טראנס..........) מגמת כימיה (בבוסטון הייתי בביוטכנולוגיה אבל פה היה לי יותר מדי חומר להשלים בשביל להתקבל) יש לי חבר מקסים ותמונה תתפרסם בקרוב ( ראו הוזהרתם). אז יאללה בייייייייייייייייייייייי

dominogrose

New member
שלום לום לך , תומריקו ! ../images/Emo8.gif

1. סיון 2. 18 3. רחובות 4. אני אומנם סיימתי כבר בי"ס (עוד מעט מתגייסת...) אבל המגמות שהיו לי הן: פסיכו´/סוציו´ ואומנות. 5. אאמממ.... לא משהו מיוחד.. כמו כולם! טלוויזיה, מוסיקה, מחשב, בילויים.... וכו´ וכו´.... 6. יש תמונה... (עוד לא פירסמתי את התמונה שלי... אז... אני אשמח לתגובות... רק , PLEASE... תהיו עדינים עם הביקורת...
7. להיות מעצבת אופנה...! כן... אני יודעת שזה שטותי.. אל תצחקו
אפשר להוסיף 8......? 8.
אני מתה על חבר שלי
(רק שתדעו.. לידע כללי...
) ***סיון***

פו_הדב

New member
עכשיו תורי....עכשיו תורי

1. וויני 2. 50 (זקן לא?) 3. קנדה 4. מתגייס למשטרת מונטריאול.... 5. דבש...דבש...ושוב פעם דבש....
6. לשחק שש בש אם אי-אה...ולדבר בטלפון אם רובין...
7. אני חולם להיות דב גריזלי...
8. ואני חולה על החברה שלי...דומינו
דומינו...לא סיפרתי לך...אבל יש לי וידוי אני חולה במחלה חשוכת מרפא...עוד לא מצאו לה תרופה...והמחלה הזו מקצרת חיים... הסמפטומים שלה זה... כאביי ראש חזקים... איבוד תאבון... לחצים בחזה... והבדיקות דם והצילומים הראו שאני חולה עליה!!! אז תאחלו לי שאני לעולם לא יבריא!!! ושמחתי לבקר פו...הא...פה! ויני...הדב (הידוע יותר בכינוי פו...)
אימאל´ההההההההההההההההההההההההה הצילווווווווווווווווו יש כאן

dominogrose

New member
איזההה מותתקקקקק ! ! ! ! ! ! ! !

אפשר להביא לך משהו . . . .
לאיזה מסקנה אתה מגיע מההודעה הזאת..... ?? > כשאין מה לכתוב - שמים אייקונים <
***סיון***

*STARSHINE

New member
../images/Emo41.gif תעזוב לי את הבטן!

או: או.קיי.. זה מגיע. 1) שחר. 2) רמת גן. 3) 16 וחצי 4) ביולוגיה, כימיה, פיסיקה. 5) הממ.. להתחיל מהתחלה? לא.. תיכנסו לכרטיס שלי (בקיצור נמרץ: שופ- PING, מיוזיקה, קפה הפוך (בלי סוכר בבקשה) ורז מאירמן). 6) כן.. תמונה.. כבר שמתי.. לא משנה. 7) להיות שוטר. מעודכן: לפגוש את אלאדין ולסחוט אותו. שחר. נ.ב אתה סקסי כשאתה אדיש. או שמא זה האייקון?

למעלה