מצאתי את המתכון המושלם למניעת השתרללות

Bella Lola

Active member
יש אמצעי גילוח שונים, לא?
וואו
זה הדבר היחיד שראית ממה שכתבתי? שאני צריכה להתגלח?
אמרתי שאני רוצה להוריד שיער גוף ולא יודעת איך?
דיברתי בכלל על אמצעי גילוח?
פאקינג גברים בחיי
אני כותבת פוסט אירוני/ציני/סרקסטי, איך שלא תקרא לזה, על זה שגיליתי במקרה את "הדרך" שלי לא להשתרלל
או במילים אחרות, הסתכלתי על עצמי והבנתי שעם הק"ג המיותרים ושיער הגוף אני לא אתן לאף גבר להתקרב אליי - וטוב שכך
וכל מה שאתה ראית זה שיש לי שיער גוף וצריך להיפטר ממנו בהקדם האפשרי

אז כיוון שאתה לא ראית את ההומור ובחרת להתייחס למה שכתבתי בשיא הרצינות, הנה לך קצת רצינות בחזרה:
אני בת 39 ומכירה מצוין את כל אמצעי הגילוח הקיימים.
ועד לפני כ-4 שנים הורדתי כל שיערה בגוף שלי מתחת לגבות (וגם את אלו שביניהן) ואפילו כולל אלו שמסביב לחור של התחת.
וניסיתי לשמור על הפיגורה כמה שיכולתי.
ולמרות כל המאמצים שלי וכל ההשקעה והכסף והזמן וכן, לפעמים גם הכאב, מה קיבלתי בתמורה?
סטירה מהחיים.
סטירה חזקה כזאת. מצלצלת.
וכעסתי במשך הרבה מאוד זמן. ונכנסתי לדיכאון. והתחלתי להזניח את עצמי פשוט כי לא היה לי קשה לצאת מהמיטה בבוקר, אז להתגלח? בשביל מה? בשביל מי? אין בשביל מה ואין בשביל מי. לוותר על הגלידה? למה שאני אעשה את זה? מי יראה אותי עירומה?? אף אחד.
וככה עברה שנה. ואז שנתיים. ואז פתאום נפל לי האסימון!
גוף מכוער = אין גברים
ומזה שמחתי!!!

וכעבור שנתיים נוספות הבנתי שבמצב "החדש" הזה שלי, שבהתחלה נכפה עליי ואז אימצתי אותו באהבה, אין יותר סטוצים ואין יותר סקס ואין יותר רומנים ויותר גברים בחיי.
וערב אחד הייתה לי הארה - אני לא משתרללת יותר ואני בחיים לא אשתרלל יותר וכל החרא הזה שכ"כ התביישתי בו מאחוריי!
וככה נולד הפוסט המגוחך הזה.

וכל מה שאתה - גבר - ראית זו אישה שצריכה דחוף עצה איך להסיר שיער גוף.

פ א ק י נ ג גברים

נערך לאחרונה ב:

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
וואו
פאקינג גברים בחיי
אני כותבת פוסט אירוני(!) על זה שגיליתיי במקרה את "הדרך" שלי לא להשתרלל
או במילים אחרות, הסתכלתי על עצמי והבנתי שעם הק"ג המיותרים ושיער הגוף אני לא אתן לאף גבר להתקרב אליי - וטוב שכך

אז כיוון שאתה לא ראית את ההומור ובחרת להתייחס למה שכתבתי בשיא הרצינות, הנה לך קצת רצינות בחזרה:
ועד לפני כ-4 שנים הורדתי כל שיערה בגוף שלי מתחת לגבות (וגם את אלו שביניהן) ואפילו כולל אלו שמסביב לחור של התחת.
ולמרות כל המאמצים שלי וכל ההשקעה והכסף והזמן וכן, לפעמים גם הכאב, מה קיבלתי בתמורה?
סטירה מהחיים.
סטירה חזקה כזאת. מצלצלת.
וכעסתי במשך הרבה מאוד זמן. ונכנסתי לדיכאון. והתחלתי להזניח את עצמי פשוט כי לא היה לי קשה לצאת מהמיטה בבוקר, אז להתגלח? בשביל מה? בשביל מי? אין בשביל מה ואין בשביל מי. לוותר על הגלידה? למה שאני אעשה את זה? מי יראה אותי עירומה?? אף אחד.
גוף מכוער = אין גברים
ומזה שמחתי!!!

