מצב הים היום ה-6.5.07

k i m k h y

New member
מה שמאמון רצה לומר

אבל התבייש, כי הוא נחמד מדי, זה שיציאה לים על כלי שייט ממונע, ללא מנוע עזר, משולה להתאבדות (כמעט...) מה שקרה לכם, אולי טוב שקרה (ושנגמר כך, כמובן) ואולי זו דרכו של מישהו לרמוז לכם שעם פוסידון לא משחקים...
מנוע רזרבי, והיציאה לים נעשית בראש שקט ובטוח.
בהצלחה ביציאות (הבאות...)

shragam

New member
יש לנו עזר אבל צעצועי ../images/Emo10.gif, ככה הגיעה הסירה

ולקנות מנוע עזר נורמלי צריך עוד כסף. זו המשימה הבאה

k i m k h y

New member
לו אני במקומכם

לפני כל דבר אחר, אני משקיע במנוע עזר טוב ואמין. עוד לא נולד הדג ששווה שתיתקע בלב ים עם מנוע לא תקין (ומשם, אני משאיר לדמיון שלך את המשך הסצנריו...
) שלא תשתו מים מלוחים !

shragam

New member
המים לא טעימים, הם מלוחים ../images/Emo8.gif

דווקא המנוע היה אמור להיות תקין (היה מכונאי, החליף הצתה אלקטרונית, לקח הרבה כסף ובסוף שוב חזרה הבעיה
)

ADIR 5

New member
מה שאמר קמחי ובנוסף../images/Emo45.gif

כדי ללמוד קצת מכונאות וחשמל אחרת יוצאים עניים מהסיפור הזה יש תקלות בסיסיות שאפשר לפתור לבד או להיתיעץ עם שכנים וותיקים.

אולי מעז יצא מתוק../images/Emo4.gif

המנוע שלכם גדול מידי ויקר לתפעול יש לכם הזדמנות להחליפו במנוע קל יותר. בהצלחה ביציאות הבאות, תותחים !

KarahaNa1

New member
אני מקווה שסוף סוף יסתדר לכם עם הסירה

וישבר כבר המנחוס! אני עובר את אותו הסיפור עכשיו עם האופנוע שלי... המון כספים אבל עדיין לא נוסע כמו שצריך...

כלכבוד לנחישות שלך -- דו"ח נחמד.

חבל שהדג ההוא שזכית לליווי ממנו- לא תקף. פעם הבאה יתקוף בנחישות. דבר נוסף, יש לי חוט FIRELINE 0.23 זה אחלה חוט, חזק ואמין, תמתין לכך שהציפוי ירד ואז באמת תהנה מחוט איכותי ! אצלי , החוט גם על הסטרדיק 4000 FH וחוט זה עבד היטב גם ברולר SALT STRIKER של CABELAS באופן מעולה. טיפ קטן, תנסה לדוג בתוך הריכה במרינה, עם פופרים, אולי יתמזל מזלך לגומבר חביב. בהצלחה בבאות אורי.

../images/Emo71.gifאל יאוש בסוף זה יבוא

אורי שלום , זה קורא הרבה פעמים לכולם במיוחד במרינה בהרצליה לכן כשאין דייג בזרזור אני עובר לדייג עם תולעים או סקומברי כבוש במלח

../images/Emo71.gifנסיעה לחוף חוקוק מחר

שלום אני נוסע לחוף חוקוק מחר בצהרים עד יום שישי אחר הצהרים גם לדוג וגם לעזור יש לי 4 מקומות לכל מי שמעונין

למעלה