מצאתי רודנית קטנה

o fri

New member
יש דרך

להשתמש בספר של לוחם אחר וליישם 4 הסכמות זה יסדר לך את העניינים.

לפעמים בא לי

לקרוא לעצמי ממבה שחורה
לקחת חרב של האטורי הנזו
וללכת לחתוך ראשים של אנשים מעצבנים

ניבוש אתה זוכר איפה הפסקנו בפעם

האחרונה? איך אפשר לאתגר אותך אם תמיד אתה בורח ברגע הקריטי?

nivinivini

New member
די, אני מסמיק כשאת קוראת לי ניבוש

את יודעת, יש ביננו אהבה גדולה למרות כל העקיצות, אני יודע את זה. יבוא יום ותכתבי שלט בנתיבי איילון:"ניביני תעשה לי אינדיאני קטן". בכל מקרה בקשר לאותו וויכוח עגום, פשוט נדמה לי שניסית להוציא ממני הודאה פומבית על משהו שלא קיים בכלל. אז אם את רוצה שאני יוכיח לך את הגבריות שלי, אין בעייה, אבל אני בנאדם רומנטי, לא בעניין של פומביות.

נ ו ל י ה

New member
האסטרטגיה שאת מדברת עליה...

אני לא בטוח בכלל שיש לך את כל המרכיבים לבנות אסטרטגיה מוצלחת, ולהפעיל אותה על הרודנית הפיצפונת שלך.

לקבל החלטה עקרונית?

תחליטי עקרונית וברורה האם את צריכה חשיבות העצמית ולמה. תחליטי עקרונית אם נראה לך שאפשר לוותר עליה. אסטרטגיה אחרת: אני (הערפד האנרגטי) אומר לך לנקות את השרותים שלי, עכשיו. (תקחי נשימה, תעצמי עיניים ותדמייני שזה אמיתי) איזה סיבות יש לך כן לעשות את זה? ואיזה סיבות יש לך לא לעשות את זה? האסטרטגיה בסדר, והיא תגיע אחרי שתתני לי תשובות לשאלות.

קודם כל תדע שאני חברה של באפי

אני אנקה את השירותים כי אני אוהבת שמפקדים עלי ואומרים לי מה לעשות. זה מאוד גברי בעיני. מצד שני אני לא אנקה כי מיאתה בכלל יא חצוף? דרך אגב יש לי כבר אוסף די נכבד של ערפדים שמוצצים לי אני אבדוק אם יש לי פטמה פנויה ואני אודיע לך

כאן נמחקה תכתובת של הודעות

שכללו השמצות הדדיות. כתבו מבלי להשמיץ את האחר.

undersun

New member
הנה הפתעה ../images/Emo77.gif

רודן קטן למכירה שנת 79, עושה צרות צרורות, מציק, לא משחרר.. בקיצור כל מה שאתם מחפשים ברודן קטן, אל תתפשרו!! אצלנו תקבלו את הטוב ביותר!! להזמנות חייגו : 666* על הכיפאק !!

למעלה