מצאתי את המתכון המושלם למניעת השתרללות

Bella Lola

Active member
שיער גוף וק"ג מיותרים

סתם מחשבה שעברה לי בראש כשהסתכלתי על עצמי היום במקלחת :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Bella Lola

Active member
יש אמצעי גילוח שונים, לא?
וואו
זה הדבר היחיד שראית ממה שכתבתי? שאני צריכה להתגלח?
אמרתי שאני רוצה להוריד שיער גוף ולא יודעת איך?
דיברתי בכלל על אמצעי גילוח?
פאקינג גברים בחיי
אני כותבת פוסט אירוני/ציני/סרקסטי, איך שלא תקרא לזה, על זה שגיליתי במקרה את "הדרך" שלי לא להשתרלל
או במילים אחרות, הסתכלתי על עצמי והבנתי שעם הק"ג המיותרים ושיער הגוף אני לא אתן לאף גבר להתקרב אליי - וטוב שכך
וכל מה שאתה ראית זה שיש לי שיער גוף וצריך להיפטר ממנו בהקדם האפשרי

אז כיוון שאתה לא ראית את ההומור ובחרת להתייחס למה שכתבתי בשיא הרצינות, הנה לך קצת רצינות בחזרה:
אני בת 39 ומכירה מצוין את כל אמצעי הגילוח הקיימים.
ועד לפני כ-4 שנים הורדתי כל שיערה בגוף שלי מתחת לגבות (וגם את אלו שביניהן) ואפילו כולל אלו שמסביב לחור של התחת.
וניסיתי לשמור על הפיגורה כמה שיכולתי.
ולמרות כל המאמצים שלי וכל ההשקעה והכסף והזמן וכן, לפעמים גם הכאב, מה קיבלתי בתמורה?
סטירה מהחיים.
סטירה חזקה כזאת. מצלצלת.
וכעסתי במשך הרבה מאוד זמן. ונכנסתי לדיכאון. והתחלתי להזניח את עצמי פשוט כי לא היה לי קשה לצאת מהמיטה בבוקר, אז להתגלח? בשביל מה? בשביל מי? אין בשביל מה ואין בשביל מי. לוותר על הגלידה? למה שאני אעשה את זה? מי יראה אותי עירומה?? אף אחד.
וככה עברה שנה. ואז שנתיים. ואז פתאום נפל לי האסימון!
גוף מכוער = אין גברים
ומזה שמחתי!!!

וכעבור שנתיים נוספות הבנתי שבמצב "החדש" הזה שלי, שבהתחלה נכפה עליי ואז אימצתי אותו באהבה, אין יותר סטוצים ואין יותר סקס ואין יותר רומנים ויותר גברים בחיי.
וערב אחד הייתה לי הארה - אני לא משתרללת יותר ואני בחיים לא אשתרלל יותר וכל החרא הזה שכ"כ התביישתי בו מאחוריי!
וככה נולד הפוסט המגוחך הזה.

וכל מה שאתה - גבר - ראית זו אישה שצריכה דחוף עצה איך להסיר שיער גוף.

פ א ק י נ ג גברים

נערך לאחרונה ב:

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
וואו
פאקינג גברים בחיי
אני כותבת פוסט אירוני(!) על זה שגיליתיי במקרה את "הדרך" שלי לא להשתרלל
או במילים אחרות, הסתכלתי על עצמי והבנתי שעם הק"ג המיותרים ושיער הגוף אני לא אתן לאף גבר להתקרב אליי - וטוב שכך

