מצאתי אחלה בחלה של אסטרטגיה...

rafipips

New member
פעם אחת תצטרך לפרט יותר.....

מה הביא אותך לשליליות הזאת ? או כמה תרמת לשוק המטח ? רק שתדע ששוק המטח נועד במקורו ליבוא ויצוא ולא לעשות כסף . וזה השוק הכי משוכלל שקיים עם הכי הרבה דברים שמשפיעים עליו , וזה מה שהופך אותו לבלתי ניתן לצפיה . ואם יש איזו שיטה או רובוט או לא משנה מה שמצליח להוציא רווחים , לא לזלזל בזה . דרך אגב גם לפתוח חנות פלאפל זה הימור , השאלה כמה אחוזים זה הימור וכמה שאר הדברים . מי שמבין לפני שהוא פותח עסקה שהוא הולך להמר , יכול גם להצליח בעסקה , כי הוא יקפיד יותר . מי שלא מבין את זה וחושב שהוא הולך להרוויח בעסקה על בטוח , הוא פשוט מהמר על בטוח . מי שמחפש חיים קלים (את השיטה המנצחת) ופוטר את עצמו מניתוח מעמיק , ומשנים של התנסות , הוא מהמר כבד . ומי שסוחר נגד המגמה מוסיף אוטומט 50% לחלק ההימורי בעסקה . זו דעתי

arihadar

New member
חצ ישנה במט"ח

הבעיה שהשוק הזה אקראי ומשתנה ולא מאמין שיש שיטה שעובדת. רק בורוקרים ואלה שמלמדים שיטות מרויחים. פראירים רק מיתחלפים.

rafipips

New member
אני מקווה שאתה טועה ושגם אני ירוויח

בינתיים זה ככה רק שלא ישתנה

מה שבשיא הרצינות אני לא מבין

זה למה אתה ממשיך לנכנס לפורום מט"ח בזמן שאתה ממשיך לטעון שכולם רמאים וכמה כולם דפקו אותך.

progcom

New member
בדיוק באתי לשאול את אותה השאלה...

גם לי זה לא ממש ברור...

arihadar

New member
להזהיר אנשים מכל המלמדים השקרנים שאמרו לי

אנשים בדיוק כמוך שאמרו שיש שיטה שעובדת וצריך לדעת לסחור והשיטות שלהן לא עובדות כלל. אם השיטה שלך הייתה עובדת לא הייתי מוכר אותה . אתה בפורום לצוד עוד פראירים שמחפשים להאמין לחלום .

בוא נדייק בעובדות

1) יש לי שיטה שעובדת והוכחתי את זה גם בבלוג שלי. 2) אני לא מוכר את השיטה שלי, אני מלמד אנשים איך לסחור, אני מלמד אנשים איך לא להמר. 3) עד כה, לא היה לי אפילו תלמיד אחד מהפורום, כל התלמידים שלי (דגש על כל) באו עד כה מפה לאוזן, זה שפנית אלי במסרים והפצצת אותי בשאלות והתשובות לא נראו לך, זו כבר בעיה שלך. בסופו של דבר, אני לא חייב לאף אחד דין וחשבון, קרעתי את התחת הרבה חודשים (לא לומר, שנים) בשביל להגיע לאיפה שאני היום, מן הסתם מי שרוצה שאני אחנוך אותו (שים לב, אני מלמד אחד על אחד ולא בקבוצות כפי שהרוב עושים) אז אני אקח תשלום מסויים (שאיננו גבוה ממה שאחרים גובים). זה שדפקו אותך (שלא לדבר על זה שנתת שידפקו אותך כי אם אותי היו דופקים פעם אחת אז הייתי נזהר) זו בעיה שלך. אה ועוד משהו, אל תקבע אם משהו עובד או לא אם אין לך מושג על מה אתה מדבר

arihadar

New member
הבעיה שאף אחד לא נותן אחריות

יש מלא שיטות שמפסיקות לעבוד. ואז כל המלמדים נעלמים או מאשימים סתם את האנשים שעשו בדיוק לפי השיטה. גם מעקב והליווי שלהם הוא קצר ביותר ואין באמת התחייבות להצלחה . כל המיסחר זה רובוטים שמשנים התנהגות שלהם כל הזמן.

אני מסכים איתך שיש נוכלים

וזו בדיוק הסיבה מי שכן מגיע אלי מגיע ממישהו כבר למד אצלי. לגבי אחריות, אני מניח שאתה מבין שבחיים אין אחריות על כלום, כבר היו לי תלמידים שלימדתי ולהלכו נגד מה שלימדתי (יצר ההימור) אז איזו אחריות אני יכול לתת למישהו שלא עשה את מה שביקשתי ממנו?.

rafipips

New member
זו בדיוק הבעיה

אף אחד לא באמת בודק את מה שהוא עשה ולמה הוא הפסיד , ואם כן היה בודק היה מוצא איפה הוא חיפף . אין ספק שיותר נוח לתלות באחרים . וזה לא אומר שאין נוכלים .

arihadar

New member
השיטה שלו אמורה לקחת שנתיים

השיטה של strategy אמורה לקחת שנתיים אמר לי. מי שמע על שיטה שלומדים אותה שנתיים? למייש סבלנות להפסיד שנתיים בשביל המט"ח הזה? באמת בתקופות יש כיוון ברור עדיף להשקיע במניות ולא במיסחר המהיר כמו מט"ח וסחורות.

rafipips

New member
אתה צודק אבל ....

גם להיות רופא לוקח 7 שנים אני חושב , וכל מקצוע בכלל צריך שנים של לימודים ואחר כך שנים של ניסיון . אלה החיים . TAKE IT OR LEAVE IT

progcom

New member
העניין הוא שאתה מחפש כסף מהיר...

לפחות זה עושה רושם כזה... גם במניות אתה יכול להפסיד את כל הכסף שלך... זה לא משנה במה תסחר... אם אתה מחפש להתעשר מהר, אתה תמיד תפסיד כי הפסיכולוגיה תעבוד אצלך שעות נוספות.

יש סבלנות למי שרוצה לעשות כסף

אין סבלנות למי שמהמר. כמובן שבמשך השנתיים האלה אתה לא אמור להפסיד (כי זה דמו). ונא לדייק, אני כתבתי לך במסרים שלי זה לקח שנתיים, זה לא מעיד על אנשים אחרים בעלי תפיסה מהירה ממני. אני במקומך הייתי בכלל מתרחק משוק ההון ולא רק ממט"ח.

למעלה