כי גרין דיי להקה זבל סתם, כי הוא לא חלק מהלהקה, וגם בגלל שבילי הוא אדיוט :)
ח חסבי New member 26/8/05 #10 כי גרין דיי להקה זבל סתם, כי הוא לא חלק מהלהקה, וגם בגלל שבילי הוא אדיוט
B BlueBeIl New member 26/8/05 #30 זה הבסיסט לשעבר של הווייט סטרייפס הם גילו שהוא בעצם מואמץ אז הם העיפו אותו מהלהקה ואז הוא עשה הסבה לגיטרה
זה הבסיסט לשעבר של הווייט סטרייפס הם גילו שהוא בעצם מואמץ אז הם העיפו אותו מהלהקה ואז הוא עשה הסבה לגיטרה
S Sum41xGiRL New member 26/8/05 #18 זין על המטריקס!! שמתי לב לחתימה שלך, גם לי יש סיוטים מהליצן של מקדונלס פעם עשנתי עם כמה חברים גראס ליד מקדונלס באזור התעשייה והייתי ממש ממש גמור, ופתאום אני רואה את הפנים שלו ואני חוטף סיוטים
זין על המטריקס!! שמתי לב לחתימה שלך, גם לי יש סיוטים מהליצן של מקדונלס פעם עשנתי עם כמה חברים גראס ליד מקדונלס באזור התעשייה והייתי ממש ממש גמור, ופתאום אני רואה את הפנים שלו ואני חוטף סיוטים
P Pink Pig New member 26/8/05 #19 זה כי עישנת אני צלולה והוא מטריד... אבל דוקא שעישנתי לא הייתה לי בעיה איתו :/
S Sum41xGiRL New member 26/8/05 #20 וואלה, זה כי את מעשנת נובלס לייט ואני מעשן גראס וחום אני לא אמור לדבר על זה. בסוף אני אשב בכלא, או במעצר בית
וואלה, זה כי את מעשנת נובלס לייט ואני מעשן גראס וחום אני לא אמור לדבר על זה. בסוף אני אשב בכלא, או במעצר בית
P Pink Pig New member 26/8/05 #23 מה זה "עושה סמים"?? אני שומעת את זה יותר ויותר וזה מפגר.. עושה סמים..
P Pink Pig New member 26/8/05 #25 נו רציני (לשם שינוי) למה אומרים את זה ולא צורכת סמים או משמשת בסמים או לוקחת סמים?
A ADCMAN New member 26/8/05 #31 זה סלאנג לעישון\צריכהשימוש בסמים אגב, גידי, אני לא חושב שPink Pig או ארז וולך הם משתפ"ים תרגע