אז כיוון שאתה לא ראית את ההומור ובחרת להתייחס למה שכתבתי בשיא הרצינות, הנה לך קצת רצינות בחזרה:
ועד לפני כ-4 שנים הורדתי כל שיערה בגוף שלי מתחת לגבות (וגם את אלו שביניהן) ואפילו כולל אלו שמסביב לחור של התחת.
ולמרות כל המאמצים שלי וכל ההשקעה והכסף והזמן וכן, לפעמים גם הכאב, מה קיבלתי בתמורה?
סטירה מהחיים.
סטירה חזקה כזאת. מצלצלת.
וכעסתי במשך הרבה מאוד זמן. ונכנסתי לדיכאון. והתחלתי להזניח את עצמי פשוט כי לא היה לי קשה לצאת מהמיטה בבוקר, אז להתגלח? בשביל מה? בשביל מי? אין בשביל מה ואין בשביל מי. לוותר על הגלידה? למה שאני אעשה את זה? מי יראה אותי עירומה?? אף אחד.
גוף מכוער = אין גברים
ומזה שמחתי!!!

וכעבור שנתיים נוספות הבנתי שבמצב "החדש" הזה שלי, שבהתחלה נכפה עליי ואז אימצתי אותו באהבה, אין יותר סטוצים ואין יותר סקס ואין יותר רומנים ויותר גברים בחיי.
וערב אחד הייתה לי הארה - אני לא משתרללת יותר ואני בחיים לא אשתרלל יותר וכל החרא הזה שכ"כ התביישתי בו מאחוריי!

פ א ק י נ ג גברים
נו טויף. אז נראה שגם את לא מכירה אותי. אבל (ודווקא בשל כך), אענה לך בכ"ז.
מעולם לא הפריע לי שיער טבעי ויהיה באשר יהיה (אולי פרט ל"זקן" קוצני וגם זה קיים פה ושם אצל נשים = בפרט אצל כאלה שפעם תלשו ואחרי זה הזניחו).
אז וואו... זה פשוט לא נעים.
ואז יהיה עלי להביט על עצמי במראה... האם אני רזה? האם אני חתיך? גם לא. ובכלל... האם סתם סטוץ עניין אותי בכלל? מממ. כן. אני מתכוון לכזה שנולד ללא קשר רגשי. אז לידיעה כללית: זה לא בקטע שלי בכלל. וכשיש רגש? המראה כבר לא ממש נמצא כקריטריון קובע בסולם העדיפויות. אז עד כאן.

ועוד שאלה שעוררת כאן כעת: האם זלילת גלידה והשמנה הם באמת התחליף הראוי לשמירה על הפיגורה (ולא רק כדי להשיג סטוץ)? נו באמת... זה רק מתכון ליצירת כבד שומני והסכמה מדעת, שתקדם אותך לזכייה בשאר מרכיבי הסוכרת 2.

אז בואי ונצא מהנחה ש"מלאה במקומות הנכונים" זו הגדרה שנשים לא מעטות משתמשות בה, כשהן רוצות לתאר מצב של "שמנמנות" ועדיין לא ראיתי שזה מה שמפריע לגבר ממוצע להיענות לה למרות התיאור הזה. אז למה נראה לך, שדווקא קצת שיער שלא הוקפדה קצירתו, תהיה הגורם שירתיע?

אז כתבתי מספר מלים על דרכים לגילוח ולא התכוונתי דווקא לדרך גילוח "כזו או אחרת". או קיי? כי יש לייזר. יש אפילציה ויש הסרות שיער לצמיתות.

ולסיכום: נכון שאני גבר ונכון שגוף נשי מטופח יהיה מועדף בעיניי. אבל גם ה"לא מושלם" הוא טוב בעיניי, כל עוד יש כימיה ולא רק שאיפה לסטוץ בכל מחיר.

meidatek

Active member
וואו
פאקינג גברים בחיי
אני כותבת פוסט אירוני/ציני/סרקסטי, איך שלא תקרא לזה, על זה שגיליתי במקרה את "הדרך" שלי לא להשתרלל

סטירה מהחיים.
סטירה חזקה כזאת. מצלצלת.
גוף מכוער = אין גברים
ומזה שמחתי!!!

