מצאתי עבודה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולה *

New member
סאנו´ש, מה אצליך ../images/Emo35.gif

אני זוכרת שגם את היית באיזה ראיון מוצלח?

מרב.

New member
יוניקה ../images/Emo45.gif

להתחיל מקום עבודה חדש זה מפחיד ומרגש ומסעיר וצופן בחובו הרבה הפתעות. על אחת כמה וכמה כאשר חוץ מהגורמים האחרים בחיים צריך להתמודד גם עם הטיפולים התובעניים. מאחלת לך הצלחה רבה שם, שתמצאי לך את המקום שיהיה לך כיף להעביר בו שעות כה רבת ביום, שיהיה מקום מעניין ותומך ומפרגו וחברותי ... המון הצלחה, מרב

רוני@30

New member
משנה מקום משנה מזל! שיהיה בהצלחה! ../images/Emo13.gif

שתהני בעבודה החדשה, שיהיו בה אנשים נעימים ונחמדים, שיהיה לך מעניין ולא קשה, ושתוכלי לחזור לשם אחרי חופשת לידה... רוני

אתם לא יודעים איזה כייף לקרוא את כל

העידודים והפידבקים ממכם שימחם אותי עד הגג אוהבת את כולכם/ן ומאחלת לכולם אמשך יום נעים
יונית החיננית
נ.ב את העבודה אני מתחילה ב21/10/01 כי מיום ראשון אני באילת שבוע !

יפעתי&

New member
תעשי חיים משוגעים ../images/Emo100.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif

תשכחי מהכל ומכולם ותחזרי עם כוחות מחודשים לעבודה חדשה... תחשבי עלינו שם באילת שטופת ה
וכמובן... תתקשרי לפעמים...

רומי 007

New member
יופי יוניתי

אני בטוחה שזה משפר לך את מצב הרוח. והבוס הקודם (כתוב בתקנון תפוז לא להשתמש במילים גסות אז נכבד...) כשיהיה לך כוח אסביר לך איך ניתן לתבוע אותו ועוד לקבל ממנו פיצויים שיממנו לך את הטיול לפריז עם התאומים שתלדי עוד השנה!! בהצלחה בעבודה החדשה.

ligo

New member
אח´לה ../images/Emo70.gif

יונית, המצב בשוק באמת על הפנים אז ממש
שמצאת עבודה. ולגבי הטיפולים והדוחות ושאר הבלאגנים- כשתגיעי לגשר תעברי אותו.בנתיים תהני מהעבודה החדשה (אגב, אמרת להם שאת בטיפולים? סתם מתוך סקרנות)

LIGO לא אמרתי שאני בטיפולים ...

אחרת אולי זה היה אחרת והוא לא היה מקבל אותי הוא סיפר לי שהיתה מישהי שילדה ויצאה לחופשה ולא חזרה ....אז בטח זאת סיבה מספיק טובה לשתוק בנתיים . ביי
יונית החיננית

למעלה