Bella Lola
Active member
שיער גוף וק"ג מיותרים
סתם מחשבה שעברה לי בראש כשהסתכלתי על עצמי היום במקלחת
יש אמצעי גילוח שונים, לא?שיער גוף וק"ג מיותרים
וואויש אמצעי גילוח שונים, לא?
נו טויף. אז נראה שגם את לא מכירה אותי. אבל (ודווקא בשל כך), אענה לך בכ"ז.וואו
זה הדבר היחיד שראית ממה שכתבתי? שאני צריכה להתגלח?
אמרתי שאני רוצה להוריד שיער גוף ולא יודעת איך?
דיברתי בכלל על אמצעי גילוח?
פאקינג גברים בחיי
אני כותבת פוסט אירוני(!) על זה שגיליתיי במקרה את "הדרך" שלי לא להשתרלל
או במילים אחרות, הסתכלתי על עצמי והבנתי שעם הק"ג המיותרים ושיער הגוף אני לא אתן לאף גבר להתקרב אליי - וטוב שכך
וכל מה שאתה ראית זה שיש לי שיער גוף וצריך להיפטר ממנו בהקדם האפשרי
אז כיוון שאתה לא ראית את ההומור ובחרת להתייחס למה שכתבתי בשיא הרצינות, הנה לך קצת רצינות בחזרה:
אני בת 39 ומכירה מצוין את כל אמצעי הגילוח הקיימים.
ועד לפני כ-4 שנים הורדתי כל שיערה בגוף שלי מתחת לגבות (וגם את אלו שביניהן) ואפילו כולל אלו שמסביב לחור של התחת.
וניסיתי לשמור על הפיגורה כמה שיכולתי.
ולמרות כל המאמצים שלי וכל ההשקעה והכסף והזמן וכן, לפעמים גם הכאב, מה קיבלתי בתמורה?
סטירה מהחיים.
סטירה חזקה כזאת. מצלצלת.
וכעסתי במשך הרבה מאוד זמן. ונכנסתי לדיכאון. והתחלתי להזניח את עצמי פשוט כי לא היה לי קשה לצאת מהמיטה בבוקר, אז להתגלח? בשביל מה? בשביל מי? אין בשביל מה ואין בשביל מי. לוותר על הגלידה? למה שאני אעשה את זה? מי יראה אותי עירומה?? אף אחד.
וככה עברה שנה. ואז שנתיים. ואז פתאום נפל לי האסימון!
גוף מכוער = אין גברים
ומזה שמחתי!!!
וכעבור שנתיים נוספות הבנתי שבמצב "החדש" הזה שלי, שבהתחלה נכפה עליי ואז אימצתי אותו באהבה, אין יותר סטוצים ואין יותר סקס ואין יותר רומנים ויותר גברים בחיי.
וערב אחד הייתה לי הארה - אני לא משתרללת יותר ואני בחיים לא אשתרלל יותר וכל החרא הזה שכ"כ התביישתי בו מאחוריי!
וככה נולד הפוסט המגוחך הזה.
וכל מה שאתה - גבר - ראית זו אישה שצריכה דחוף עצה איך להסיר שיער גוף.
פ א ק י נ ג גברים
ראשית, חיבוק (אפלטוני - בכל זאת שעירה...).וואו
זה הדבר היחיד שראית ממה שכתבתי? שאני צריכה להתגלח?
אמרתי שאני רוצה להוריד שיער גוף ולא יודעת איך?
דיברתי בכלל על אמצעי גילוח?
פאקינג גברים בחיי
אני כותבת פוסט אירוני/ציני/סרקסטי, איך שלא תקרא לזה, על זה שגיליתי במקרה את "הדרך" שלי לא להשתרלל
או במילים אחרות, הסתכלתי על עצמי והבנתי שעם הק"ג המיותרים ושיער הגוף אני לא אתן לאף גבר להתקרב אליי - וטוב שכך
וכל מה שאתה ראית זה שיש לי שיער גוף וצריך להיפטר ממנו בהקדם האפשרי
אז כיוון שאתה לא ראית את ההומור ובחרת להתייחס למה שכתבתי בשיא הרצינות, הנה לך קצת רצינות בחזרה:
אני בת 39 ומכירה מצוין את כל אמצעי הגילוח הקיימים.
