מצב חרום ביום שישי במבוא חמה

natyh

New member
תחסוך ממני את ההתנשאות שלך

בענין אלה שנכשלו בשני קורסים. לו לא היית מבקש את התערבותי בהודעה הראשונה ממש מתחנן לקבל אותה , הרי שלא היית מקבל אותה. אז חסוך ממני את התיאורים וההתנשאות שלך , לך על מה שאתה מאמין בו , את דעתי בלאו הכי לא תקבל.... אגב נסה לחשוב לבד פעם, נכון זה לא קל כפי שכתבת בעבר בפורום שאתה מגיע לפורום כדי לקבל תשובות כי אין לך זמן לדיונים .... אז כנראה שבספורט הזה צריך כן לחשוב מראש ובמיוחד במצבים מסוימים למשל מה יקרה אם אסתובב כרגע וזו לא תרמיקה ..... האם יש לי או לא מספיק גבה לצאת לנחיתה ? אם אסתובב האם אחצה או לא את קו הרכס , ואם כן מה יקרה אז ? וכידוע אם יש ספק אין ספק ..... אז הנה קיבלת תשובה לא בדיוק ממני ..... השירשור הזה כתבת נועד ללימוד ? מה בדיוק יש ללמוד כאן ? שאסור לחצות קו הרכס מלמדים בקורס הבסיסי ... אז מה חידשת כאן ? לא למדנו כלום דוד מהשירשור הזה , למדנו רק שדוד לא כל כך הקשיב בקורס או אולי הקשיב רק לא הבין ....ולמרות הביקורת שיש לי על הקורס ויש לי מספיק אף מדריך לא אשם במקרה הזה. אתה צריך לבא בטענות רק לעצמך , אם קל לך לרדת על אחרים איך כתבת ... שנכשלו בשני קורסים .... בבקשה , רק שזה לא יעזור לך במקרים בהם צריך לחשוב לבד .... דוד היה כיף אבל מצטער אין לי זמן להגיב להודעות שלך , אנא חסוך ממני בהודעות הבאות את תיאוריך המרנינים .....

avron

New member
נתי, בבקשה תרגע

נתי, בבקשה תרגע. בסוף תתממש החתימה שלך והאתר החביב הזה יהפוך לאתר אסון. אברון

למעלה