מפת קווי דן 1959 חלק א.

מצב
הנושא נעול.

oren*

New member
יופי של פריט ../images/Emo70.gif

מפת קווי דן 1959 חלק א.
יופי של פריט

חיפשתי את הרחוב בו גרתי בפתח-תקווה, ומסתבר שכל הסביבה שם לא הייתה מפותחת באותה תקופה (אזור רוטשילד-כ"ץ). תודה קראוס, וחג שמח
(מקווה שקיבלת את התשובה על המסר ששלחת לי)

alantan

New member
אני נפעם!

מפת קווי דן 1959 חלק א.
אני נפעם!
עם כל ההערכה לפריטים שהוצגו עד עתה, זה הפריט הכי יפה ומעניין שהוצג. אני מקווה שיש לך (או לחברים אחרים) עם עוד מפות "עתיקות" כאלה, כי הן משקפות את ההיסטוריה של התפתחות פריסת השירות, מה שקשה להבין מסיפורים ותמונות. זה דבר שצריך להדפיס ולשמור לעד!

ברשותי

אני נפעם!
עם כל ההערכה לפריטים שהוצגו עד עתה, זה הפריט הכי יפה ומעניין שהוצג. אני מקווה שיש לך (או לחברים אחרים) עם עוד מפות "עתיקות" כאלה, כי הן משקפות את ההיסטוריה של התפתחות פריסת השירות, מה שקשה להבין מסיפורים ותמונות. זה דבר שצריך להדפיס ולשמור לעד!
ברשותי
מפות דן משנות ה-60 וה-70. חבל שאין לי סורק.

מפה מגניבה ! יש גם של "אגד" ? אביתר

אין לי מילים
בתור מישהו שאחד מתחביביו הוא מפות, ואחד אחר הוא אוטובוסים וקוי אוטובוסים, ומפות של דן במיוחד, אני ממש מתרגש מהמפה הזו. תודה רבה על אוצר נפלא זה!

מפות ב"אגד"

מפות ב"אגד"
לצערנו ב"אגד" אין מסורת של פירסום מפות. היתה תקופה קצרה בתחילת שנות התשעים שהם הוציאו מפות ערים אבל ככל הידוע לי לא הציעו אותן למכירה. חלקן עוד תלויות בחדרי נהגים וחדרי מודיעין. מלבד זאת יצאה מפה משותפת של "דן ו"אגד" בשנת 1999 , והיא הציגה את הקווים העירוניים של "אגד" בערים בהן יש גם קווי "דן". המהדורה הבאה שיצאה כללה שוב רק את קווי "דן" , כלומר שיתוף הפעולה הופסק.

חבל ! אך יש לי ספרי לוחות זמנים

מפות ב"אגד"
לצערנו ב"אגד" אין מסורת של פירסום מפות. היתה תקופה קצרה בתחילת שנות התשעים שהם הוציאו מפות ערים אבל ככל הידוע לי לא הציעו אותן למכירה. חלקן עוד תלויות בחדרי נהגים וחדרי מודיעין. מלבד זאת יצאה מפה משותפת של "דן ו"אגד" בשנת 1999 , והיא הציגה את הקווים העירוניים של "אגד" בערים בהן יש גם קווי "דן". המהדורה הבאה שיצאה כללה שוב רק את קווי "דן" , כלומר שיתוף הפעולה הופסק.
עבי כרס משנות ה- 50 של "אגד" והם מרשימים ומושקעים ! וכמובן צבעוניים בחלקם.

krause

New member
בוקר טוב אביתר.אכלת הרבה גפילטעפיש?