ועד לפני כ-4 שנים הורדתי כל שיערה בגוף שלי מתחת לגבות (וגם את אלו שביניהן) ואפילו כולל אלו שמסביב לחור של התחת.
וניסיתי לשמור על הפיגורה כמה שיכולתי.
ולמרות כל המאמצים שלי וכל ההשקעה והכסף והזמן וכן, לפעמים גם הכאב, מה קיבלתי בתמורה?
סטירה מהחיים.
סטירה חזקה כזאת. מצלצלת.
וכעסתי במשך הרבה מאוד זמן. ונכנסתי לדיכאון. והתחלתי להזניח את עצמי פשוט כי לא היה לי קשה לצאת מהמיטה בבוקר, אז להתגלח? בשביל מה? בשביל מי? אין בשביל מה ואין בשביל מי. לוותר על הגלידה? למה שאני אעשה את זה? מי יראה אותי עירומה?? אף אחד.
וככה עברה שנה. ואז שנתיים. ואז פתאום נפל לי האסימון!
גוף מכוער = אין גברים
ומזה שמחתי!!!
וכעבור שנתיים נוספות הבנתי שבמצב "החדש" הזה שלי, שבהתחלה נכפה עליי ואז אימצתי אותו באהבה, אין יותר סטוצים ואין יותר סקס ואין יותר רומנים ויותר גברים בחיי.
וערב אחד הייתה לי הארה - אני לא משתרללת יותר ואני בחיים לא אשתרלל יותר וכל החרא הזה שכ"כ התביישתי בו מאחוריי!
וככה נולד הפוסט המגוחך הזה.
וכל מה שאתה - גבר - ראית זו אישה שצריכה דחוף עצה איך להסיר שיער גוף.
פ א ק י נ ג גברים
תודה שאתה מאושש שוב את מה שכבר ידעתי על גברים.ראשית, חיבוק (אפלטוני - בכל זאת שעירה...).
אז אל תאמין, מה אני אגיד לך. אני לא צריכה שאתה או כל אחד אחר יאמינו לי. אני ילדה מספיק גדולה ויודעת מה טוב לי ומה רע.ובהמשך לכך - אני לא מאמין שטוב לך לבד, או בלי גברים, או בלי נשים או מה שיהיה.
אולי אתה. אולי בני אדם אחרים. אולי אפילו 99% מבני האדם בעולם. אבל זה עדיין לא אומר שכולם צריכים את הדברים האלה.בנאדם צריך אינטימיות. צריך מישהו לפעמים שיפגוש אותו כשמגיע הבייתה. שיאזין לו ויחייך אליו וגם יראה אותו/ה עירום/ה.
חחחח וואלה "לא כיף". שנה של כדורי דיכאון, שרק עשו יותר נזק מתועלת, אבל כן.. "לא כיף".אז באסה שנפגעת כל כך.
זה לא כיף.
אני לא מענישה את עצמי. נהפוך הוא. אני סוף סוף יכולה להיות אני-עצמי ולא מי שהחברה בכלל וגברים בפרט מצפים ממני להיות.יש אנשים חארות. וואלה יש.
אבל לא מגיע לך להעניש את עצמך.
תודה.ובכל מקרה - חיבוק.
מקווה שישתפר לך.
