ומארז לדוגמא
נ ניצ ובוב New member 14/3/10 #20 China glaze-Vixen Vintage חברת צ'יינה גלייז משיקה קולקציה בהשראת שנות הארבעים. 12 הלקים כולם בגוונים יחסית כהים ואני חייבת לומר שמאוד מעניין יהיה לראות סווצ'ים שלהם לכשיהיו. זה האימאג'
China glaze-Vixen Vintage חברת צ'יינה גלייז משיקה קולקציה בהשראת שנות הארבעים. 12 הלקים כולם בגוונים יחסית כהים ואני חייבת לומר שמאוד מעניין יהיה לראות סווצ'ים שלהם לכשיהיו. זה האימאג'
ת תולי01 New member 14/3/10 #30 זאת הקולקציה שהכי מסקרנת אותי מעניין איך ייראו הצבעים בפועל...אם לשפוט לפי התמונות, יש שם כמה עם פוטנציאל להפוך ללהיטים
זאת הקולקציה שהכי מסקרנת אותי מעניין איך ייראו הצבעים בפועל...אם לשפוט לפי התמונות, יש שם כמה עם פוטנציאל להפוך ללהיטים
צ צונית New member 14/3/10 #25 10X ניצ נהננו מאוד! הקולקציה של צ'יינה גלייז נראית הורסת! סומכת עליך שתדווחי לכשיהיו סווטצ'ים...
U Ultra marine New member 14/3/10 #33 תודה! היה תענוג! ויש למה לצפות - צ'ינה גליז ( ) ו CND (מבחינתי לפחות )
א אמא אוהבת לשלושה New member 14/3/10 #48 בטח שנהנתי... מנהל סניף הבנק שלי לא כל-כך... איזה כייף שחזרת !
S sHiR TaDmOr New member 14/3/10 #51 מאוד!../images/Emo9.gif תודה רבה../images/Emo47.gif../images/Emo13.gif
א אבישג7 New member 16/3/10 #56 ידעתי שאסור לי להכנס לפה! אז פה את מסתובבת! עכשיו בגללך ממש מדגדג לי באצבעות להכין לי רשימה להזנה הבאה..
ידעתי שאסור לי להכנס לפה! אז פה את מסתובבת! עכשיו בגללך ממש מדגדג לי באצבעות להכין לי רשימה להזנה הבאה..
U Ultra marine New member 16/3/10 #57 יאללה, תכיני רשימה. מה כבר יכול להיות ../images/Emo3.gif גם ככה יקח זמן עד שהם "יעלו לאויר" בנתיים מותר לחלום. זה אפילו בלי לבזבז!
יאללה, תכיני רשימה. מה כבר יכול להיות ../images/Emo3.gif גם ככה יקח זמן עד שהם "יעלו לאויר" בנתיים מותר לחלום. זה אפילו בלי לבזבז!