מפשפשת ברשת-חדשות לקים מהעולם לחג הפסח

מפשפשת ברשת-חדשות לקים מהעולם לחג הפסח

היי בנות , אספתי לכן שוב כמה וכמה חדשות מעניינות מעולם הלקים. מקווה שתאהבו.
ניצ

אז לכבוד עליית H&M לארצנו -קולקציה חדשה לאביב

H&M כידוע לכם עשו עלייה לארצנו. אז אמנם קיבלנו את האקססוריז והבגדים אבל את מוצרי הקוסמטיקה והטיפוח לא קיבלנו לצערנו אז מה נעשה ? נסתפק בתמונות
ראשון יעלה ויבוא aquatini

Essie - resort Collection

אז נתתי לכם הצצה קטנה בפעם הקודמת לקולקציה ועכשיו יש פרסום רשמי של הצבעים. זה האימאג'

dhara

New member
../images/Emo5.gif אלוהים ישמור

אני לא יודעת של מי הידיים בתמונות, אבל אלו הציפורניים הכי מכוערות שראיתי בחיים! ממש כמו טלפיים של מכשפה זקנה, זה מחריד.. דרל גרועה ביותר למכור לקים

mgirl

New member
חחח היא לא מוכרת אותם

היא בלוגרית שעושה סווצ'ים של הלקים כתחביב, כלומר מורחת ומצלמת איך הם נראים על הציפורניים - כמו תולי, אפי, ענבל ועוד כמה בנות כאן
חוץ מזה שלא ממש הבנתי לאילו תמונות התכוונת כי בכל התמונות יש ציפורניים באורך סביר בהחלט

Ultra marine

New member
עוד פיהוק...

לא יודעת מה עובר עלי או מה עובר על אסי, אבל אני לא מצליחה להתרשם משום קולקציה שלהם. מה גם שלאחרונה פיתחתי אלרגיה למריחה של הלקים שלה... לא ידעתי של H&M יש לקים (לא שמפתיע שאני לא מעודכנת בדברים כאלה). וטוב שיש רק אימג'ים של בקבוקים שמקשים על ההבנה המדויקת של הלק כיוון שיש כמה שנראים בהחלט מבטיחים. וכמובן - תודה על הסיקור

Orly sweet collection summer 2010

אורלי מוציאה קולקציה "מתוקה" במיוחד לכבוד הקיץ כאשר כל צבע נקרא על שם משהו מתוק. כל לק אגב מגיע עם ליפגלוס מוקטן בצבע התואם ללק. מתוק בהחלט

sHiR TaDmOr

New member
וואו. נפלתי.

ו....הכל בסדר.
וואו, וואו, וואו! איזה צבעים מתוקים, והרעיון של הליפגלוס ממש חמוד! מעניין מתי זה בא לארץ...

צונית

New member
חיפשתי עכשיו עוד סווטצ'ים

ואני הרוסה על הקולקציה הזו!!! ווואו כזו קייצית ומהממת! כל הצבעים שלמות! (למרות שכשאקנה אני אוותר על הצהוב והכחול) שאפו לאורלי, עד כה לא התלהבתי מרוב הלקים שלהם אבל זו קולקציה כלבבי

נכון היא באמת קולקציה מאוד מוצלחת

אני גם אוהבת שאורלי לא קמצנים בכמות. יש להם בקבוק מאוד גדול יחסית.

למעלה