פ א ק י נ ג גברים
ראשית, חיבוק (אפלטוני - בכל זאת שעירה...).
ובהמשך לכך - אני לא מאמין שטוב לך לבד, או בלי גברים, או בלי נשים או מה שיהיה.
בנאדם צריך אינטימיות. צריך מישהו לפעמים שיפגוש אותו כשמגיע הבייתה. שיאזין לו ויחייך אליו וגם יראה אותו/ה עירום/ה.
אז באסה שנפגעת כל כך.
זה לא כיף.
יש אנשים חארות. וואלה יש.
אבל לא מגיע לך להעניש את עצמך.
ובכל מקרה - חיבוק.
מקווה שישתפר לך.

Bella Lola

Active member
ראשית, חיבוק (אפלטוני - בכל זאת שעירה...).
תודה שאתה מאושש שוב את מה שכבר ידעתי על גברים.
ובהמשך לכך - אני לא מאמין שטוב לך לבד, או בלי גברים, או בלי נשים או מה שיהיה.
אז אל תאמין, מה אני אגיד לך. אני לא צריכה שאתה או כל אחד אחר יאמינו לי. אני ילדה מספיק גדולה ויודעת מה טוב לי ומה רע.
תאמין, אל תאמין, זה לא משנה שום דבר מבחינתי.
בנאדם צריך אינטימיות. צריך מישהו לפעמים שיפגוש אותו כשמגיע הבייתה. שיאזין לו ויחייך אליו וגם יראה אותו/ה עירום/ה.
אולי אתה. אולי בני אדם אחרים. אולי אפילו 99% מבני האדם בעולם. אבל זה עדיין לא אומר שכולם צריכים את הדברים האלה.
אני גרה לבד כבר כמה שנים והכיף הכי גדול שלי זה לחזור בערב הביתה, להיכנס לדירה ופשוט ליהנות מהשקט, מהפרטיות, מזה שאני לא צריכה לדבר עם אף אחד.
יש מי שמאזין לי ויחייך אליי ויתן לי את כל היחס שבעולם, רק שהאנשים האלה הם לא גברים ואין בינינו יחסים רומנטיים.
ואני לא צריכה שיראו אותי עירומה. מספיק אנשים ראו אותי עירומה ועל זה אני מאוד מתחרטת, ככה שטוב מאוד שקרה מה שקרה, כי זה גרם לי להפסיק לתת את עצמי לכל מי שביקש.
אז באסה שנפגעת כל כך.
זה לא כיף.
חחחח וואלה "לא כיף". שנה של כדורי דיכאון, שרק עשו יותר נזק מתועלת, אבל כן.. "לא כיף".
יש אנשים חארות. וואלה יש.
אבל לא מגיע לך להעניש את עצמך.
אני לא מענישה את עצמי. נהפוך הוא. אני סוף סוף יכולה להיות אני-עצמי ולא מי שהחברה בכלל וגברים בפרט מצפים ממני להיות.
ובכל מקרה - חיבוק.
מקווה שישתפר לך.
תודה.

meidatek

Active member
סחתיין על ההעתק הדבק לכל חלק מהתגובה שלי :cool:
אבל אני עדיין מאמין שהיית רוצה מישהו/י לידך. מישהו/י שמבין, מקשיב, משמיע וגם לפעמים מענג ומתענג.
אבל כמובן שאני יכול להיות טועה. זו לא הפעם הראשונה בחיי..... :p
בכל מקרה העיקר שתהיי מרוצה ממה שיש, ושיהיה לך שמח בלב (ובגוף).
חיבוק (שוב... מרחוק.... אני איש של דרדסית ולא עוגיפלצת :devilish: )

Bella Lola

Active member
סחתיין על ההעתק הדבק לכל חלק מהתגובה שלי :cool:
אממ זה לא העתק הדבק, אני לא עד כדי כך משועממת. לוחצים על 'הוספת תגובה' ואז עומדים עם סמן העכבר בסוף המשפט/פסקה שעליה רוצים להגיב ולוחצים על 'אנטר'. זה פותח שורה חדשה וריקה לכתוב בה ולמעשה מפצל את התגובה המקורית.

