מצב התיק: נקבע להוכחות

• פותח הנושא ymz
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

ymz

New member

שלום לחברי הפורום, פניתי אליכם מספר פעמים עם שאלות וממש עזרתם לי, אשמח לקבל את עזרתכם שוב. לפני כחודש וחצי הגשתי תביעה בבית הדין לעינייני עבודה, לאחרונה ראיתי באתר בית הדין שבמצב התיק רשום "נקבע להוכחות" אבל לא רשום תאריך הדיון וגם לא רשום שיש אישורי מסירה לתיק. השאלות שלי הן: 1.מה זה נקבע להוכחות? האם זה אימות בני לבין המעביד? 2. האם אני אמורה לקבל התיחסות כלשהי מבית הדין, הסברים מה קורה עם התיק? 3. האם זה שלא מופיע באתר שום אישור מסירה אומר שהמעביד לא מודע לתלונה שהגשתי נגדו? 4. ובכלל מה אני אמורה לעשות?

אם התיק כבר נקבע להוכחות סביר שיש

שלום לחברי הפורום, פניתי אליכם מספר פעמים עם שאלות וממש עזרתם לי, אשמח לקבל את עזרתכם שוב. לפני כחודש וחצי הגשתי תביעה בבית הדין לעינייני עבודה, לאחרונה ראיתי באתר בית הדין שבמצב התיק רשום "נקבע להוכחות" אבל לא רשום תאריך הדיון וגם לא רשום שיש אישורי מסירה לתיק. השאלות שלי הן: 1.מה זה נקבע להוכחות? האם זה אימות בני לבין המעביד? 2. האם אני אמורה לקבל התיחסות כלשהי מבית הדין, הסברים מה קורה עם התיק? 3. האם זה שלא מופיע באתר שום אישור מסירה אומר שהמעביד לא מודע לתלונה שהגשתי נגדו? 4. ובכלל מה אני אמורה לעשות?
אם התיק כבר נקבע להוכחות סביר שיש
כתב הגנה בתיק ולכן מן הסתם גם נעשתה מסירה. מה שמוזר זה שלא נקבע דיון מקדים, שזה השלב הראשון עוד לפני ההוכחות. ממליצה לך לצלצל למרכז המידע של ביה"ד ולברר: 1. האם יש אישור מסירה. 2. האם הוגש כתב הגנה בתיק. 3. מהו תאריך הדיון.

חוזרת בי ממה שכתבתי לעיל

חוזרת בי ממה שכתבתי לעיל
היום הייתי בביה"ד ומתוך עניין שאלתי האם יכול להיות תיק שנקבע לדיון הוכחות ללא קביעה לדיון מקדים ומסתבר שבסוג מסוים של תיקים (בעיקר תיקים קטנים - האם זה המקרה?), התיק נקבע ישר להוכחות ללא דיון מקדים. אחרי שהתיק נקבע להוכחות, ישלחו לך בדואר את ההחלטה בדבר הדיון + אישורי מסירה למסירה אישית של כתב התביעה. בקיצור, כרגע להמתין לדואר מביה"ד. כל יום לומדים משהו.... בעיקר כשזה נוגע לפרוצדורה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה