מצאתי לעצמי זמן לפרסם ציור...

apathic

New member
אין סיכוי.... זה הכל בגללי?!

טוב, בכל מקרה, עליתי על הבעיה, וזה לא מה שאתה חושב... הבעיה היחידה בתמונה זה שאין מספיק מקום. היד השמאלית ממש נתקעת בגבולות של הציור וזה לא נראה טוב ככה. פשוט תרחיב את הציור קצת לצד ימין ותצייר אותה שוב. תאמין לי שהיא תצא יותר טוב.

chatenoire

New member
תגובה

שיעורי לשון משעממים הם המפתח לכל אמן קומיקס מצליח (אני לדוגמא השתמשתי בשני שיעורי לשון שנזרקתי מהם - כי לא הבנתי שהמורה מתכוונת אליי כשהיא צעקה "אור" שלוש פעמים - לקריאת Uncle Sam של אלקס רוס). הציור אמנם בהיר מדי, ומעבר לבעיה הטכנית הפשוטה כדאי לנסות לעבוד קצת עם קווים משתנים בעוביים ואולי קצת יותר הצללה, רק לראות אם זה מתאים וכיף לעבוד עם זה. בכל מקרה, ממה שאני מצליחה לראות הרגליים מצוינות - בעיקר כפות הרגליים, שמהוות בעיה לכל צייר מתחיל באשר הוא וגם לכמה מהלא מתחילים כל כך (שונאת כפות רגליים!). יכול להיות שצריך היה להפנות אותם יותר לכיוון הצופה ופחות למטה, מה שגם היה הופך את הזווית שלהם לקשה הרבה יותר לציור, אבל תמיד אפשר לומר שהיא עומדת על מדרון והרגליים שלה נוטות כלפי מטה. שוב, ממה שאני קולטת, הבגדים חביבים. כדאי היה להגדיל את האגן והשדיים - האמאזונות נחשבות, לפחות כסימבול, לנשים די מפתות, עם כל הקימורים הנכונים וגם שרירים לגבות את זה. חזה גדול יותר, אגן רחב יותר ומתניים מעוגלים יותר (שייווצרו מהגדלת השניים האחרים) ייצרו אישה מינית ומושכת יותר, וגם אובייקט ציור נאה לעין. היד הנחה מצוינת, אבל במורמת יש כמה בעיות קטנות. בין אם היא אמאזונה או קליסטה פלוקהארט, שריר הכתף כשהיד מורמת נראה גדול יותר מאשר כשהיד נחה בכלל הכיווץ. אצל נשים שריריות יותר, גם השריר הדו-ראשי (זה שיש לפופאי) מתכווץ ובולט בהרמת יד וקיפולה. כמו כן, האזור הרחב של האמה צריך להיות קרוב יותר לאזור קיפול היד, כי מן הסתם שם "נמעכים" הכי הרבה שריר ושומן ומתפרשים לרוחב. העיניים שלה קצת רחוקות אחת מהשניה ונראות מחוקות קצת, אולי בגלל בהירות הציור, אבל בגדול הפנים לא רעים. יפה מאוד, אני אשמח לראות עוד עבודות!

Scum Bunny

New member
אמזונות? מפתות?

רק בנאו-מיתולוגיה הלסבית משהו של זינה וחברותיה :) במיתולוגיה המקורית, כלומר בסיפורים שסיפרו זה לזה לגיונרים רומאים מסביב למדורה, האמזונות היו לוחמות שנודעו בעיקר בהיותן קטלניון ולאו דווקא חמודות. למעשה, הן היו אמורות לכרות לעצמן את השד הימני (או השמאלי?) כדי להקן עליהן לירות בקשת. How sexy is that?

chatenoire

New member
מפתות לא בהתנהגות

אלא בגוף. גוף אנורקטי-דוגמני לא נוח כל כך ללחימה. סביר להניח שאני טועה, וזו רק הדרך המעוותת שלי לתאר את הרעיון המרתק-משהו של אמאזונות, אבל תמיד ראיתי אותן בתור נשים שריריות אבל עם גוף נשי למדי. אז הן כרתו שד אחד; זה לא הופך את הגוף שלהן לנשי פחות.

Scum Bunny

New member
תחוי את מי את שואלת, אני מניח

זה היה פוגע בסיכויים שלהן לככב במשמר המפרץ...

yonabarak

New member
אמרו לא לפרופורציות מושלמות!

אני תמיד בעד קימורים עגלגלים ואגן נדיב. עם זאת, לא כל דמות קומיקס נשית צריכה להיות גם שרירית, גם נשית, גם עגלגלה וגם בעלת חזה נדיב. אני בעד גיוון בהצע, מכיוון שיש גם גיוון בביקוש. וככה זה גם יותר מעניין. דמויות בפרופורציות מושלמות הן פחות אמינות (לא שאני מטיל ספק באמינות שלך, אביב)

Lotus floweR

New member
אני ובל לא אותה אחת...

חשבנו שהבנתם.... בהתחלה החלפנו ניקים וזה היה דיי משעשע.... אבל אז גילינו לכם, ואני החלפתי לניק אחר. בל חזרה לניק הקודם שלה, זה שאני השתמשתי בו. זאת בל שכתבה שם למעלה, ולא אני. בכל מקרה, היום ציירתי עוד כמה אמזונות...אבל רק אחת יצאה שווה סריקה, אמא שלי ישנ עכשיו אז אני לא יכולה לסרוק..... מחר אני אסרוק.... ואביב, את יכולה להיות ציירת, אבל גם פרופסורית לאנטומיה. מאיפה את יודעת את כל התירס הזה? וארג.....אני חושבת שכשמישהו פונה לצייר אמזונה הוא יצייר את גירסת ה"זינה", ולא איזו מיס עולם לאיגרוף בלי שד ימני. אז באמת שאין על מה להתווכח...

למעלה