מצונן ודולף

קודם כל נשיקה לכוכב../images/Emo41.gif

אם זה מנחם, אז גם אנחנו ככה והלילות קטסטרופה. תנסי לחמם מעט שמן (בזהירות!)למרוח לו על החזה ולעסות עם שתי אצבעות מאמצע החזה כלפי חוץ. בהצלחה!

דיאנה1

New member
גם בר דולף כבר יותר משבוע ../images/Emo101.gif

לאחר ביקור בודד בחוג ג´ימבורי! שעה וחצי במקום סגור עם עשרה זאטוטים נוספים - והוא חטף נזלת, הדביק את אחותו הגדולה ואפילו אני הייתי עם גרון מגרד כמה ימים. נראה לי שנסתדר בלי ג´ימבורי בעתיד... אנחנו משתמשים באף-סק, אדים קרים בלילה, ולגדולה נתתי גם סירופ של סמבוק שחור, תרופה טבעית נגד הצטננות ושפעת. לבר אני לא נותנת את הדברים האלה, הוא קטן מדי לדעתי.

לאה_מ

New member
ולא עוזר לכם חלב אם לאף?

כי לאורי זה ממש עוזר, על אף שהייתי מאד סקפטית כששמעתי את ההמלצה הזו בפעם הראשונה...

דיאנה1

New member
מאחר ואני כבר מזמן לא שואבת, לא

ניסיתי. ב"השפרצות" לא מצליח לי. בעבר כששאבתי באמת ניסיתי וזה עזר. כל פעם נראה לי שזה כבר עבר לו, עד שהוא מתחיל לדלוף שוב... אולי באמת ננסה.

במבה 10

New member
אגלה לכן סוד

ב-צ-ל! כן,כן,בצל. בלילה כשהילד/ה נרדמים חותכים בצל בתוך צלחת ושמים את הנ"ל קרוב ביותר שניתן,לראשו של הילד. א.בלילה קל יותר לילד לנשום ב.בבוקר הוא יהיה כבר בדרך להחלמה וזה שווה למרות הסירחון. אדי הבצל מייבשים את הנזלת.

popo11

New member
../images/Emo51.gif רבה לכולם

אני אתיישב בערב עם החצי השני מול השרשור המצויין הזה ונחליט מה לנסות (כנראה את הכל...
) אז שוב תודה, וסוף שבוע נעים לכולם !

מסאז´ עם שמן זית

תחממי קצת בידיים, תעסי לו את החזה. אחר כך תעטפי לו היטב את החזה עם חיתול בד, וזהו. שיהיה בריא....

popo11

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif

קבלו עדכון - היינו אצל הרופא. אמרתי אוטריוין, הוא חרק, אמר טיפה בכל נחיר פעם ביום רק שלושה ימים ונתן מרשם. הלכתי לסופר פארם לקנות, והרוקחת חרקה עוד יותר, אז ביקשתי אף סק. עדי קיבל שתי מנות, אחת ב-18 ואחת ב-19:30 כשהלך לישון. בערך ב-21:00 הוא כבר לא נשמע מנוזל בכלל ועכשיו הוא ישן כמו שהוא לא ישן כבר שבועיים ! אז המון תודות ו-
ואני רק מצטערת שלא שאלתי לפני שבוע ! לילה טוב.

רותי ע

New member
יופי שהמצב השתפר ותודה לך-בזכותך

יש לנו את המדריך השלם לטיפול בנזלת (יותר טוב מכל ספר)

טוב לשמוע שעדי מרגיש יותר טוב

ובקשר לאוטריוין - גם הרופא שלנו עיקם את האף, ואני ממש משתדלת להמנע מזה, אבל בלילות שתומר נורא נורא מצונן ומתקשה לנשום (הוא חייב מוצץ בפה), אני שמה לפני השינה, וזה מקל על הלילה. אפסק גם לנו עוזר ואנחנו מאוד מרוצים ממנו (למרות שהוא יקר! 43 ש"ח בסופר פארם לכמות שמספיקה לשבוע)

iris and ben

New member
מה שעוזר לנו כשהאף דולף...../images/Emo101.gif

אוטריוין קידס אלו לא טיפות טבעיות ניתן לקנות ללא מרשם רופא אחרי פעמיים של לקיחת הטיפות יש שיפור ניכר החלמה מהירה

למעלה