נו טוב הנה אני....
1) לה-לה לבינתים לא תקבלו יותר... 2) 17 עוד חודש וחצי (לא לשכוח מזל"טים), אבל אני ביב´ כי במקום להשאר עוד שנה בגן עליתי לכיתה א´. 3) איפשהו במרכז... 4) תקשורת לא שזה יעניין אתכן/ם אבל אני אספר לכם/ן- אני עושה 3 יח"ל עיוני +2 יח"ל סרט תעודי שאני די אמורה כבר להתחיל אבל עדיין לא הגשתי למורה החמוד שלי אפילו את התקציר... אני בעקרון בתפקיד הבמאית ויש גם צלם ועורך וזהו. 5)טוב אצלי השאלה הזו לא תופסת כאילו לא חושבת שיש לי תחביבים. לשבת בבית ולראות טלויזיה זה לא תחביב לדעתי. (אלא אם כן זה אובססיה ואז זה כן) כאילו תחביב זה משהו אחר לא יודעת מה, ואין לי, אבל מה שאני אוהבת לעשות זה להיות עם פשושון שלי (אנחנו כבר 5 חודשים...), ועם חברות וסתם לא לעשות כלום שזה לדעתי הכי כיף... לשבת עם עצמי ולחשוב ולשמוע כל מיני שירים שפתאום בא לי לשמוע ולקרוא רוב מה שקראתי עד היום זה נעמי רגן אהוד אשרי רם אורן וה-ספר בה´ הידיעה- התפסן בשדה השיפון מי שלא קרא ישר לקרוא אני חושבת שזה ספר נורא חשוב נורא משנה אנשים בתפיסת מחשבה שלהם אותי לפחות, וזהו בערך.... 6)תמונה אין, ואני גם לא יפרסם בפורום, קצת קשה לי לפרסם, לא בגלל שאני מתביישת באיך שאני נראית, ממש לא, פשוט כי לי אישית קשה לדעת שהתמונה מסתובבת מי יודע איפה ברשת. אבל תקבלו תיאור- שיער שחור-חום כהה (לא צבוע, מקורי) עד קצת אחרי הכתפיים, עיינים חומות כהות גם כן כמעט שחור, די רזה, 162 בערך, מיליון זמן לא נמדדתי. זהו נראה לי. ולסעיף הבא- 7) חשבתי וחשבתי מה החלום ילדות שלי ולא יודעת היה קשה לי למצוא אז אני אגיד לכן מה החלום שלי עכשיו להיות מאושרת לא משנה מה יגרום לי להיות מאושרת (אצל כל אחד זה שונה... אהבה כסף הצלחה לא יודעת מה) אבל החלום שלי זה להיות מאושרת ולהגיע לסיפוק עצמי (לא מה שאתן חושבות...) ולהגשמה עצמית שזה לדעתי אחת מהמטרות הכי חשובות שכל אדם צריך שיהיה לו... וזהו נראה לי מספיק שיגעתי אתכן/ם להיום תגידו נשאר פה בכלל בנים? אולי שחר לא? זהו ביי לכן להיום שלכן לה-לה