בוקר טוב אביתר.אכלת הרבה גפילטעפיש?
אני לא יכול לזוז עדין ובעוד שעה אני נוסע ליער חולדה לפיקניק משפחתי. ולענין. יש לי מפות של אגד .הן לקוחות ממדריך וילנאי מ1945.אני מניח שראית את המדריך הזה. אין לי אותו, ואני גם לא מצליח להשיג אותו. וילנאי ערך מפות של כל קווי אגד אבל בסכמת מלבנים.ולא רק של אגד,אלה של כל חברות התחבורה היהודיות שהיו בשנה זו. אגד, דרום יהודה, המקשר,וכל החברות הצפוניות. יש לי צילום של כל המפות. אני אסרוק אותם בקרוב. מעניין שאין לי אף מפת תחבורה של אגד. ואולי באמת לא היו????? צריך לפנות אל רבנו ומורנו הדגול דני. אגב מענין. פירסמתי את מפת "המעביר"מ 1944 ובה הבסיס לכל קווי דן.והחברה מתיחסים רק למפה של דן מ 1959. אני מניח שבשביל רוב החברה כאן בפורום אין הבדל גדול בין 1944, לבין 1959. בשילי ההבדל אדיר מפני ש ב 1959 כבר הייתי ילד בן 9 וזה כבר לא היסטוריה בעיני. אני הרי היסטוריון. אביתר תמשיך לצלם תמונות נהדרות.כל תמונה שאתה מצלם יכולה להיות רקע לשולחן העבודה של כל חובב תחבורה ציבורית. במחשב שלי כרגע הרקע הוא התמונה שלך, של האוטובוס האמריקאי מ 1934 . אשמח באם תסרוק לפעמים איזה כרטיס נדיר,מסמך ישן,או תמונה שאפילו דני לא ראה אותה. אז חג שמח.ושלא תעסיק את המצלמה שלך בארועים לא משמחים.