זה בעצם החלק הכי גרוע בפרשת DEEP_SEEKבדקתי בגוגל את התמונה ורשום שם שהחיוך שלה מזוייף. מסתבר שעכשיו יש להם כלים שיכולים לבדוק אם זייפו תמונות.
אבל בדקתי את אותו פריים מהפרק וזה בדיוק אותו הדבר.
אז הכלי של גוגל מזייף![]()
זה שהם גונבים אחד מהשני, זה טוב לנו.זה בעצם החלק הכי גרוע בפרשת DEEP_SEEK
לא הטענה שהמחיר של החומרה שלהם זול יותר (כי אלה סינים אז סבירות גבוהה שהם משקרים)
לא זה שהאלגוריתם שלהם פותח במחיר נמוך (כי בסבירות גבוהה שזה שיפור של האלגוריתם המקורי, שהם גנבו בלי בושה)
גם לא טענות שעכשיו S&P יקרסו (כי כל חברה שכבר צברה מומחיות - מקבלת עכשיו יכולות מדהימות שאותם מומחים יוכלוו לנצל)
החלק המזעזע
זה שאנשים שואלים אותה שאלה בDEEP_SEEK ובמתחרים
ומגלים שהמתחרים פשוט מחרטטים עם תוצאה סופית שקרית,
בזמן שDEEPSEEK מפרטים את הדרך הלוגית - כדי שתוכל להכניס תיקוני-ביניים
ולקבל תוצאה איכותית
ואז יצא - שOPEN_AI נראה כמו חיקוי סיני זול של DEEP_SEEK במקום להפך
בהחלט זו הסיבה העיקרית שבסין כ"כ זול לייצר:זה שהם גונבים אחד מהשני, זה טוב לנו.
כן...אגב, השרשור הזה הוא על Image to Video AI Generator שעשיתי לפריים שצרפתי לשרשור.
בהחלט מדהים מה אפשר לעשות בכל כך קלות.באפי אוכלת בננה. אפשר לשאוף לתוצאה טובה יותר, אבל יותר מדוייק מהקודם
וזה דרך האתר:
![]()
Hailuo AI: Transform Idea to Visual with AI
Hailuo AI Tools - the innovative ai video generator & prompt that transform your ideas into stunning ai videos. Create captivating visuals in no time with cutting-edge AI-powered tech and a piece of words. Unleash your creativity with Hailuo AI now.hailuoai.video
האמת שזה נוראי בעיני. קשה לי לדמיין שימוש אמיתי לדבר הזה שאיננו זדוני או מזיק, וגם אם יש כזה אני בטוחה שזה לא משהו שבאמת נחוץ לעולם או יעשה משהו חיובי.לאור זה שהטכנולוגיה היא כנראה בחיתוליה אז קשה לדמיין אילו מגבלות יהיו בעתיד.
כל אחד יוכל לביים מחדש חלק מפרק בסדרה או פרק שלם. או סרט. לשנות אותו כרצונו.האמת שזה נוראי בעיני. קשה לי לדמיין שימוש אמיתי לדבר הזה שאיננו זדוני או מזיק, וגם אם יש כזה אני בטוחה שזה לא משהו שבאמת נחוץ לעולם או יעשה משהו חיובי.
יצלמו פה תמונה ושם תמונה ויכניסו למחשב והוא ישלים את ההמשך. יהיה יותר קל להכין סרטים וסדרות. הבימוי יהיה דרך המחשב שייצר את שאר התמונות של הוידאו.בהחלט מדהים מה אפשר לעשות בכל כך קלות.
לאור זה שהטכנולוגיה היא כנראה בחיתוליה אז קשה לדמיין אילו מגבלות יהיו בעתיד.
אני מודה שלא עולה לי לראש כרגע שום שימוש טוב בזה, אבל אני לא בטוח אם אין באמת.האמת שזה נוראי בעיני. קשה לי לדמיין שימוש אמיתי לדבר הזה שאיננו זדוני או מזיק, וגם אם יש כזה אני בטוחה שזה לא משהו שבאמת נחוץ לעולם או יעשה משהו חיובי.
זה מה שכל כך מדאיג - כי אנשים לא יוכלו לדעת שום דבר באמת.בקשר לזיופים, בהחלט יתכן שיגיע יום אחד שבו יקבעו שבברירת המחדל חומר מצולם הוא לא אמין.
ואז אם בברירת מחדל הוא לא אמין, אין מה לדאוג שיזייפו.
אני מסכים שזה יכול להיות מגניב מבחינה יצירתית.יצלמו פה תמונה ושם תמונה ויכניסו למחשב והוא ישלים את ההמשך. יהיה יותר קל להכין סרטים וסדרות. הבימוי יהיה דרך המחשב שייצר את שאר התמונות של הוידאו.
רק בגרסאות שהיום ניתנות לציבור אתה רושם משהו וה - AI מייצר את זה כמו שהוא "מנחש" ולפי חומרי הגלם שסיפקו לו.אני מסכים שזה יכול להיות מגניב מבחינה יצירתית.
יש לי המון פעמים כל מיני רעיונות מגניבים לעלילה של סרט.
AI יכול לכתוב תסריט לרעיון שלי, לעזור לי לבנות דמויות שונות עם מבנה אישיות שונה, ליצור לי את המראה שלהם וליצור את הסרט עם כל התנועות וכל הסטים והנופים שאני ארצה.
זה סוג של דמוקרטיזציה מטורפת של התהליך האמנותי של יצירת סרטים שברגיל הוא מאוד יקר ודורש הרבה עבודה.
זה כבר קיים במידה רבה בכל התחום של ציורים. אבל האם זה באמת אמנות אם זה לא באמת אתה יצרת, אפילו אם זה נראה טוב? והאם מגיע קרדיט לכל האנשים שהAI משתמש בעבודות שלהם כבסיס?
אתה תצלם את הדברים שה- AI אחר כך ישלב בעבודה שלך.אבל האם זה באמת אמנות אם זה לא באמת אתה יצרת, אפילו אם זה נראה טוב? והאם מגיע קרדיט לכל האנשים שהAI משתמש בעבודות שלהם כבסיס?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.