מצחיק..........

funkbass

New member
מצחיק..........

אבל עד כמה שזד אוף לא מכיר פיוז´ן ועד כמה שהוא עצבן פה אנשים ... לפחות הוא עורר את הפורום... ושמחתי לגלות שיש פה אנשים שמבינים עניין!!!
אני מציע שנעבור לקטע של ההיכרות (כי אני לא מכיר פה את כולם... למרות שכבר ניסיתי) אז אני אתחיל ... funkbass כשמי כן אני ... בסיסט שחולה על funk ... ג´אז ופיוג´ן בספריית הדיסקים שלי : chik corea stanley clarck miles davis victor wooten john scofield mahavishnu orchestra lenny white soulive maceo parker uzeb (
) weather report jaco pastorius (
) טוב ... נעצור קצת ..... יש עוד ... אבל ניתן גם לאחרים לדבר

black wolf

New member
מממ...(זה ZED)

חוץ מUZEB וJACK PASTORIUS...הרישמה שלך(לדעתי) היא ג´אז חתונות לא מעניין...

Sir Humphrey

New member
BlackWolf=NoGoodBlacker

לא סתם, אני לא ארד להעלבות. אני די התלהבתי מהרשימה שלך. מלבד פסטוריוס. הוא נשמע לי תמיד כמו הקלטות הגראג´ של Black Sabbath (שהם אגב מעולות), יש לו צליל גראנג´י כזה שאני לא אוהב. אני אישית מעדיף בבאס את קרון או את (וזה חבל שהוא לא ברשימה שלך) את John Patitucci.

Zed off

New member
אני דווקא לא ממש בלאקר...

אני שומע בעיקר פרוגרסיב מטאל,גיטר וירטואוז,נאו קלסיקל,דת´ מטאל,מוזיקה קלאסית,וקצת בלאק והבי...לא ממש סגנונות של בלאקר,פעם הבאה אל תדבר סתם!

epitaph

New member
נסה להירגע...

הבן אדם דווקא החמיא לך ואתה ישר נכנס לעמדה הגנתית על השתי מילים וחצי שהוא אמר בהתחלה.

Zed off

New member
לא נכון, הוא אמר את זה לfunkbass

תשים לב ללהקות שהוא רשם(מהרשימה של funkbass) הוא פשוט עוד לא למד לעשות תגובה במקום הנכון... למה אתה פה?

epitaph

New member
אה...אופס ../images/Emo9.gif

אני כאן כדי ללמוד קצת יותר על ג´אז ובלוז (כבר כתבתי לפני כמה זמן בפורום רוק ומטאל שקניתי דיסק של B B King).אני קורא כאן כבר די הרבה זמן,למעשה עוד לפני שהגעת לכאן עם הקטע של החתונות...

Zed off

New member
עדי תבדוק אימייל ותחזיר תשובה...

כי אני עוד מעט חייב לעוף...

Zed off

New member
סבבה...תבדוק שוב שלחתי עוד הודעה

מצטער פשוט אין לי אייסי ואין לי כלום זאת הדרך היחידה שלי לתקשר איתו...

epitaph

New member
קיבלתי ושלחתי תגובה...

אני כבר יודע מתי אתה שולח לי אי מייל כי יש לי מסנג´ר ולכן אתה לא צריך להודיע לי כול פעם...ובפעם הבאה עדיף שתודיע לי (או אני לך) בפורום רוק ומטאל...

Sir Humphrey

New member
אוקייי....

אני קראתי לך בלאקר בתור בדיחה, כמו אפשר היה להבין מההתחלה. אכן יש לFunkBass טעם טוב, מה אפשר להגיד...

funkbass

New member
אני פשוט חולה על הסאונד

של ג´אקו .. הבס פשוט שרה בידיים שלו .... אני ממש לא מוכן להשוות בינו לבין קרון ..... עד כמה שאני מעריך אותו !! patitucci לא ברשימה שלי כי אני לא אוהב את הfeel שלו ... בידיים שלו אני שומע טכניקה נטו (כל אחד והאוזניים שלו) הוא מנגן מעולה אבל הנגינה שלו לא עושה לי כלום!!! את jaco אני מעריך יותר גם בגלל שלדעתי הוא היה מוזיקאי תותח ... יצא לך להקשיב לדיסק סולו הראשון שלו?? כל הלחן והעיבודים הם שלו ... דיסק גאוני!!

Sir Humphrey

New member
FunkBass

איך קוראים לדיסק הראשון שלו? מעניין אותי לשמוע. מה שכן אלאן קרון או פסטוריוס זה נורא עניין של טעם. בסך הכל, אם תחשוב על זה, הם מייצגים תפיסות שונות לגמרי וסגנון נגינה שונה לגמרי. קרון הוא יותר נקי, כל תו במקום, הרמוניות מדהימות אבל לא פורצות דרך. פסטוריוס מלוכלך (במובן הטוב והגייה של Wayne´s World...), גרובים מעניינים אבל שחוזרים על עצמם במבנה של בית פזמון (חלק גדול ממה שאני שמעתי, לפחות), והרבה דברים מוזרים ופורצי דרך. בתאכלס, זה רק עניין של מה אתה מעדיף.

funkbass

New member
לדיסק הראשון

קוראים פשוט jaco pastorius ... אחד הדיסקים המדהימים שאני מכיר!! (ולא רק מבחינת בס) יש שם את dona lee מבוצע על פרטלס + קונגס (בעצם כל הדיסק על פרטלס) יש שם קטעים שאתה פשוט שם full volume עוצם עיניים ועף ... קטעים כמו okonkole y trompa ... קטע של בס ,קרן יער ,קונגס והכלי הזה שאני לא מכיר okonkolo... אוקצור שמתי לך את התמונה של העטיפה של הדיסק

Sir Humphrey

New member
תודה לך!!!

תודה רבה. אני אחפש את הדיסק. נראה לי שראיתי אותו פעם. יש שם את Come Over?

למעלה