מפקד אוכלסין

מאוד סקסי כשאני אדיש../images/Emo70.gif

פעם אחת הייתי אדיש רצח במעילת בבתי מלון והייתה איתי אחת בת 25 פצצה לא נורמלית! והיא רצתה שאני מ.....יחליף לה נורה בחדר
פחחחחחח

cookey-girl

New member
תשובות...

אז ככה...: 1. שם: רותם 2. גיל: 14 וחצי (עוד מעט 15...
) 3. מקום מגורים: ראשל"צ 4. מגמות: אני עוד לא בתיכון... 5. תחביבים: לרקוד, לאכול, לשיר, לזייף (סתאאאאם) להנות! 6. תיאור: שיער חום עיניים חומות 7. חלום ילדות: מממ??? איי דונט נו...

~מיכל15~

New member
שלא תחשבו שתדלגו אלי ככה

אז ככה , מוכנים? 1.מיכל 2. 15 ו-8 חודשים 3.ת"א 4.אני לא נמצאת בביה"ס בתקופה האחרונה (סיפור ארוך... אני מעדיפה לא להיכנס לפרטים) 5.אאאאאמממממ אני צריכה למצוא... 6. נעבור 7.למצוא חלום ילדות קודם כל

ShmupyGirl

New member
מספר אישי 007

שאאאאאאאלום לכם אז הנה הפרטים שלי.... 1) *מצונזר* מטעמים ביטחוניים 2) 17 ו3 חודשים (מאוד חשוב לא? לא!) 3) ת"א העיר "הגדולה" - איכככככס חרא של עיר לגור בה. 4) אין לי מגמות כי אני לומדת באקסטרני 5) וואו - מוסיקה חברים, אינטרנט, מוסיקה אמרתי? אני אוהבת גם לקרוא לפעמים ( אבל כבר כמעט ולא) 6) אין תמונה... תיאור 175 ס"מ,שיער שחור (בעעעעעעעעעעע - אפילו שהוא צבוע) עיניים כחולות, מה עוד? 7) חלום ילדות- אני ברצינות לא חושבת שהיה לי אי פעם חלום ילדות של ממש... גם לא הייתה לי ממש ילדות (אבל זה משהו אחר) אני חושבת שאני רוצה פשוט לעשות משהו שאני נהנת ממנו, לא משנה מה הוא, העיקר לעשות בו המון FUN זהו זה (ולא אחרת) סיימתי את המשימה היומית... אוהבת
שמופי

or_אורוש

New member
אוקיי הנה-

1. אור´וש 2. 12 והרבה 3. כפר יונה 4.אין לי מגמות כי אני לא בתיכון, אבל אצלינו בחטיבה יש-אז אני בתיאטרון 5. מיוזיק,ים,בריכה,קיץ 6. מתולתלת עם עיניים חומות-ירוקות 7. חלום ילדות- להיות כוכבת...
אור´וש

Black Cat15

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif

1) אורנית 2) 15 ו3 חודשים 3) המרכז 4) רב חנונית (סליחה, רב תחומית) 5) לדבר בטלפון, לגלוש באינטרנט (עד כדי התמכרות), לבלות, לישון, לראות "אני בטי המכוערת" ומכבי ת"א בכדורסל (פארקר IS THE MAN).
6) יש תמונה אבל לא מעודכנת. 1.66, שיער חום בהיר (לא שטני!) עד אמצע הגב, עיניים חומות בהירות עם טיפה ירקרק. 7) חלום ילדות? אין לי מושג... באמת שלא

*-*SUNSHINE*-*

New member
אני ../images/Emo8.gifאני../images/Emo8.gifאני../images/Emo8.gifאני../images/Emo8.gifאני../images/Emo8.gif