עבי כרס משנות ה- 50 של "אגד" והם מרשימים ומושקעים ! וכמובן צבעוניים בחלקם.
אני לא יכול לזוז עדין ובעוד שעה אני נוסע ליער חולדה לפיקניק משפחתי. ולענין. יש לי מפות של אגד .הן לקוחות ממדריך וילנאי מ1945.אני מניח שראית את המדריך הזה. אין לי אותו, ואני גם לא מצליח להשיג אותו. וילנאי ערך מפות של כל קווי אגד אבל בסכמת מלבנים.ולא רק של אגד,אלה של כל חברות התחבורה היהודיות שהיו בשנה זו. אגד, דרום יהודה, המקשר,וכל החברות הצפוניות. יש לי צילום של כל המפות. אני אסרוק אותם בקרוב. מעניין שאין לי אף מפת תחבורה של אגד. ואולי באמת לא היו????? צריך לפנות אל רבנו ומורנו הדגול דני. אגב מענין. פירסמתי את מפת "המעביר"מ 1944 ובה הבסיס לכל קווי דן.והחברה מתיחסים רק למפה של דן מ 1959. אני מניח שבשביל רוב החברה כאן בפורום אין הבדל גדול בין 1944, לבין 1959. בשילי ההבדל אדיר מפני ש ב 1959 כבר הייתי ילד בן 9 וזה כבר לא היסטוריה בעיני. אני הרי היסטוריון. אביתר תמשיך לצלם תמונות נהדרות.כל תמונה שאתה מצלם יכולה להיות רקע לשולחן העבודה של כל חובב תחבורה ציבורית. במחשב שלי כרגע הרקע הוא התמונה שלך, של האוטובוס האמריקאי מ 1934 . אשמח באם תסרוק לפעמים איזה כרטיס נדיר,מסמך ישן,או תמונה שאפילו דני לא ראה אותה. אז חג שמח.ושלא תעסיק את המצלמה שלך בארועים לא משמחים.

תודה עצומה על המחמאות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא יכול לזוז עדין ובעוד שעה אני נוסע ליער חולדה לפיקניק משפחתי. ולענין. יש לי מפות של אגד .הן לקוחות ממדריך וילנאי מ1945.אני מניח שראית את המדריך הזה. אין לי אותו, ואני גם לא מצליח להשיג אותו. וילנאי ערך מפות של כל קווי אגד אבל בסכמת מלבנים.ולא רק של אגד,אלה של כל חברות התחבורה היהודיות שהיו בשנה זו. אגד, דרום יהודה, המקשר,וכל החברות הצפוניות. יש לי צילום של כל המפות. אני אסרוק אותם בקרוב. מעניין שאין לי אף מפת תחבורה של אגד. ואולי באמת לא היו????? צריך לפנות אל רבנו ומורנו הדגול דני. אגב מענין. פירסמתי את מפת "המעביר"מ 1944 ובה הבסיס לכל קווי דן.והחברה מתיחסים רק למפה של דן מ 1959. אני מניח שבשביל רוב החברה כאן בפורום אין הבדל גדול בין 1944, לבין 1959. בשילי ההבדל אדיר מפני ש ב 1959 כבר הייתי ילד בן 9 וזה כבר לא היסטוריה בעיני. אני הרי היסטוריון. אביתר תמשיך לצלם תמונות נהדרות.כל תמונה שאתה מצלם יכולה להיות רקע לשולחן העבודה של כל חובב תחבורה ציבורית. במחשב שלי כרגע הרקע הוא התמונה שלך, של האוטובוס האמריקאי מ 1934 . אשמח באם תסרוק לפעמים איזה כרטיס נדיר,מסמך ישן,או תמונה שאפילו דני לא ראה אותה. אז חג שמח.ושלא תעסיק את המצלמה שלך בארועים לא משמחים.
תודה עצומה על המחמאות

כן, אכלתי המון גפילטע. הבעיה שלי היא שאני כמו פח זבל ! כי עוד לא המציאו בעולם משהו שאני לא אוכל. הכל טעים לי ! טיפוס מוזר אני ?! מונח לפניי ספר אגד לוח הזמנים - חורף 1946/47 הכולל גם את כל לוחות הזמנים של רכבות ארץ-ישראל מאותו תאריך. הספר מושקע אך ללא מפות. מדריך וילנאי משנת 1945 אינו כל-כך נדיר - הוא פשוט מאוד יקר ומחירו 150 דולר לפחות. ראיתי אותו בחנות ספרים בירושלים אשתקד אך הוא כבר נמכר. אולי תרצה שאזמין כזה ונקנה אותו ביחד פיפטי-פיפטי ? תעשה חיים ביער חולדה וקח מצלמה כי יש באזור 2 גרוטאות מעניינות של אוטובוסים ישנים. חג שמח !!!

כברימן

New member
מפות אגד

מפות ב"אגד"
מפות אגד
אגד הוציאו מפה של חיפה והקריות ב-84 ומפות של חדרה/נתניה, הרצליה/רעננה/כ"ס, ורחובות/נס ציונה/ראשל"צ באמצע שנות ה-90.

מצב
הנושא נעול.
למעלה