מצבים דכאוניים אצל חולים בשרשור מטה

l i i

New member
מצבים...בשרשור מטה

סליחה על השאלה : מה פרוש "בשרשור מטה" אני לא מצאתי שום תוכן על מצבים דכאוניים, למה היתה כוונתך?

רמה2

New member
גיל צעיר

היי, אני גם לא יודעת מה זה שירשור מטה. אני מבינה שאימך צעירה יחסית, רק בת 65 כך גם אימי. ההתלבטות שלנו סביב שילובה במועדון לתשושי נפש הייתה מכיוון שהיא עדיין יחסית צעירה -בת 70 בקרוב ובמובנים מסויימים חלקים שונים עדיין שמורים וחששנו שהדבר ידכא יותר וישפיע לרעה. האם היה לכם חשש כזה? האם למרות הגיל הצעיר יחסית יש יתרונות לדעתך להשתלבות במועדון כזה? כמו כן, ברמה האישית, אני מסיקה שגם את יחסית צעירה בגילך להתמודדות הזו ( לא שיש גיל שזה קל), איך את מתמודדת?

l i i

New member
גיל צעיר

היי! בקשר למועדון, לא ידענו למה לצפות, כשקבענו את יום הביקור הראשון של אימי שם, לקחנו בחשבון שהיא עלולה לחזור משם ולומר שאינה רוצה ללכת לשם יותר. למרבה הפלא , היא התלהבה , אמרה שיש שם חצר, גינה (שהיא מאוד אוהבת) והיום היא מבקשת ל"םדר" לה שם ימים נוספים. בנוגע להתמודדות הכללית , זה לא קל, אבל נסים ל"התקדם" שלב אחר שלב.לי יש אחות, ואנחנו מנסות להתחלק במטלות. לדוגמא בימים האחרונים יצרנו קשר עם רופאת המשפחה , ידענו אותה בחששותינו וביקשנו שתקבל בהבנה את התערבותינו, עכשיו אנחנו עוקבות אחרי המרשמים שאבי מביא עבור אימי מהרופאה , ומיכיוון שהטיפול בה גדול עליו, וגם הוא מתחיל להשחק, אנחנו דואגות להתקשר לרופאה , לכתוב לה מכתבים, שכאשר אבי מגיע אליה לבקש דבר מה , הוא לא צריך לזכור, אלא הוא פשוט נותן לה את המכתב. התחלנו כבר להתעניין בהליכים לקבלת מטפל צמוד. אנחנו מקוות שזה עדיין לא על הפרק, אבל התחלנו להתעניין, כמו כן היינו נוגות להגיע בשבתות לביקור, עכשיו זה כבר לא ביקור, אנחנו נערכות לזה מראש, בודקות בארונות מה חסר בבית , ומביאות איתנו, בודקות ומטפלות בהגיינה האישית והסביבתית של הורי , מה הם התרופות שעומדות להגמר להם, מה צריך כבר להזמין וכו' ...כמו שאמרתי זה לא קל. אבל ממשיכם, אני מקווה שיוקל לך ותתחזקי מהפורום הזה , כמו שאני מתחזקת ממנו. אשמח אם תפני אלי כשתרצי. ביי. לי

רמה2

New member
תודה

תודה על תגובתך. אני די המטפלת העיקרית ושקועה לגמרי בהליכים הפרוצדורלים, המרשמים, ביטוח לאומי וכו' וכו'. די סיוט אבל יש דברים במציאות ששומרים על האופטימיות והשפיות. ניפגש כאן בהמשך...

למעלה