הנה אני! 1.שני 2. 16 <עוד 8 ימים!!> 3.קופסת שימורים...סתם סתם...בת ים 4.אצנלו זה הקבצים אז: ג"ג מורחב וסוציולוגיה 5.מוזיקה,לקפוץ,לרקוד!!,להשתולל,לצחוק,להצחיק,חברות שלי,לאהוב!!! 6.תמונה....אהמ...אם מישהו יהיה נחמד ויסביר לי בדיוק איך אני מעלה תמונה שיש לי אי שם במחשב...אני אעלה... 7.חלום ילדות:להתגייס!!!!!!!!!!! חולה,נושמת חושבת,עושה הכל רק רק רקקקקק צה"ל! לא סתם...אבל אם כבר...אז נראה לי שכשהייתי בת 4 רציתי להיות מוכרת גלידה כי פעם זה היה "ה"דבר! -שני-

$ מעיין $

New member
הממממ..... עכשיו תורי?? וואלה??

טוב אם אתם מתעקשים....
1) מעיין, אבל כולם קוראים לי מעיינית! (אלוהים יודע למה)..
2) 15 ו-3 חודשיים :) 3) רה"ע 4) תקשורת, תיאטרון 5) מכורה לנט, לרקוד סלסה, מסיבות, מוזיקה, בלאגנים... :) המממ... והרשימה עוד ארוכה... 6) המממ.. תמונה אין, אז תיאור: עיניים חומות, שער, חום, 1.60 ... :) 7) חלום ילדות?? הממממ..... לא יודעת למה אבל תמיד רציתי להיות שחקנית .....

lala182

New member
נו טוב הנה אני....

1) לה-לה לבינתים לא תקבלו יותר... 2) 17 עוד חודש וחצי (לא לשכוח מזל"טים), אבל אני ביב´ כי במקום להשאר עוד שנה בגן עליתי לכיתה א´. 3) איפשהו במרכז... 4) תקשורת לא שזה יעניין אתכן/ם אבל אני אספר לכם/ן- אני עושה 3 יח"ל עיוני +2 יח"ל סרט תעודי שאני די אמורה כבר להתחיל אבל עדיין לא הגשתי למורה החמוד שלי אפילו את התקציר... אני בעקרון בתפקיד הבמאית ויש גם צלם ועורך וזהו. 5)טוב אצלי השאלה הזו לא תופסת כאילו לא חושבת שיש לי תחביבים. לשבת בבית ולראות טלויזיה זה לא תחביב לדעתי. (אלא אם כן זה אובססיה ואז זה כן) כאילו תחביב זה משהו אחר לא יודעת מה, ואין לי, אבל מה שאני אוהבת לעשות זה להיות עם פשושון שלי (אנחנו כבר 5 חודשים...), ועם חברות וסתם לא לעשות כלום שזה לדעתי הכי כיף... לשבת עם עצמי ולחשוב ולשמוע כל מיני שירים שפתאום בא לי לשמוע ולקרוא רוב מה שקראתי עד היום זה נעמי רגן אהוד אשרי רם אורן וה-ספר בה´ הידיעה- התפסן בשדה השיפון מי שלא קרא ישר לקרוא אני חושבת שזה ספר נורא חשוב נורא משנה אנשים בתפיסת מחשבה שלהם אותי לפחות, וזהו בערך.... 6)תמונה אין, ואני גם לא יפרסם בפורום, קצת קשה לי לפרסם, לא בגלל שאני מתביישת באיך שאני נראית, ממש לא, פשוט כי לי אישית קשה לדעת שהתמונה מסתובבת מי יודע איפה ברשת. אבל תקבלו תיאור- שיער שחור-חום כהה (לא צבוע, מקורי) עד קצת אחרי הכתפיים, עיינים חומות כהות גם כן כמעט שחור, די רזה, 162 בערך, מיליון זמן לא נמדדתי. זהו נראה לי. ולסעיף הבא- 7) חשבתי וחשבתי מה החלום ילדות שלי ולא יודעת היה קשה לי למצוא אז אני אגיד לכן מה החלום שלי עכשיו להיות מאושרת לא משנה מה יגרום לי להיות מאושרת (אצל כל אחד זה שונה... אהבה כסף הצלחה לא יודעת מה) אבל החלום שלי זה להיות מאושרת ולהגיע לסיפוק עצמי (לא מה שאתן חושבות...) ולהגשמה עצמית שזה לדעתי אחת מהמטרות הכי חשובות שכל אדם צריך שיהיה לו... וזהו נראה לי מספיק שיגעתי אתכן/ם להיום תגידו נשאר פה בכלל בנים? אולי שחר לא? זהו ביי לכן להיום שלכן לה-לה

