מצב רוח נאחס

nubi

New member
חייבת לך התנצלות ../images/Emo140.gif

הצ'ט נסגר באלימות כי כיביתי בטעות את המחשב...

lulyK

New member
טוב לשמוע ../images/Emo25.gif

יש פשוט ימים כאלה מגעילים - טוב שהגיע יום חדש. ולגבי צעדת הגלבוע - מסתמן שאנחנו בערד בסופשבוע..... פעם אחרת

ציף שלי

New member
ענבל ../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

החלמה מהירה לאחותך!! מחלה די נוראית אבל... אני מכירה מישהו שהחלים מזה לגמרי. תהני בטיול!

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני באמת לא יודעת מה להגיד לגבי אחותך, חוץ מרפואה שלמה, זה יעזור?? ולגבי החברה שלך אם היא באמת חברה טובה, אז הייתי שואלת אותה למה בדיוק היא אמרה זה, למה היא התכוונה.

אור67

New member
מצטערת לשמוע על אחותך

ומקווה בשביל שתיכן שהיא תאובחן ותוטפל ע"י הרופאים הטובים ביותר.

dorlim

New member
חמודה ../images/Emo24.gif

אני מלווה שנים חברה שסובלת מקרהון (ועכשיו המצב קשה אצל אחותה) ומכירה היטב את הסבל ולצערי יכולה לשלוח רק
ולהצטרף לתקווה שיהיה טוב יותר ולגבי החברה - את מכירה אותה ויודעת אם היא התכוונה לדבריה או שסתם נפלת עליה ביום רע... בנתים הרבה
ים ו
ות לימים טובים יותר

אוי עינבלי ../images/Emo10.gif

אין דבר כואב יותר מלראות אדם אהוב סובל... אני רק יכולה לשלוח לך
ים ולאחל לאחותך שתרגיש טוב במהרה. ובנוסף, יש לך את הטלפון שלי, את מוזמנת להתקשר (בכל אופן, אני מקווה שאכן נפגש מחר). לגבי החברה, מה שאני הייתי עושה זה לוקחת נשימה, מחכה כמה ימים ואז ניגשת לדבר איתה. לא מיד כשאני עוד פגועה וכועסת. הייתי מבררת את הסיבות, יכול להיות שזה בכלל היה איזשהו כעס רגעי שהיא הוציאה עלייך כי את היית שם בסביבה... לסיום, אני רק יכולה לומר לך שמההכרות הקצרה שלי איתך את נראית בחורה מקסימה ומיוחדת
, וקשה לי להבין מאיפה זה בא...
כנרת

ענבל איזה כייף ../images/Emo187.gif

רק שיהיו כאלה בשורות טובות. אני בימים כאלה כמו זה שהיה לך - נכנסת למיטה ומחכה למחר..... אבל העיקר שגילו לאחותך מה קרה ומטפלים בזה....

גלשני

New member
יקירה, ראיתי רק עכשו../images/Emo24.gif

ושמחה לשמוע עידכונים משמחים ומרגיעים. והעיקר- הרבה בריאות

למעלה