אממ זה לא העתק הדבק, אני לא עד כדי כך משועממת. לוחצים על 'הוספת תגובה' ואז עומדים עם סמן העכבר בסוף המשפט/פסקה שעליה רוצים להגיב ולוחצים על 'אנטר'. זה פותח שורה חדשה וריקה לכתוב בה ולמעשה מפצל את התגובה המקורית.סחתיין על ההעתק הדבק לכל חלק מהתגובה שלי
ואני מאמינה שאתה חתולאני עדיין מאמין שהיית רוצה מישהו/י לידך
לא הבנתי את הרפרנס אבל כבר הבנתי איפה אתה עומד מבחינת שיער גוף. אני מקווה שחלילה לא יהיו לך סיוטים בלילה מלחשוב על אישה שלא גילחה את הרגליים כבר חודשיים. אולי יותר, אני לא באמת עוקבת. מאז הקיץ, למעשה, כשהפסקתי ללכת עם שמלות.חיבוק (שוב... מרחוק.... אני איש של דרדסית ולא עוגיפלצת )
את רואה? גם גברים יכולים ללמודאממ זה לא העתק הדבק, אני לא עד כדי כך משועממת. לוחצים על 'הוספת תגובה' ואז עומדים עם סמן העכבר בסוף המשפט/פסקה שעליה רוצים להגיב ולוחצים על 'אנטר'. זה פותח שורה חדשה וריקה לכתוב בה ולמעשה מפצל את התגובה המקורית.
ואני מאמינה שאתה חתול
ככה זה נשמע לי כשאני אומרת שאני 'ככה וככה' ואתה לא מאמין לי
לא הבנתי את הרפרנס אבל כבר הבנתי איפה אתה עומד מבחינת שיער גוף. אני מקווה שחלילה לא יהיו לך סיוטים בלילה מלחשוב על אישה שלא גילחה את הרגליים כבר חודשיים. אולי יותר, אני לא באמת עוקבת. מאז הקיץ, למעשה, כשהפסקתי ללכת עם שמלות.
אה נכון, שכחתי...
אנחנו אלו שאמורות להיות חטובות וחלקות ואמהות ועקרות בית
ואתם אמורים לפרנס ולשפץ דברים בבית
אה רגע...
גם זה לא נכון.
אנחנו אמורות להיות חטובות וחלקות ואמהות ועקרות בית ולעבוד וגם לא לשכוח לפנק אתכם במיטה שחלילה לא תלכו לחפש פינוקים במקומות אחרים (לא שזה תמיד עוזר)
ואתם... מה אתם עושים? כי נראה לי שאני יודעת לשפץ יותר טוב מכל הגברים שיצא לי להכיר (תודה, אבא) ואתם כ"כ מפחדים מגולד-דיגריות שאתם מתחשבנים על כל שקל
המממ
מעניין למה אני מאמינה שטוב לי לבד ולא רוצה זוגיות...............
מעניין. באמת. למה.
מזלךאני עליתי על זה כבר לפני 30 שנה
להמשיך את החיים לבד ....למה !!!שיער גוף וק"ג מיותרים
כי ככה יותר טוב. יותר שקט. פחות כאב. פחות דמעות. פחות דרמה.להמשיך את החיים לבד ....למה !!!
לא נתווכח על הנקודה הזאת. בכל מקרה, זה לא רלוונטי, כי אני לא מתכוונת להמשיך לבדוק מי מבין הגברים "לא כמו כולם". בינתיים כל מי שפגשתי היה במהות שלו "כמו כולם". היו כמה "כמו כולם" אבל בריבוע, שזה בכלל סיוט.לא כל האצבעות דומות
ולא כל גבר או אישה דומה לאחר
על טעם, ריח ותחושות לא מתווכחים. הבית שלי לא קר. ואיזה גבר על הספה לא ישנה את הטמפרטורה.נכון יש רגעים שהלבד גורם לנו קורת רוח ושקט
אבל הבית ולא משנה איך הוא נראה תמיד יהיה קר
לא תודה, לא צריך להאמין בזה, לא צריך לאחל לי את זה.מאמין שתמצאי את מי שאת תאהבי ותמשיכי לחיות בצורה שתתאים
לשניכם בצורה מכבדת ואוהבת ושתמיד תחייכי ולא חיוך מזוייף .
אני לא נעלבת ולא נפגעת. אני תוקפת בחזרה כי אף אחד לא ידרוך עליי ואז מתעלמת.ולא להתייחס לכל מה שכותבים במידה ונפגעת חיבוק וירטואלי וחזק ממני
חחח אצלי לגמרי תופשזה לא אמצעי הגנה 100%.
לא תמיד תופש
תתפלאי...חחח אצלי לגמרי תופש
קשה לי לדמיין את עצמי מרשה למישהו לראות את כל ה... "יופי" הזה כשאני בעצמי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.