מצאתי לעצמי זמן לפרסם ציור...

Lotus floweR

New member
מצאתי לעצמי זמן לפרסם ציור...../images/Emo3.gif

כשכל האמנים הגדולים של הפורום פרסמו באותו דף.... בכל מקרה, אני לא מומחית כמוכם, אני לא יושבת שעות ועושה סקיצות והצללות, אני בסכ"ה ילדה ששיעורי לשון משעממים אותה, ולכן היא מציירת במחברות הקטנות והמפוצצות ציורים ולא חומר לימוד שלה. זה נעשה בשיעור מדעים קל למדיי, זאת אמורה להיות ...ארררג...אמזונה עיוורת? שיהיה. דרך הגב, הסריקה מזה חרא. הסורק שלי מזה חרא, והציור, יחסית לשלכם - מה חרא. ^_^

למה אתם מתעלמים???

אולי היא לא מקצועית אבל לפי דעתי היא מציירת מהמם! והציור הזה מהמם! רק היד השמאלית טיפה - אר...מוזרה. אבל הגרליים יצאו לך טוב, ואהבתי את השיריון למרות שזה לא הגיוני שהיא לא מגן על הלב...אבל מה הקשר להיגיון? כי באמנות, אין דבר כזה שאין דבר כזה. *שותקת* תגיבו לה.

rusty2223

New member
הציור ממש יפה אבל...

קשה לראות אותו ולהבין אותו כי הקווים ממש בהירים...אם יש לך תוכנת עיצוב או אפילו התוכנה של הסורק.....תקהי את הקווים....וחוץ מזה הוא יפה מאוד!!

Lotus floweR

New member
אני לא יודעת איך...^_^

במחשב אני מבינה רק בוורד, באינטרנט וחוץ מזה, אני יודעת להחליף שומר מסך. אני באמת לא מתעסקת בדרים האלו...אולי תעשו את זה בשבילי??^_^ *פאפי פייס*

ailag

New member
בזמן הסריקה

הכי טוב שתדאגי לזה בזמן הסריקה, במקום לסרוק באיכות פחות טובה ולנסות לשפצר. כשסורקים, וזה תלוי בתוכנה, יש מקום שבו אפשר לשנות brightness, contrast. תשחקי עם זה (בד"כ גם התוכנה מראה לך איך זה ייראה בסוף, אם עשית preview). עדיף לתת לתוכנה לזהות אוטומטית את הפרמטרים האלו אם את לא כ"כ יודעת מה את רוצה. אם את עושה כך, אל תשכחי לעשות preview / pre-scan לפני הסריקה, כדי שהתוכנה תדע מהי התמונה ותוכל "להחליט" איך לסרוק אותה.

sarabr

New member
למה את מגיבה לעצמך?!

יש משהו מעט חולני בלהתייחס אל עצמך בגוף שלישי ולחשוב שאף אחד מאיתנו לא ידע את זה. בקשר לציור- חביב, אהבתי את הרגליים הם יצאו טוב.

Humus_Chipsalat

New member
הציור יפה... והחליפה מושקעת..

אבל, לא ממש רואים את קוי המתאר... יש אפשרות להגדיל קצת ולהכהות?

ailag

New member
יותר טוב ..

רק שיחד עם התיקון, יצא שגם רואים את הציור מהצד השני של הדף.

ailag

New member
ועכשיו התגובה שלי

אהבתי את הצורה של הידיים והרגליים (זאת נקודה בעייתית אצל אחרים שאני מכירה). היא טובה. גם הבטן והכיסוי (?) המושקע. בקשר לפנים, אולי זה ייראה שונה כשהציור מוגדל, אבל משהו בהן מוזר. זו הצורה של הפנים (הקו החיצוני) או העיניים הרחוקות .. אני לא בטוחה. חוץ מזה, איך שהשמלה מונחת לא נראה טבעי / תלת מימדי.

Scum Bunny

New member
תגובה, ותמונה (עם שאלה)

אהבתי את האמזונה. חוץ מזה, אין לי הרבה מה להוסיף על מה דכבר העירו מלבד אולי שהצוואר קצת יותר מידי רחב בבסיסו. אולי תנסי להבא לעדות אותו ברוחב טיפה יותר אחיד לכל האורך. אבל זהו. חוץ מזה באמת אין לי מה להוסחף חוץ משזה באמת ציור טוב. עכשיו, חוץ מזה. שרשרתי לכאן תיור, כי אני לא רוצה להעמיס על הפורום עם עוד דיון חדש. זה משהו קטן שאני עובד עליו, במסגרת נסיון להכין משהו שמתאים להדפסה על תמונה. אם אני לא מצליח בשום אופן אני יכול תמיד לרנדר משהו ב-Poser , אבל זה לא חוכמה, ויש לזה פחות אישיות. עכשיו, הציור המסוים הזה יצא לא רע, אבל אני מעדיף לא להתחיל לצבוע ולעבד לפני שאני בטוח שהוא מושלם. אז ככה- זה רק אני, או שיד שמאל נראית קצת לא בסדר? ותודה :)

Scum Bunny

New member
תיקונים

כמה טעויות הקלדה מביכות בהודעה הקודמת: מה דכבר העירו=מה שכבר העירו אולי תנסי להבא לעדות=אולי תנסי להבא לעשות שרשרתי לכאן תיור=שרשרתי לכאן ציור אני לא יודע מה עבר עלי...

Supermans girl

New member
תגובה.

אתה מאד מוכשר. היד השמאלית טיפה לא בסדר לא יכולתי להצביע מה בידיוק. על מה אתה עובד?

Scum Bunny

New member
*מצביע לכוון החתימה*

תודה תודה :) בחתימה שלי, פה למטה, יש כתובת. זה הקומיקס שלי. חוץ מזה, אני רוצה להדפיס לי חולצה, בכיכוב דמות מהקומיקס האמור.

ailag

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo11.gif

אהבתי את מה שעשית בposer אבל המצוייר אפילו יותר טוב לדעתי. בכלל הדמות הזאת מגניבה. היד נראית קצת מוזר בגלל שנראה שהיא שמנה לעומת הגוף שהוא רזה. אני רואה שיש שם משהו דומה לריפוד אבל זה לא ברור במבט ראשון. חוצמזה, האצבעות אמורות להיות קצרות? נ.ב. מישהו רוצה משחק inklink? (באתר של shockwave) - נראה לי שזה יצא ממש טוב.

Scum Bunny

New member
כי קיבלתי השראה

האמת? זה בהשראת fanart חדש ומגניב למדי שקיבלתי אתמול. (הערה: לצייר קוראים Apathic ולא גלעד. אי הבנה קטנה, שתוקנה). ניסיתי לצייר את באני עם כפפות גדולות, עבות ומאיימות. בכל אופן, משהו בזוית של יד שמאל אכן לא נראה בסדר, וגם הפרצוף... לא יודע. עיניים קרובות מידי?

yonabarak

New member
אנטומית היא בסדר

אבל אולי מבחינת מגניבות הקומפוזיציה לא היית צריך להראות את החלק העליון שלה אלא להסתיר אותו מאחורי הגוף, ככה שהיד תצא מהמותן. אבל אחלה דמות. זכית להכיר את כת השפן? אפאתיק: כהה מאוד אבל מגניב.

למעלה