אני עדיין מאמין שהיית רוצה מישהו/י לידך
ואני מאמינה שאתה חתול
ככה זה נשמע לי כשאני אומרת שאני 'ככה וככה' ואתה לא מאמין לי

חיבוק (שוב... מרחוק.... אני איש של דרדסית ולא עוגיפלצת :devilish: )
לא הבנתי את הרפרנס אבל כבר הבנתי איפה אתה עומד מבחינת שיער גוף. אני מקווה שחלילה לא יהיו לך סיוטים בלילה מלחשוב על אישה שלא גילחה את הרגליים כבר חודשיים. אולי יותר, אני לא באמת עוקבת. מאז הקיץ, למעשה, כשהפסקתי ללכת עם שמלות.
אז אני מאמינה שאתה גם חלק מכף רגל ועד ראש? או שזה נכון רק לגבי נשים?
אה נכון, שכחתי...
אנחנו אלו שאמורות להיות חטובות וחלקות ואמהות ועקרות בית
ואתם אמורים לפרנס ולשפץ דברים בבית
אה רגע...
גם זה לא נכון.
אנחנו אמורות להיות חטובות וחלקות ואמהות ועקרות בית ולעבוד וגם לא לשכוח לפנק אתכם במיטה שחלילה לא תלכו לחפש פינוקים במקומות אחרים (לא שזה תמיד עוזר)
ואתם... מה אתם עושים? כי נראה לי שאני יודעת לשפץ יותר טוב מכל הגברים שיצא לי להכיר (תודה, אבא) ואתם כ"כ מפחדים מגולד-דיגריות שאתם מתחשבנים על כל שקל
המממ
מעניין למה אני מאמינה שטוב לי לבד ולא רוצה זוגיות...............
מעניין. באמת. למה. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

meidatek

Active member
אממ זה לא העתק הדבק, אני לא עד כדי כך משועממת. לוחצים על 'הוספת תגובה' ואז עומדים עם סמן העכבר בסוף המשפט/פסקה שעליה רוצים להגיב ולוחצים על 'אנטר'. זה פותח שורה חדשה וריקה לכתוב בה ולמעשה מפצל את התגובה המקורית.
את רואה? גם גברים יכולים ללמוד :p
ואני מאמינה שאתה חתול
ככה זה נשמע לי כשאני אומרת שאני 'ככה וככה' ואתה לא מאמין לי

אני יותר נמר לבן עם חיבת יתר לליקוקים
לא הבנתי את הרפרנס אבל כבר הבנתי איפה אתה עומד מבחינת שיער גוף. אני מקווה שחלילה לא יהיו לך סיוטים בלילה מלחשוב על אישה שלא גילחה את הרגליים כבר חודשיים. אולי יותר, אני לא באמת עוקבת. מאז הקיץ, למעשה, כשהפסקתי ללכת עם שמלות.

אז אני מאמינה שאתה גם חלק מכף רגל ועד ראש? או שזה נכון רק לגבי נשים?

א. אני די שעיר אבל למזלי אני עם שיער בהיר ודק כך שלמרות הנפח, הראות פחותה :cool:
אה נכון, שכחתי...
אנחנו אלו שאמורות להיות חטובות וחלקות ואמהות ועקרות בית
ואתם אמורים לפרנס ולשפץ דברים בבית
אה רגע...
גם זה לא נכון.

לשניה ברצינות - התגובה שלי הייתה ב"הפוך על HAFUH לשלך...
אין לי בעיה עם נשים ש"לא מורידות שיער" - אבל כמובן הכול בגבולות מסויימים (שהם כמובן שלי...). בלצון אוכל לומר שנהגי משאית הם לא כוס הקפה לוואצה שלי, אבל גם לא בובות ברבי חלקות.

