נ ניצ ובוב New member 28/3/10 #29 Nubar Prism collection חברת NUBAR יצאה בקולקציית הולו מקסימה וחגיגית. אני אישית מאוד אהבתי. באמת מקסימים. הראשון - Absolute
Nubar Prism collection חברת NUBAR יצאה בקולקציית הולו מקסימה וחגיגית. אני אישית מאוד אהבתי. באמת מקסימים. הראשון - Absolute
נ ניצ ובוב New member 28/3/10 #37 OPI - Summer Flutter collection 2010 OPI משיקה קולקציית קיץ בעלת 4 גוונים. מאוד צבעוני , פחות לטעמי , ראיתי קולקציות יפות מאלו .
OPI - Summer Flutter collection 2010 OPI משיקה קולקציית קיץ בעלת 4 גוונים. מאוד צבעוני , פחות לטעמי , ראיתי קולקציות יפות מאלו .
I InbarChanX3 New member 28/3/10 #40 ../images/Emo178.gifאת פשוט משוגעת!! רק לפתוח את כל ההודעות עייף אותי ! איך את מצליחה ?! תודה רבה !!@ הכל מהמם
../images/Emo178.gifאת פשוט משוגעת!! רק לפתוח את כל ההודעות עייף אותי ! איך את מצליחה ?! תודה רבה !!@ הכל מהמם
נ ניצ ובוב New member 28/3/10 #41 ובונוס קטן../images/Emo41.gif אסי ויינגרטן , הבעלים של ESSIE תיירה בעולם וביקרה במכונים שמוכרים את הלקים שלה. מציגה לפניכן מספר מקומות בעולם - תראו איזה יופי. בתמונה הזו-קיר לקים שלם ומעוצב של אסי. מהמם! [רוצה כזה אצלי בבית! ]
ובונוס קטן../images/Emo41.gif אסי ויינגרטן , הבעלים של ESSIE תיירה בעולם וביקרה במכונים שמוכרים את הלקים שלה. מציגה לפניכן מספר מקומות בעולם - תראו איזה יופי. בתמונה הזו-קיר לקים שלם ומעוצב של אסי. מהמם! [רוצה כזה אצלי בבית! ]
נ ניצ ובוב New member 28/3/10 #45 תם ונשלם! פסח שמח לכולכן ../images/Emo9.gif מקווה שנהניתן חג שמח , טעים ונעים עם הרבה מניקור