וכעבור שנתיים נוספות הבנתי שבמצב "החדש" הזה שלי, שבהתחלה נכפה עליי ואז אימצתי אותו באהבה, אין יותר סטוצים ואין יותר סקס ואין יותר רומנים ויותר גברים בחיי.
וערב אחד הייתה לי הארה - אני לא משתרללת יותר ואני בחיים לא אשתרלל יותר וכל החרא הזה שכ"כ התביישתי בו מאחוריי!

פ א ק י נ ג גברים
נו טויף. אז נראה שגם את לא מכירה אותי. אבל (ודווקא בשל כך), אענה לך בכ"ז.
מעולם לא הפריע לי שיער טבעי ויהיה באשר יהיה (אולי פרט ל"זקן" קוצני וגם זה קיים פה ושם אצל נשים = בפרט אצל כאלה שפעם תלשו ואחרי זה הזניחו).
אז וואו... זה פשוט לא נעים.
ואז יהיה עלי להביט על עצמי במראה... האם אני רזה? האם אני חתיך? גם לא. ובכלל... האם סתם סטוץ עניין אותי בכלל? מממ. כן. אני מתכוון לכזה שנולד ללא קשר רגשי. אז לידיעה כללית: זה לא בקטע שלי בכלל. וכשיש רגש? המראה כבר לא ממש נמצא כקריטריון קובע בסולם העדיפויות. אז עד כאן.

ועוד שאלה שעוררת כאן כעת: האם זלילת גלידה והשמנה הם באמת התחליף הראוי לשמירה על הפיגורה (ולא רק כדי להשיג סטוץ)? נו באמת... זה רק מתכון ליצירת כבד שומני והסכמה מדעת, שתקדם אותך לזכייה בשאר מרכיבי הסוכרת 2.

אז בואי ונצא מהנחה ש"מלאה במקומות הנכונים" זו הגדרה שנשים לא מעטות משתמשות בה, כשהן רוצות לתאר מצב של "שמנמנות" ועדיין לא ראיתי שזה מה שמפריע לגבר ממוצע להיענות לה למרות התיאור הזה. אז למה נראה לך, שדווקא קצת שיער שלא הוקפדה קצירתו, תהיה הגורם שירתיע?

אז כתבתי מספר מלים על דרכים לגילוח ולא התכוונתי דווקא לדרך גילוח "כזו או אחרת". או קיי? כי יש לייזר. יש אפילציה ויש הסרות שיער לצמיתות.

ולסיכום: נכון שאני גבר ונכון שגוף נשי מטופח יהיה מועדף בעיניי. אבל גם ה"לא מושלם" הוא טוב בעיניי, כל עוד יש כימיה ולא רק שאיפה לסטוץ בכל מחיר.

meidatek

Active member
וואו
פאקינג גברים בחיי
אני כותבת פוסט אירוני/ציני/סרקסטי, איך שלא תקרא לזה, על זה שגיליתי במקרה את "הדרך" שלי לא להשתרלל

סטירה מהחיים.
סטירה חזקה כזאת. מצלצלת.
גוף מכוער = אין גברים
ומזה שמחתי!!!

פ א ק י נ ג גברים
ראשית, חיבוק (אפלטוני - בכל זאת שעירה...).
ובהמשך לכך - אני לא מאמין שטוב לך לבד, או בלי גברים, או בלי נשים או מה שיהיה.
בנאדם צריך אינטימיות. צריך מישהו לפעמים שיפגוש אותו כשמגיע הבייתה. שיאזין לו ויחייך אליו וגם יראה אותו/ה עירום/ה.
אז באסה שנפגעת כל כך.
זה לא כיף.
יש אנשים חארות. וואלה יש.
אבל לא מגיע לך להעניש את עצמך.
ובכל מקרה - חיבוק.
מקווה שישתפר לך.

למעלה