אנחנו אמורות להיות חטובות וחלקות ואמהות ועקרות בית ולעבוד וגם לא לשכוח לפנק אתכם במיטה שחלילה לא תלכו לחפש פינוקים במקומות אחרים (לא שזה תמיד עוזר)
ואתם... מה אתם עושים? כי נראה לי שאני יודעת לשפץ יותר טוב מכל הגברים שיצא לי להכיר (תודה, אבא) ואתם כ"כ מפחדים מגולד-דיגריות שאתם מתחשבנים על כל שקל
המממ
מעניין למה אני מאמינה שטוב לי לבד ולא רוצה זוגיות...............
מעניין. באמת. למה. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

דורון-55

Active member
שיער גוף וק"ג מיותרים

סתם מחשבה שעברה לי בראש כשהסתכלתי על עצמי היום במקלחת :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
להמשיך את החיים לבד ....למה !!!
לא כל האצבעות דומות
ולא כל גבר או אישה דומה לאחר
נכון יש רגעים שהלבד גורם לנו קורת רוח ושקט
אבל הבית ולא משנה איך הוא נראה תמיד יהיה קר
מאמין שתמצאי את מי שאת תאהבי ותמשיכי לחיות בצורה שתתאים
לשניכם בצורה מכבדת ואוהבת ושתמיד תחייכי ולא חיוך מזוייף .
ולא להתייחס לכל מה שכותבים ;) במידה ונפגעת חיבוק וירטואלי וחזק ממני

Bella Lola

Active member
להמשיך את החיים לבד ....למה !!!
כי ככה יותר טוב. יותר שקט. פחות כאב. פחות דמעות. פחות דרמה.
כבר 4 שנים שהלב שלי לא בכה ו-וואלה אני מוכנה להמשיך לעשות הכל בשביל שהוא לא יבכה שוב אף פעם.
לא כל האצבעות דומות
ולא כל גבר או אישה דומה לאחר
לא נתווכח על הנקודה הזאת. בכל מקרה, זה לא רלוונטי, כי אני לא מתכוונת להמשיך לבדוק מי מבין הגברים "לא כמו כולם". בינתיים כל מי שפגשתי היה במהות שלו "כמו כולם". היו כמה "כמו כולם" אבל בריבוע, שזה בכלל סיוט.
נכון יש רגעים שהלבד גורם לנו קורת רוח ושקט
אבל הבית ולא משנה איך הוא נראה תמיד יהיה קר
על טעם, ריח ותחושות לא מתווכחים. הבית שלי לא קר. ואיזה גבר על הספה לא ישנה את הטמפרטורה.
מאמין שתמצאי את מי שאת תאהבי ותמשיכי לחיות בצורה שתתאים
לשניכם בצורה מכבדת ואוהבת ושתמיד תחייכי ולא חיוך מזוייף .
לא תודה, לא צריך להאמין בזה, לא צריך לאחל לי את זה.
אני לא רוצה למצוא אף אחד. חייתי חיים לא רעים בכלל במשך 39 שנים בלי זוגיות (למעט אחת בלונג-דיסטנס שנמשכה שנה וחצי אבל התראנו אולי שליש מהזמן הזה אז זה לא כזה נחשב) ואני אמשיך לחיות לא רע עוד 39 שנים (או כמה שזה לא יהיה) בלי זוגיות.
ולא להתייחס לכל מה שכותבים ;) במידה ונפגעת חיבוק וירטואלי וחזק ממני
אני לא נעלבת ולא נפגעת. אני תוקפת בחזרה כי אף אחד לא ידרוך עליי ואז מתעלמת.

meidatek

Active member
חחח אצלי לגמרי תופש
קשה לי לדמיין את עצמי מרשה למישהו לראות את כל ה... "יופי" הזה כשאני בעצמי :sick:🤮
תתפלאי...
כל אחד ואחת וטעמם ומה שעושה להם את זה.
אם הכול היה מאד מתוכנן וטבלאתי לא היינו זקוקים לפטישים ?! :p

למעלה