מצאתי פתרון לכל-

moi24

New member
בעסה

לו רק היינו חיים בתוך פרסומת לקולג' אמריקאי מלוקק, כמו בסצינות האלה בסרטים, שכולם נזכרים ללמוד יום לפני המבחן, היינו מארגנים קבוצת לימוד סביב הבריכה הענקית, שותים גלונים של וודקה כל הלילה, קופצים למים, מתפכחים, לומדים 3 שעות, ועוברים בהצטיינות....

moi24

New member
יותר נוסח "דוסון קריק"

מכל הסדרה המיותרת הזאת נחקק בראשי הפרק עם הבריכה... (למרות שהם היו בתיכון) שמעת גברת תמיר?! ככה לומדים!

ufffnick

New member
כי הכישורים החברתיים של החבורה...

שלומדת איתי, איך לומר... אני אצטרך לבחור דמות ב DND, להתחפש לדמות, לחפש את מקום המסע שלהם ולנסות לתקשר איתם עם קובייה, בהנחה שאני אבן את חוקי המשחק שלה. כן, עד כדי כך...

תן לי לנחש...

הטכניון? סתם, בינינו, העתודאים זה יצור בפני עצמו ואין מה לנסות להבין אותם.רק חבל שאף אחד מהם לא טרח לידע גם אתכם לגבי זה שהם לומדים כרגיל!!! אני בעד שתגנבו להם את הסיכומים !

ufffnick

New member
קרוב מספיק...

הסיכום לא ממש עוזרים, בטח לא שלהם. חוץ מזה הצלחנו להגיע אל רחמיהם של המרצים, והם עצמם יעלו אותם לרשת. wipi-kah-yey

../images/Emo4.gif

אויש איזה חנבצים העתודאים האלה... מה הקטע שלהם לבוא ללמוד כשצריך לשבות כדי לדאוג לזכויות מינימליות של אקדמאים במדינה הזאת???

smartblonda

New member
../images/Emo6.gif במועדון לילה עשו ממנו צחוק

מהעכבר הקטן ש"מומחה" באומנות הפיתוי. היה שווה לכראות זה היה קורע.

ufffnick

New member
אם...

היית קוראת את השירשור, היית מגלה שהוספתי קישור בדיוק לקטע הזה. בוקר טוב

smartblonda

New member
אופניק ,תודה על האבחנה הלא מדוייקת

קראתי את כל השירשור ובא לי לכתוב את זה שוב פעם מהפן שלי. מצטערת ששיבשתי את החלומות שלך ואת כל החוקים שיצרת לעצמך........תתמודד!

ufffnick

New member
אז...

איפה הפן שלך? לחזור אחרי כמו תוכי זה הפן שלך? אם כן, לא מפותח במיוחד עליי לציין. "חלומות"?! "חוקים"?! אני בעד להחזיר את האוהל האדום. זה ממש סכנת נפשות ככה.

smartblonda

New member
כמו לדבר אל קיר

כתבתי את אשר עולה על רוחי ,לא שואלת אותך מה להעלות ומה לכתוב. מי אתה שתשפוט אותי.!!!! אני בעד איסור כניסה לדבילים שקיבלו תחת אדום כמו של בבון.

למעלה