מצאתי אחלה בחלה של אסטרטגיה...

progcom

New member
מצאתי אחלה בחלה של אסטרטגיה...

היא בתשלום אמנם אבל כל עוד היא עובדת זה סבבה... אני לא יודע אם מישהו מכיר את האסטרטגיה הזו ForexMorningTrade אבל רכשתי אותה לפני מספר ימים ועשיתי עליה המווווווון back testing והיא פשוט מעולה... בקיצור, אני דיי בשוק שאשכרה מצאתי אחת שעובדת... גם בבדיקות של 6 שנים אחורה היא רווחית. ה"פאק" היחיד (לפחות זה שאני יודע) שאסור לסחור איתה בחג המולד או בכל תקופה אחרת שמחזור המסחר נמוך כי היא לא עובדת טוב... לתוצאות הטסטים של השנה האחרונה (2010) לא כולל חג המולד - לחצו כאן מומלץ ביותר... אם אתם רוצים עוד תוצאות של טסטים הסטוריים או משהו כזה... בקשו בכיף... לאתר האסטרטגיה

progcom

New member
יפה מאוד... צודק... יש עוד דברים שעובדים...

התכוונתי לכך שעובדת ומתאימה לקריטריונים שלי... ממש תוצאות יפות....

rafipips

New member
חשוב מאד

אני לא בטוח במאה אחוז אבל 95% כן , שהנתונים שיורדים ממרכז הורדות הם שיט ולא מדוייקים בכלל . והנתונים של אלפרי הם כאלה . הנתונים הכי מדוייקים שמצאתי זה בגו פורקס בהורדה ידנית ולא דרך מרכז הורדות . החיסרון שלהם שאין הרבה נתוני עבר . נתונים אלו יורדים ישירות משרת המסחר של גופורקס , ולא מבוסטון טכנולוג'י (מרכז הורדות ) ששם נראה לי שכל מיני ברוקרים דוחפים זבל . אם יש מישהו שמבין בזה נשמח לתגובה .

dudu1983

New member
progom זה לא יפה מה שאתה עושה..

אתה מעלה קישור אפילייאט לרובוט בשביל להרוויח כסף על חשבון אחרים בפורום.. לפחות תגיד את זה אל תסתיר תחת הכתובת את השם שלך "שבתאי"... בלי לבדוק כמובן האם הרובוט הזה שווה משהו(וככל הנראה הוא מעפן כי בק טסט לא באמת עובד בשוק..)..

progcom

New member
אוקיי... אז בוא נתחיל מחדש...

באמת קניתי את הרובוט, באמת בדקתי המון על המפתח של השיטה, על השיטה, בפורומים וכו'.... אני באמת מאמין שהיא טובה... בדקתי בבקטסטינג מול כמה ברוקרים ובכולם היא רווחית... ואני יגיד לך עוד משהו... השיטה בנוייה בצורה כזו שבבקטסטינג היא תראה תוצאות קרובות לאמיתיות... עכשיו תגיד לי אתה... אם אני חושב שזה באמת טוב (אבל אמיתי מכל הלב) ואני ממליץ פה לאנשים (כי אני באמת מאמין שזה יכול לעזור), מזה חשוב אם אני מרוויח מזה או לא, אף אחד לא משלם יותר כי זה דרכי או לא... כולם משלמים אותו הדבר... אני פתחתי חשבון קטן בלייב כדי להריץ עליו את הרובוט שמתבסס על השיטה הזו ואני מתכוון גם להראות תוצאות... לא צריך לעשות את זה כאילו זה משהו לא יפה... ולשלול רק בגלל שראית שזה לינק אפילייט... אולי באמת יש שם משהו... אפשר לבדוק לפני ששוללים...

progcom

New member
היי... אני יודע שהנתונים משובשים משהו...

