מצאתי רודנית קטנה

מצאתי רודנית קטנה

בעצם קטון פיצפונת אבל עדיין עם סמכויות עלי.. אני מחפשת דרכים להתמודד איתה.. בינתיים אני מבלה הרבה זמן בנקודה שלי שאולי מצאתי ונראה יל שזה עוזר לי. צריכה עזרה באסטרטגיה...

נ ו ל י ה

New member
אתן הנשים, אין לכם צורך ברודנים....

רק לנו הגברים יש צורך ברודנים, על מנת למוטט את החשיבות העצמית המפלצתית שלנו. יכול להיות גם תרגיל מאד מענין לאישה, אם כי לא הכרחי. מה שאת צריכה זה ארגז סגור, או מערה, או אפילו פינה חשוכה בארון, ולהתחיל לשחזר. נוליה.

nivinivini

New member
נראה לי שהעניינים השתנו קצת...

אולי אצל שבט היאקי החשיבות העצמית של הנשים אינה מפלצתית. אולי גם אצל הנשים משבט מרוקאי כלשהו או אוזבקי. אבל אין ספק בכלל שהחשיבות העצמית של אישה מערבית, מפלצתית בצורה שוויונית כמו אצל גבר מערבי ממוצע. בכל אופן להסתגר באיזה ארון או מערה לאיזה זמן מסויים יכול ליהיות רק טוב. גם לנשים וגם לגברים.

נ ו ל י ה

New member
כן, כן, אתה צודק מאוד......../images/Emo219.gif

יש כמה נשים מערביות שיש לנו היכרות משותפת איתן, ובאמת שלא יזיק להן להיות סגורות באיזה מערה, או ארגז. (לפחות לשנה אחת)

nivinivini

New member
../images/Emo6.gif אוי די נוליה היא בסוף תבכה

ותשפוך את הלב שלה בפנינו.

nivinivini

New member
פשש יא אללה...מה הייתן נותנות כדי

לנהל את הפורום הזה אה?

נ ו ל י ה

New member
../images/Emo12.gif ונניח שהיית מנהל הפורום, ....

יש איזו פעולה מסוימת שהיית רוצה לבצע כמנהל הפורום?

nivinivini

New member
לא ממש...אני סתם מדמיין את הפורום

בניהול של שירה ועיט. זה יכול ליהיות מאוד מעניין. אתה יודע מה, זה יכול ליהיות רעיון טוב לתת כל שבוע למישהו אחר לנהל את הפורום סתם לראות לאיזה כיוונים אפשר לקחת את זה. עופרי ומיכל, יש סיכוי שאתן מעבירות את השרביט לשירה ולעיט לאיזה שבוע ככה?

אין כל כך אפשרות כזאת בתפוז ../images/Emo13.gif

בשביל לנהל אמורים לעבור ראיון בתפוז, ויש שם משתמש וסיסמה לכניסה לממשק הניהול, ועוד כל מיני פרטים שהמנהל מקבל. זה לא ממשק שאפשר פשוט להכניס אליו מישהו.

אני את עצמי בקושי מצליחה לנהל

אני יודעת אמנם את החומר ומה להגיד בכל מה שקשור לדרך הלוחמים. אבל ככל שעובר הזמן אני מבינה שאני בכלל לא מצליחה לעמוד במה שאני מדברת וכותבת. אפילו בסדנאות ובטיפולים שאני מעבירה אני אומרת דברים שאני עדיין לא סגורה עליהם. אז איך אני יכולה לנהל פורום שלפחות חלק מהאנשים בו הם ערפדים, אהה סליחה לוחמים ? אני בטח רק אגדיל את החשיבות העמצית שלי. אז לא תודה. אבל אם אתה רוצה שאני אנהל אותך אפשר לחשוב על זה..

אני מתכוונת לאסטרטגיה

לא להיכנס לארון,זה כבר אבא שלי עשה לי כשהייתי קטנה, כל פעם שהייתי מתחצפת אליו ואני לא מתכוונת לחזור לשם. אולי גם אבא שלי היה רודן קטן.. אלא אם יש דרך ללמוד איך לא להתעצבן ממה שהיא עושה להיות שמחה, ולא לרצות לקרקף אותה כל פעם שאני נתקלת בה. אולי הדרך ללמוד היא זה שהרוח זימנה לי אותה...

ניביביבי

אתה כל כך רוצה להיות הענינים אז אולי תנסה לנחש את התשובה ששירהת העשבים תענה הלו הכל כל כך צפוי ועכשו גם הרשות נתונה

nivinivini

New member
איך לומר לך במילים פשוטות?!

שתיכן לא ממש מאתגרות אותי. צפויות כל פעם מחדש. ממש חוזרות על עצמכן שוב ושוב, זה כבר די משעמם. אבל ממש מגניבות. הולכות למסיבות (אני תוהה איזה סוג. בטח מאלה שמקבלים בסוף שקיות הפתעה, נכון?).

למעלה