עכשיו........אני!../images/Emo111.gif

טוף....אז... 1.קוראים לי ענת...ענתוס עדיף. 2.אני בת 14 3.אני גרה בישוב בשומרון שקוראים לו בית אריה, ואם אתם חובבי גיאוגרפיה (בלעעעעעעעעעע
) תלכו למפה של ישראל, שימו אצבע על תל אביב, שימו עוד אצבע על ירושלים, תלכו מתל אביב בקו ישר ימינה ומירושלים בקו ישר למעלה, ותחפשו את זה באיזור. או שלא. 4.אין לי מגמות, אני בכיתה ח´ 5.אמממ...אני אוהבת לישון, לראות משחקים של הפועל ת"א בכדורגל, שמעון גרשון, לעשות שופינג (מקנאה באורנית), לשמוע מוזיקה, לרקוד ג´אז (אולי השנה נופיע בחו"ל), לטייל, להיות בשוק, לזייף מול המראה, ו...זהו! (בטח יש עוד אבל שכחתי...) 6.*שוב* אמממ...יש לי עיניים ירוקות, שיער שטני בהיר (אומנם בהיר, אבל ממש לא בלונדיני) והיום אני צובעת את הקצוות של השיער באדום (יש!!!) יש לי משקפיים סגול\ורוד ואני אולי בזמן הקרוב יסרוק תמונה... 7.אממממ...*כמה אפשר?* אני תמיד רציתי ללכת לשוק, ולקנות את משקפי שמש מגניבות כאלה... נו, כאלה עם שני צבעים ובפינה למטה לב מיהלומים (עאלק יהלומים), בעשרים שקל וזהו... הבעיה היא שאני לא יכולה, כי יש לי משקפיים, ואם אני רוצה משקפי שמש אז צריך לעשות אותם אופטיות, ואז צריך לחשוב ממש טוב איזה משקפיים רוצים וזה גם יקר, וזה בעייתי (בשבילי לפחות). טוב, אני מקווה שלא זיבלתי לכם את השכל יותר מדי...
ענת

גם אני רוצה!גם אני רוצה!../images/Emo42.gif

1. אורית 2. 15 חודש ושש ימים 3. אריאל.שזה בערך סוף העולם. יש כאן עוד מישהי מהשומרון? מבית אריה לא? 4. אני בכיתה י´ שזה אומר שאין לי מגמה אבל אני בכיתה מדעית=פיסיקה,כימיה,ביולוגיה ומחשבים.אבל אני רוצה ללמוד סוציו ופסיכו. 5. שום דבר מיוחד לקרוא (המלצת היום במעדנייה- ´זה´ של סטיבן קינג או אחד ההארי פוטרים. וגם ´קורנס המכשפות´ נדמה לי שככה קוראים לו. ספר ממש פצצה),לשמוע מוזיקה=מטאליקה,סיסטם אוף אה דאון,נירוונה,פאפא רוצ´,גאנז אנד רוזס, HIM, ועוד ועוד ועוד...ואני אוהבת לראות TV 6. תמונה אין ותגידו תודה לאל על זה... אבל...אני בלונדינית (ולא אני לא עד כדי כך פוסטמה),יש לי עיניים ירוקות וזהו בעיקרון. 7. חלום ילדות???אני חושבת שהייתי רוצה להיות מאושרת ולמצוא אהבה. ואני יודעת שזה פתאטי וכו´ וכ´ו וכו´ אבל בכל זאת אני חושבת שלהיות מאושרת ולמצוא אהבה אמיתית זה הכי חשוב. להיתראות! אורית

למעלה