תגובה
שיעורי לשון משעממים הם המפתח לכל אמן קומיקס מצליח (אני לדוגמא השתמשתי בשני שיעורי לשון שנזרקתי מהם - כי לא הבנתי שהמורה מתכוונת אליי כשהיא צעקה "אור" שלוש פעמים - לקריאת Uncle Sam של אלקס רוס). הציור אמנם בהיר מדי, ומעבר לבעיה הטכנית הפשוטה כדאי לנסות לעבוד קצת עם קווים משתנים בעוביים ואולי קצת יותר הצללה, רק לראות אם זה מתאים וכיף לעבוד עם זה. בכל מקרה, ממה שאני מצליחה לראות הרגליים מצוינות - בעיקר כפות הרגליים, שמהוות בעיה לכל צייר מתחיל באשר הוא וגם לכמה מהלא מתחילים כל כך (שונאת כפות רגליים!). יכול להיות שצריך היה להפנות אותם יותר לכיוון הצופה ופחות למטה, מה שגם היה הופך את הזווית שלהם לקשה הרבה יותר לציור, אבל תמיד אפשר לומר שהיא עומדת על מדרון והרגליים שלה נוטות כלפי מטה. שוב, ממה שאני קולטת, הבגדים חביבים. כדאי היה להגדיל את האגן והשדיים - האמאזונות נחשבות, לפחות כסימבול, לנשים די מפתות, עם כל הקימורים הנכונים וגם שרירים לגבות את זה. חזה גדול יותר, אגן רחב יותר ומתניים מעוגלים יותר (שייווצרו מהגדלת השניים האחרים) ייצרו אישה מינית ומושכת יותר, וגם אובייקט ציור נאה לעין. היד הנחה מצוינת, אבל במורמת יש כמה בעיות קטנות. בין אם היא אמאזונה או קליסטה פלוקהארט, שריר הכתף כשהיד מורמת נראה גדול יותר מאשר כשהיד נחה בכלל הכיווץ. אצל נשים שריריות יותר, גם השריר הדו-ראשי (זה שיש לפופאי) מתכווץ ובולט בהרמת יד וקיפולה. כמו כן, האזור הרחב של האמה צריך להיות קרוב יותר לאזור קיפול היד, כי מן הסתם שם "נמעכים" הכי הרבה שריר ושומן ומתפרשים לרוחב. העיניים שלה קצת רחוקות אחת מהשניה ונראות מחוקות קצת, אולי בגלל בהירות הציור, אבל בגדול הפנים לא רעים. יפה מאוד, אני אשמח לראות עוד עבודות!