מצאתי פתרון לכל-

מצאתי פתרון לכל-

הפארשים, הערסים, הכונפות, הנחנחים וסתם אלה שאין להם מה לעשות בחיים. פרי, החליטה שמהיום היא משקיעה למענכם ובשבילכם בעסק חבל"ז, מדובר ברעיון אהההההההה?!- ביותר שנהפך לעסק אההההההה?! אך, עם כל מיני טכנולוגיות מיתקדמות. לכל המעונינים להרשם-אתם פראיירים!

magenta73

New member
למה לשים לינק לאתר האידיוטי הזה?

וללכלך לי את הפורום? העוזרת מגיעה רק שבוע הבא... מה? עד אז אצטרך לחיות עם סירחון?.. פיף...

למה לזלזל גברתי, את בדיוק החומר למרכז כזה

את בת27, כותבת טור על חיי רווקות, מנהלת פורום סינגלס בתפוז, את לא סגורה על עצמך ובפוטנציאל להצהרת אסקסואליות בעוד כשנה. אני לא אדבר על עצמי מפני שאני מכבדת אנשים מבוגרים. אז נא לא לזלזל. מדובר כאן בעזרה לנזקקים.

סליחה מאמי, ברוכה הבאה למועדון.

אני מתבלבלת בינן לבין קרן. יאללה...פינקתי אותך!

זה לא יפה, מה שאת עושה

פעם הייתי דון ז'ואן, מבלה הרבה ותמיד חוזר עם בחורה או שתיים לחמם את יצועי. הייתי מאוד לא מאושר. חברים ניסו לשכנע אותי שאני מכור למין או סתם סובל מדימוי עצמי נמוך, אבל כלום לא עזר. אני לא יודע מדוע זה קרה דווקא לי. אבל אז, יום אחד, חבר טוב הביא לי את הספר של "המרכז לאמנות הפיתוי" עם כל ההסברים על ההבדלים בין גברי לבין נשים, מה בחורות רוצות, איך להתחיל עם נשים וכו'. קראתי והתחלתי ליישם. מה אני אומר לכם? זה שינה לי את החיים! פתאום אני חוזר הביתה לבד, בחורות כבר לא רוצות לשכב אתי כל כך מהר וחלקן אפילו לא עונות לי בכלל. התחלתי לחיות! לא הייתי מבטל את זה כל כך מהר. יש אנשים שזה ממש עוזר להם. אני יודע שלי זה עזר.

ufffnick

New member
נראה לי...

שבתוכנית לשעבר של ארז טל "מועדון לילה" הביאו לראיון את הוגה והכותב העיקרי של האתר. איך לומר... הוא לא הבריק במיוחד. להלן הקישור לעניין... תוכנית מספר 11 הקישור השני.

magenta73

New member
זה רק אני שמתי לב

(וזה היה כשראיתי את התוכנית, לא הלינק) שהחברס שם צחקו על כל הלוזרים האלה (סליחה מראש להוגה האתר) ואז, בסוף, הלוזר הראשי (שוב, שליחה), אמר שלום וכאילו שם את היד על העכבר של המחשב ובעצם עשה תנועה מגונה?...

ufffnick

New member
כנראה שרק את שמת לב...

כי בלינק אין את זה (ואם היה אני בטוח שחתכו את זה), ולא זכור לי משהו בסיגנון מהתוכנית עצמה.. משלומך חוץ מזה?

magenta73

New member
בסדר

חשבתי שפגשתי חמוד נחמד, אבל לאחר שהוא התעקש על דייט שני בבית שלי או שלו, כי הוא לא יכול "עם מקומות הומים", זאת גם לאחר שאמרתי לו שזה נראה לי קצת מוקדם מידי... והוא גם לא הציע אלטרנטיבה אחרת... אז הבנתי שהוא יכול לחפש ת'חברים שלו. ואני די גאה בעצמי, האמת, כי לפני שנתיים עוד הייתי אוכלת את החרא הזה, נגיד, אם בחור היה מוצא חן בעיני.

ufffnick

New member
באסה...

תני לי שם, תמונה וכתובת ואטפל בנושא באופן יסודי
מחר בבוקר תקבלי ממנו רשימה מסודרת של כל הדברים שאפשר לעשות בשניים בכל מיני טזורים שאינם הומי אדם יותר מידי... <MU-HA-HA>

ufffnick

New member
איזה אנרגיה?!

אני כבר כמה ימים מחפש לאן לתעל אגרסיות! (במיוחד אחרי שגיליתי שמרצים לימדו במהלך השביתה כי "במילא תלפיונים ועתודאים הם הרוב, ואינם מחוייבים למסגרת האזרחית", ועכשיו אני עסוק בהשלמות...)

ufffnick

New member
שלא יהיה לך ספק

הקיץ שלי קיבל דפוק בכל זאת. כי יש מרצים שהתחשק להם ככה, ויש כאלה שהתחשק להם אחרת. המשותף לכולם (חוץ מאחד ויחיד) היא האמירה "אני בראשון ביולי על מטוס לחו"ל, תשלימו את החומר לפי הסילבוס, או שתתאמו עם המתרגל שיתגבר אתכם". כן, ככה זה כשהמרצים צריכים לרוץ בחו"ל כדי ליחצ"ן את המחקר שלהם בשביל לאסוף תרומות למימון שלו, עקב קיצוצים בכל שנה בתקציב האוניברסיטאות. הם עסוקים הרבה פחות בללמד. חלם.

למעלה