ועשיתי את הבדיקות גם בגופורקס (פתחתי חשבון לייב בשביל לבדוק את זה על חיי) אבל באמת אין הרבה נתונים... יש לי רק שלושה חודשים אחרונים ב-15 דקות ומתוך 48 עסקאות 40 מרוויחות 8 מפסידות... בכל מקרה אני אעדכן כל שבוע/שבועיים עם החשבון הלייב שלי...

rafipips

New member
אתה צריך להחליט

למי להאמין , תעשה בדיקה שלוש חודשים אחרונים בשניהם ותראה שיש הבדל , ולפעמים ההבדל הוא היפוך גמור . אני החלטתי גופורקס שלושה חודשים ,

arihadar

New member
לא מאמין לכל אסטרטגיות האלו בתשלום

כל המלמדים האלה רמאים שאסטרטגיות שלהם פעם עובדות ופעם לא. שום דבר לא מבטיח לך שימשיך לעבוד אפילו אם עבד בעבר. אם זה כל כך עובד לו למה שימכור את זה? שיעשה מזה כסף בעצמו. כמה שלמת לו על זה? לא יכול לספור כמה רמאים הבטיחולי באסטרטגיות שלהם להרויח כסף וקבלתי נעליים.

dudu1983

New member
arihadar אני לא בטוח בכלל שהוא שילם

הוא פשוט מנסה להיות סוכן של האתר הזה ומי שקונה דרך הקישור שהוא שם, הוא מרוויח על זה אחוזים.. סתם עוד אחד ... אם הרובוט לא מרוויח בוא ונמכור אותו לפראיירים ואז נרוויח ממנו כסף..

rafipips

New member
הלו מה השוק עשה לכם ?

יכול להיות שאתם צודקים , אבל לפי הקישור שהוא שם לאתר לא נראה לי שהוא מרויח מזה משהו . ומה שנכון מי שיש לו משהו שעובד חזק לא מוכר אותו ,אלא מחביא אותו בבונקר 7 קומות מתחת לאדמה . אבל קצת פירגון לא יזיק ,

progcom

New member
תודה :)

כמו שאמרתי מקודם... אם אני מאמין שהאסטרטגיה באמת עובדת וכן עושה רווחים אז מזה חשוב אם אני מרוויח מזה משהו או לא... שמתי הוכחה שבאמת קניתי אותה... יש לי קבלה... מי שחושב שכל האלה שמוכרים אסטרטגיות רמאים... שיהיה לו לבריאות... אני בדקתי המון על הבנאדם שמוכר והוא לא נראה לי רמאי, אולי אני טועה ואולי לא...

progcom

New member
בבקשה... קבלה על התשלום....

PURCHASE INFORMATION Order Number: D44BRPE9 Order Date: 01/02/2011 5:02 AM PST Customer Name: Eli Shabtay Customer Email: *****************8 Product: ForexMorningTrade system Product ID: 1 Vendor's Site: http://www.forexmorningtrade.com/ -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- PAYMENT DETAILS Payment Method: Visa ****** Subtotal: $97.00 Tax: $0.00 Total: $97.00

progcom

New member
אתה חושב שאני לא יודע את זה...

אני לא אוהב להוריד דברים בחינם... שאנשים השקיעו עליהם ואני רוצה אותם במטרה שיכניסו לי כסף.... לא הבנתי מה הבעיה ששמתי את השם שלי בתור אפילייט?? (פיספתי אותך פה).

arihadar

New member
מאה דולר זה כלום לעומת רמאים שמכרו לי אסטרטגי

לי לקחו הרבה יותר לעבוד עלי ולהעלם. מאה דולר לתת לך תקווה לכמה זמן לא רע. לפחות תחיה בתקווה קצת זמן.

progcom

New member
תשמע... אני עשיתי את כל הבדיקות שאני יכול

ויודע לעשות, גם על האסטרטגיה וגם על מפתח השיטה וזה לא נראה לי רמאות, אולי אני טועה ואולי לא... אני מבין שאתה קצת ממורמר פה מכל הסיפור... אבל לא צריך להוציא את זה על אחרים... תמיד תחשוב חיובי... יהיה טוב :)

למעלה